Tiszaújvárosba miért nincs 1 lány se? Kereslet tuti lenne rá, sajnos vagy Debrecenbe vagy Miskolcra kell elmennie aki valamit szeretne. De már Miskolra sem erdemes mert keves az igenyes szolgáltató. Valaki igazán letelepedhetne a környékre.
Fórumozók egymás között (dühöngő)
Tiszaboy · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. február 21. 22:22
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. február 09. 11:09
Most meg Gina 25.. vajon hány neve lesz még..Én bevezetném a hirdetőknél 1 évig 1 teló szám,, 1 Név...
kanászfiú · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. február 04. 13:30
Lenne az utóbbi hónapokból vagy húsz harminc beszámolóm, de semmi értelme :D
Anonymous · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. február 01. 14:56
Hali!
Amúgy kiknek a hibái, hogy nincs kereslet-kínálat?
Valaki van az ügyfél körben aki miatt nem mernek hírdetni?
Vagy esetleg a lányokban keresendő a hiba?
Mi folyik itt? Mi az ábra?
Anonymous · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. február 01. 14:46
Jöhetnének már az új leányzók, mert a halmozottan nagy kangörcstől alig bírok meglenni :D
Wilcox · Újonc (8 hozzászólás) · 2018. február 01. 09:52
Ezt én is így gondolom Debrecenben vannak a legrosszabb csajok . Pesten nagyon komoly cicák vannak.
1979 · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. január 31. 16:56
Sziasztok .Debrecenben hogy nem lehet olyan csinos lányokat mint pesten akárhogy nézegetem nincs olyan akihez tudnék menni.
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. január 13. 17:11
Lara-25 böl hirtelen Amira 25 lett..xd
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. január 09. 19:45
Felbecsülhetetlen érzés mikor nem ér rá senki.. mert ugye mindenki elfoglalt!
76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2018. január 07. 00:06
újra egy férfiként bejelentkező hirdető?? mert ha nem,miért van oda írva,a "beszámoló" fölé,ami...milyen érdekes...kb. mennyire lehet hiteles ez is.
LambertGyula · Újonc (26 hozzászólás) · 2018. január 03. 07:28
Csodás hírű Niki 31-ünket egy kerek hónapig próbáltam elérni, de semmi! Hát hogyan lehet téged elkapni? :)
Sr.Toro · Újonc (19 hozzászólás) · 2017. december 23. 16:47
Nagyon kezdő lehetsz! Senki nem mondta neked, hogy kurvához soha nem viszünk fel ennyi pénzt!
Mellesleg · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. december 23. 11:21
Ezt a Gábort nem lehetne kirakni a női hirdetők közül? Vagy csak engem zavar?
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. december 20. 21:38
Klaudiacicaánk Kanizsán landolt úgy kel neki ott van jó helyen!
Karesz0000 · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. december 16. 17:31
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Maya25) ***
Esztergomi Lányok katasztrófálisak...
Ott van Laura 18 (két hirdetés e volt egyszerre
Ezzel még azt mondom semmi próbléma,el mentem hozzá illetve a barátnőjéhez (gondoltam hármasban szebb az élet :D )
Rózsaszállak átadva,fürdés.vágjunk bele
Nem azt kaptam mint amiért fizettem.
Egy óra után gyors zuhany ,öltözés
Majd az álltalános dolog ellenőrzők mindent
meg e van.
***moderálva***
Szóvá is tettem erre ők persze tagadva mindent
Közölték ,hogy ők semmihez nem nyúltak....
Nem azt kaptam amire számítottam és még meg is loptak.
Úrak,kerüljétek őket !
humm · Kvázi-tag (125 hozzászólás) · 2017. november 20. 23:01
Nem szakértő, csak egy troll, aki most a te személyedben talált egy balekot akivel veszekedhet és szájkaratézhat egy sort. Évek óta ezt csinálja, néha kitiltják, de úgyis mindig visszajön, csak nevet vált. További jó szórakozást!
Smash · Újonc (22 hozzászólás) · 2017. november 20. 08:52
Nincs más nickem (ellentétben veled brockyfeller), nem is volt soha, és nem írtam belső üzenet a szerkesztőségnek sem. Én megírtam itt nyíltan neked! A drágámozással és nedvesedéssel meg erősen pályát tévesztettél te szakértő, nem vagyok nő.
Smash · Újonc (22 hozzászólás) · 2017. november 19. 22:19
És te miért akarod mindenkiből a 'részleteket' kihúzni? Már nem egyszer olvastam tőled, hogy a részletekért háborogsz. Neked arra porcosodik, hogy azt olvasod, hogy ki hogy d*ott meg valakit? Mit érdekel, hogy kiskifliben vagy doggyban d*g valaki? A beszámolóból kiderül, hogy a lány megbízható, kapsz infót a külsőségek eltéréséről, és hogy a MT elégedett volt a szolgáltatással. Az, hogy milyen pozícióban k*tek a te szempontodból irreleváns.
,,...valamitől had pöccenjek már be én is!?!" Te arra recs*zol, hogy azt olvasod, ki hogy dug? Ajánlom figyelmedbe a beszámolós weboldalt ott annyi erotikus mesét olvashatsz, hogy nem fogod győzni pzs-vel.
Arról nem is beszélve, hogy úgy osztod itt az észt a fórumon és úgy kommentálod mindenki hozzászólását, mintha csak a tiéd lenne ez a fórum. A T. Szerkesztőség igazán kitehetne már téged...
Nephilim · Újonc (25 hozzászólás) · 2017. november 13. 18:59
Lana 24 Mosonmagyaróvár: Mik azok a képek? Zajosak, rossz minőségűek. Ennél még az én telóm is jobb képeket lő. Ha már saját magad fényképezed, vehetnél valami normális telefont, vagy fényképezőgépet
Nephilim · Újonc (25 hozzászólás) · 2017. október 17. 19:43
Üdv!
Mi ez az új divat a győri transziknál? Profilképnek kirakják a dákót, akaratlanul is látom az új képeket böngészve. Tegyetek már be normális profilképet, mert a többség biztos nem akar ilyet látni!