Sziasztok,
Ígértem magyarázatot a hirdetésemben lévő "elvárásaimra", ami szerintem nem túl nagy.
Udvariasan beírtam a hirdetésembe, hogy a masszázságy teherbírása 110 kiló (az enyém több, de ezt hagyjuk).
A héten a második igen kellemetlen "élményem" erős 50-es az egyik, a másik úriember inkább 65, mint 55, ahogy mondta.
Mindegyiken sacc 30-40 kiló súlyfelesleg, ami nem izom (finom igyekszem lenni).
Egy masszázságyamat már egy 130-140 kilós .....összetörte. Ezt masszőr barátomtól kaptam, mert neki 2 volt.
Ez is reccsent, de még áll, megcsináltuk. Az ilyen kövér emberek dobbantónak nézik a masszázságyat, ne adj Isten h normálisan
feküdne fel rá, Ugrik!!! (Érdekes, kigyúrt, magas emberek rá tudnak feküdni normálisan, nem recseg.)
Kérném tisztelettel, ha összetörsz bármit, mindegy h szándékosan, vagy sem, rongálásnak számít (boltban, bárhol kifizettetik veled az
okozott kárt). Ha nem fizetsz, hívják a rendőrséget, igaz-e? :) Ezt a részt befejeztem, érthető, azt hiszem. Nálam is rongálásnak számít...
Következik a szemtelenség, ápolatlanság, erőszakosság az 50 fölötti korosztályban. Már az elején sérteget becsomagolva, vagy nem.
Ezek után csodálkozik, ha megkérdem, hogy menni szeretne, vagy egy normális masszázst?? Persze, hogy marad. :) Egész idő alatt érzem
(bár a telefonban a Lingam érdekelte nagyon), hogy arra vár, hogy a bugyimba jusson. Masszázs közben már nyúlkál, rá kell szólnom.
Jönne a Lingam, aminek köze nincs a szexhez, de ő szexelni AKAR!!!!!!!! tehát csak jön a "Vedd le a bugyid!" (ami nem az:)) és a kotorászás a "Nem"-mel. Nem érdekli a nem, csak erőszakos. (A gyomrom is van történetet már nem írom le.)
Mindenki a fiatalokat szidja, ilyen szemtelenek, olyan szemtelenek... Én ezt cáfolom, hozzám javarészt fiatalok járnak, 30-asok, 40-esek.
Nem szemtelenek, kiélvezik a masszázst, és ápoltak, kedvesek.
(Kedves öregcsóka, ha olvasod, nem Rólad írtam, te vagy a ritka kivétel. :))