köszönet annak a***moderálva***AKI MEG IGÉRTE HOGY JÖN ÉS VISSZA SZÓL HA NEM TUD: DE NEM HISZEM HOGY JÁRT OVODÁBA TELEFONSZÁMA 0620-590-***moderálva*** EZZEL NE FOGLALKOZZON SENKI? MERT NINCS NEKI MIVEL JÁTSZAN
Hirdetők egymás közt
Téma lezárva
Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 27. 13:47
Meteorit · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. február 25. 20:42
Komoly hogy ennyire h...ek nézel drága "titkos jóakaró",hogy leveszem a hirdetésem,mert az emberek már csak ilyen kedvesek,és telefonálgatnak ismeretleneknek hogy mekvédjék őket a bajtól..hahahahaha azért viccnek nem volt utolsó :D köszi.(akinek inge majd felveszi)
Hova lett a hirdetésed, szűzecske maszőzke? Nem látom.
gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 22. 08:59
Fiú: elvigyelek egy drága helyre?
Lány: aha
Fiú: akkor irány a benzinkút! XDDDDD
enemy · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. február 21. 21:39
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Törölt felhasználó · 2012. február 21. 15:02
Meg boldogsággal és örömmel is..:D már bocsi...:)
Törölt felhasználó · 2012. február 21. 08:19
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy aprócska megjegyzés és ennyi: akinek nem inge nem veszi magára...én kollektíven írtam azoknak a hölgyeknek akik nem csak masszázst adnak,ez alatt nem a xy levezetést értettem feltétlen...de itt 2-3 hölgy úgy vélte hogy neki szólt és meg kell védenie a világot...hát ebben lehet valami nem?hmm..Talán idelye már félretenni ezt a témát...lassan megfakul...szép napot mindenkinek,és ne stresszeljetek mert megárt a bőrnek is többek közt.Én mindenkitől elnézést kérek akit megbántottam esetleg....de az élet megy tovább...sziasztok :)
Törölt felhasználó · 2012. február 17. 21:00
A helyesírással én már nem foglalkozom, a net ártalmas, már néhe nekem is gondolkodnom kell azon, ami természetes volt.
Hüje :D
eszter0670 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. február 17. 19:27
Egy masszázs oklevelet már egy 4 alkalmas gyors talpalós tanfojamon meg lehet szerezni. ilyen nekem is van. de ehez még igazán hozzá kell készülni hogy tudjon is valamit az ember.
izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. február 17. 12:45
Jó hogy nem le hülyézel minket !Igen is értjük!Azt hiszed hogy van egy okleveled és akkor e egy okos tanult nő vagy??!Ez vicc hidd el nagyon sok illetőnek van itt nagyobb végzetsége mint egy msszázs oklevél....még se nézük le egymást!
Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 16. 14:25
Teljesen igazad van.
Törölt felhasználó · 2012. február 16. 12:19
Jajj de nagy háború lett abból hogy egyesek nem értik a mondandómat.Ilkó gyakorlatilag az egyetlen akinem átment.És megjegyzem,soha sem írtam hogy tökéletes vagy szent volnék,de ha te így látod kedves Ica akkor nagyon köszönöm :D tudjátok mit,hagyjuk mert egyesek sosem értik meg a lényeget....hirdessetek ahol csak szeretnétek...én ebbe már belefáradtam hogy a falnak beszélek...tanuljatok értelmező olvasást azért ezt javasolnám... na sziasztok....szép napot kíván a szentek szentje (az az ÉN) :)
Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 15. 20:52
Szia Enemy ! Hogy kérdezhetsz ilyet? Ő a szent, mi meg a feslett nők vagyunk (ez az ő véleménye rólunk)
enemy · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. február 15. 17:08
szia Nitta, de akkor ez most tényleg halálosan komoly, hogy semmi mást nem vállalsz? még egy ici-pici vetkőzést sem?
izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. február 15. 15:09
Miért is pont odda hisz mind2 vállalja és ha oklevele,iskolája van belőle akkor ő hadd dőntse el..Mondjuk ez engem nem érint csak kiváncsi voltam meg érdekes ez a felháborodás...
izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. február 15. 13:49
De sok olyan van aki masszázst válal ,de mást is akkor mégis hova rakja magát???
izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. február 15. 11:40
Már bocs de igazábol ez egy szex partner kereső!Akárhogy is nézük!Csinálj egy honlapot magadnak és akkor nem zavarunk téged!
Törölt felhasználó · 2012. február 15. 09:50
Nem hiszem hogy sok közöd volna hozzá de elmesélem..nem az zavar hogy mások mit csinálnak vagy mit nem engem csak az zavar,hogyha már van egy masszázsnak kinevezett részleg,akkor aki sexel az ne oda tegye a hirdetését,hanem oda ahova minden másik nő akinek sikerült rájönni hogy mi a különbség.Én nem hirdetek olyan helyen amihez nincs közöm,akkor ez forditva is lehetne így.Nekem tök8 hogy mit csinálnak,csak ha már van ez a masszázs oldal része is a dolognak,akkor itt had hirdessen a masszőr és aki a kis izécskéjét mutogatja az meg nyilván máshol hirdessen.Szerintem így az ésszerű..és korrekt.
Törölt felhasználó · 2012. február 13. 18:31
Komoly hogy ennyire h...ek nézel drága "titkos jóakaró",hogy leveszem a hirdetésem,mert az emberek már csak ilyen kedvesek,és telefonálgatnak ismeretleneknek hogy mekvédjék őket a bajtól..hahahahaha azért viccnek nem volt utolsó :D köszi.(akinek inge majd felveszi) :D
Törölt felhasználó · 2012. február 09. 08:58
Úgylátom tegnap éjjel valaki nagyon szétcsúszott :D!!!!!!
Törölt felhasználó · 2012. február 07. 09:23
Hexe...Az anyukám megszólítást a kicsi csillagért kaptad,mert ha tiszteletről beszélünk akkor ugye ez ne csak az egyik féltől várjuk el,hanem oda-vissza működjön.Én mellesleg nem a kort hanem a bölcsességet és egzisztenciát tisztelem...olyan nő aki ennyi idősen itt hirdet valahogy nem vált ki belőlem tiszteletet,főleg ha ő is lekezel engem.És hozzáteszem hogy attol hogy fiatalabb vagyok,ne légy benne biztos hogy nem láttam többet nálad...tehát ez nem az a hely és te nem az az ember vagy aki megengedheti magának ezt a stílust...erről ennyit....amondó vagyok hagyjuk egymást békén.Legyen szép napod és mindenki másnak is :)