Hirdetők egymás közt

Téma lezárva
Evelin84 · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. augusztus 03. 11:19

Ha valakit érdekel egy ügyes fotós keresse őt. Lassan rakom fel az új képeimet és meglátjátok a végeredmény. No photoshop csak a természetességre törekszik.

https://www.facebook.com/Csacsaphotography

Evelin84 · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. július 30. 12:58

Hello

Nem keres valaki barátnőt bérlőtársnak? Ha valaki tud valamit hívjon. Köszi

Férfi bérlőtársak kerüljenek :)

Csakis győrben.

Köszi

Evelin84 · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. július 29. 00:30

Köszi szépen az infot. Remélem meglesz holnapra mert így nagyon hátul vagyok.

Puszi

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. július 28. 22:40

jav: általában

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. július 28. 22:39

Szia Evelin! Álltalában pár óra alatt megtörténik, viszont a hétvége az kiszámíthatatlan. Hétfő reggelre bizti meglesz. :)

Evelin84 · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. július 28. 22:13

Hali

Engem érdekelne mennyi idő mire jóváhagyják a fénykép garanciát. Elbírálás alatt van 2órája. Ha valaki tud segítsen légyszíves.

Köszi

Gréti32 · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. június 16. 20:12

Drága Thalia!

Köszönöm a többi lány nevében a hozzászólásodat!

Én május24.én belső üzenetben írtam a szerkesztőségnek,hogy jó lenne egy fekete listát össze hozni de sajnos nekünk ez nem jön össze persze hogy nem,mivel mi tartjuk fent ezt  az oldalt és nem a látogatók...ugye kedves szerkesztőség??!!!!!remélhetőleg a ***moderálva*** elkészíti számunkra a fekete  listát!!!

Thália · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. június 16. 12:40

Sziasztok Lányok!

Debrecenben van egy agresszív ember, nagyon vigyázzatok!

Telefonon fölhív, már ott erőszakoskodik, hogy óvszer nélküli szexet akar, és ha azt mondod, hogy nem, akkor a rendőrséggel fenyegetőzik.

A száma a következő: 0630/451-***moderálva***

vagy 0630/527-***moderálva***

Véletlenül sem engedjétek be a lakásotokba, mert rendkívül agresszív!!!

Törölt felhasználó · 2012. május 25. 07:26

Néhány helyen elütöttem, de érthető a szöveg. Bocsi, reggel van. :)

Törölt felhasználó · 2012. május 25. 07:21

Szia,

nocsak, megint nem bír magával? Vajon ki küldhetett moderálásra? No, akkor volna egy ötletem. Rengeteg féle masszázshoz ért.

Meg kéne őt is látogatni, aztán kérem, elkérni mondjuk a gyógymasszőr oklevelét. A többit is. Fotók a netről leszedve, ugyanúgy, mint Diánál (lávaköves masszázs pl.), a szöveg a netről bemásolva, nem ő írta. Amiket ő ír, tele helyesírási hibával, aki érettségizett legalább, írni tud magyarul. Feltétele már a "csak" svéd masszázs tanfolyamoknak is. 

De h legyen egy jó hírem is, 2010 óta változtaka jogszabályok, felhívtam az Okmányirodát. Vállalkozói igazolvány CSAK indikolt esetben adnak ki,ennek ára 10000 Ft, vállalkozói igazolás ingyen van, de ez is szüneteltethető, és nem kötelező annak, aki lakáson masszíroz.

CSAK üzletben, meg hasonló helyeken. Aztán mondjuk egy masszőr átgyúrathatná magát vele! :)

Ha még mindig nem nyugszik, szóljatok, elmentem a hirdetései szövegét. Az meg hova is fog menni?

Dórika drága, nem azért nem megy a szekér, mert mások is hirdetnek masszázst, dógozz jobban!! Attól se fog jobban menni, ha szemétkedsz a többiekkel. egy VALÓDI MASSZŐR NEM ROSSZINDULATÚ, MERT AKKOR NEGATÍV KISUGÁRZÁSA VAN! Mosolyog, kedves, nyugodt, ha rossz napja van, nem masszíroz, mert a vendégbe tolja bele a saját negatív energiáját. Vágod, miről hablatyolok?

Törölt felhasználó · 2012. április 27. 18:40

Az semmi, itt Fehérváron, ha valaki a Domusnál parkol (ami már csődbe ment :)), vagy Kiss Péterként mutatkozik be, tuti nem jön. 

