Udv makktarsak!
Udvozlet makktarsak!
En voltam mar 1 jopar lanynal, Tatabanyán es Gyorben, meg kell hogy mondjam hogy nagyon rossz tapasztalataim vannak a lanyokkal 90 szazalekban.
Tatabánya: Linda 19, Heni 25, Kriszta 19 atbaszos lanyok, nem hitelesek a kepek, ertsd. sokkal idosebbek, +10 kg, vagy mas nyit ajtot, vagy megegyezel veluk poposzexben es aztan meggondolja magat, vagy veletlenul tul nagy a cerka (kitalacio), vagy csak 1 fajta pozban akarja mert faj neki... persze meg flegmak. Katasztrofa.
Gyor: Cicus 22- amikor voltam nala meg volt 1 kicsit a baja aztan meg tagadta is, nagyon rideg volt a csaj, meg lent kicsit budos is - nem nagyon ajanlom
Anett 23 - atveros, atbaszos kis ribi, poposzexben megegyeztunk de persze "nagy" volt neki a cerka, utana a szexet is csak 1-2 pozban akarta mert fajt a kis flegmanak, a mellei mint a nagyiknak ugy lognak, nemveletlenul nincs a kepeken melltarto nelkul - nem ajanlom
Angel - szep test, a fogai eleg kialloak, de nagyon kedves lany
Clau 25 - popoban egyeztunk meg, nem nagyon tetszett neki a dolog, a fotokat is lecserelhetne, mert a mellemi elegge lognak
Budapest az a hely ahol meg nem csalodtam senkiben, lehet hogy messzebb van de a sok negativ elmeny utan inkabb raaldozok 1 kis idot az elvezetekre, mint gyors csalodasokra.