Ez is fontos információ. Lányok! Ne vegyétek komolyan, inkább a Nagy Jánost, aki nem a Domusnál parkol. XD

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. április 27. 12:29

0670-xxxxxxx senki ne foglalkozzon vele, egy szakatt sárga dobozos opellel van, csak idöd foglal egy rupotlan senki. mindenkit beetet.

Törölt felhasználó · 2012. április 20. 20:15

Befejeznéd már???

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. április 15. 12:06

Elfelejtettem a  tiz percest Ákosnak hivják , 06-30-207***moderálva*** , puszilom az asszonyt. 

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. április 15. 11:29

06-30-207-***moderálva*** és 06-70-626-***moderálva*** mindkettö , csak  terepfelmérést csinál, az egyik ezek közül pedig éjjel  szórakozik hogy tíz perc és jön. Senki ne foglalkozzon velük . Átt verés .

Törölt felhasználó · 2012. március 07. 10:49

Szia,

semmit nem tudsz csinálni. Amíg hirdetsz, megtalál.

Amidala · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. március 07. 09:20

Sziasztok lányok, sorstársak! Tanácsotokat szeretném kérni. Hogy lehet egy, vagy konkurenciát, vagy zaklatót, vagy fenyegetőző emberkét leállítani! Szitu: Pécsi lány vagyok és talán hallottatok róla hogy Pécs jobb lányait tönkre akarják tenni erkölcsileg, anyagilag és idegileg. Van egy  emberke Pécsett aki azokba a házakba ahol a jobb lányok laknak ill. ***moderálva***,írólapocskák tömkelegeit dobálja a lakók illetve a közösképviselők postaládáiba azzal a szöveggel (kézzel írottan női, vagy férfi írással) hogy Prostik, drogok, emlelet .. ajtó .. és a lányok művésznevei ill. az aktuális telefonszáma.Előzőleg bejelentkezik az adott lányhoz rejtett vagy kijelzett telefonszámról és csak a címet kéri el hogy így tudja tönkre tenni az adott lányt akit kiszemelt magának. Sajnos több lakással is megcsinálták már ezt a műveletet. Arról is hallottam hogy a kolléganő már el költözött a házból a zaklatás lejáratás miatt de még hetekig ugyanabba a házba dobálta az illető a papírkáit pedig a lány már nem is lakott a házban. Ez a parasztka kifigyeli a lányok lakóhelyeit (az új címét is ahova kénytelen elköltözni) illetve azt is ha egy lány képet illetve nevet és telefonszámot változtat és addig próbálkozik amíg ő úgy gondolja hogy kicsinálta az adott lányt akit kiszemelt magának. A tanácsotokat szeretném kérni hogy ti mi tennétek az adott ügyben vagy szerintetek mit tegyünk mi Pécsi lányok?! Előre is köszönöm ha megtiszteltek válaszaitokkal! Puszi Amidala

Rita69 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. március 06. 23:29

Cseréld le a telodat Samsungra,azon van hívás,és sms tíltás.(tiltó lista)  Praktikus :) Imádom :D:D

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 28. 23:19

0620-255-***moderálva*** csak hivogat , beszélget majd jön egy óra mulva. késöbb vissza hív még sem, csörög ha rá ér. mind ezt éjjel 3órakkór. Reggel küld egy emst hogy jöhet e, és megint kezdödik elöröl. 11óra körül felhivhogy nem tudja mikor végez, de jön csak éppen elfelejti mondani hogy céges telefonról szórakozik. Mikor már vissza hivom hogy na végre jön e akkór más kolegája veszi fel a telefont, azzal hogy ő már nem dolgozik. Bunkon felhív hogy mit képzelek magamról hogy , meg merem kérdezni egy nap hivogatás után hogy mivan , még engem szemetez le. SENKI NE KEZDJEN VELE .

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 27. 14:45

Kedves Rózsa!

Hidd el,hogy nem te vagy az egyetlen aki így járt.

Teljesen felesleges mindenhová beírni a telefonszámát,úgyis kimoderálják.

Elhiszem,hogy dühös vagy,de ezzel a stilussal csak saját magad minősited.

Mindig voltak,és lesznek is olyanok akik lefoglalják az időpontot és nem mennek el.

Ha számkijelzéssel hív,tedd tiltólistára...mást nem nagyon tudsz tenni.

Téma indítva: 2010.03.15., 182 hozzászólás összesen