Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Banner · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. március 09. 22:07

Vivien 26 szuper csaj.....finom mindene...:)...de van itt még más is amit érdeklődve várok :)

Törölt felhasználó · 2015. március 09. 17:12

Nem kéne általánosítani !!!

Nem MINDENKI kamu,akit védenek... Ja,beregel X néven,stb... Nem mindenki ilyen...

Vagy talán itt páran magukból indulnak ki !!!

Bocsánat,ha van olyan valós vendég,akinek az igazságérzetét birizgálja,ha

valótlant állítanak egy olyan lányról,akihez sok kellemes élmény fűzi...

Az sokkal elfogadottabb,ha olyanokért lelkesednek ( vagy ellenkezőleg ),

akiket élőben soha nem láttak,tapasztaltak,de "valamiért" mégis

úgy érzik,hogy rajongásuk ( vagy ellenkezőleg ) a fórumba való...

Most erre mit is lehet mondani ???  Semmit... :)

Törölt felhasználó · 2015. március 09. 13:03

Vivien 26-nál többször jártam. Mindig jól éreztem magam vele. Eszméletlen jó teste van, nem a nyafogós fajta. Állíthatom, hogy nem hamisak a képek és nem is régiek. És nem vagyok a futtatója, mielőtt valaki meggyanusít. :)

De a lányok ilyenek, valakkinek bejönnek, valakiknek nem.

pendely · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. március 09. 10:18

Ha valami sántitt ott az ajtoban ? Ha nem az van ott akit vártam ! Eljövök !! Köszönöm de nem tettszel ! 

xd · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. március 09. 08:50

***Kérjük az Önreklám mellőzését!***

Szerintem meg az a szánalmas amit te irsz :-)mert ha nekem nem jönn be egy lány akkor meg köszönöm és el megyek töle!!Képekröl megy csak annyit h az eszedbe semm jutott h nem egy idöben készültek.Ja még annyit h soha nem dolgoztam hamis fotokal mert nem hiszem h szügségem lenne rá.De azért köszi h ennyit foglalkozol velem mert vmit akkor nagyon jol csinálhattam.puszi Vivien:-):-)

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2015. március 08. 18:40

Lehet, hogy a fekete kalapos Vivien 27-re gondolt. Vele már én is megjártam... Tudjátok a sárga ház a belváros egy prominens terén.

Dave24 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. március 08. 17:00

Ez egy kicsit szánalmas :) Nem az a baj, hogy nem jött be, hanem hogy hamis képekkel hirdet :) Elég zavaró, ha kocsiba ül az ember, lekocsikázik 35km-t, ráindul hogy lesz valami egy jó csajjal, erre kiderül, hogy kamu képekkel hirdet........Nyilván ha igazi képeket tesz fel az oldalra, fel sem hivom :) Az meg még inkább szánalmas, hogy észre sem veszed, hogy mióta ennyi kép van róla, az egyiken van tetko, a másikon meg nincs :) A 3. képen megint van, és további 17 képen keresztül igy változik.......
UI: taláj= találj,   kiss=kis :D Röhej, hogy itt néhány kamuhirdetőt mennyire védenek, nyilván beregel másik néven és védi saját magát.....

Dave24 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. március 08. 16:49

26 év, 165cm, fekete haj. Régen Jasmine néven hirdetett.......

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. március 07. 19:54

és mit jelent,hogy unottak,és nagyon feketék voltak? mirabella biztosan nem cigány. a másik kettőt nem ismerem. ha nem is voltál vele,mitől volt unott?  ha nekem egy lány nem venné fel a telefont harmadszorra sem,én nem hívogatnám utána,és biztos,hogy nem várnék még 15 percet. 

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. március 07. 19:45

akkor annak valami oka van. őt kell megkérdezni. ha láttad,miért nem szóltál neki akkor? én még nem voltam így vele. a helyedben odamentem volna,hogy hellóó...valamit veled megbeszéltünk. 

xd · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. március 07. 19:03

Sajnálom h nincs jobb dolgod mint h lányokat járass le!de szerintem jobb lenne ha a te kiss nyomorult életedel foglalkoznál és nem a Vivient probálnád le járatni.Ha meg ennyire unatkozol taláj magadnak vmi jobb Hobbit.Szerintem meg a Vivien van a fotokon attol mert neked nem jönn be attol még nem kell le járatni és ki találni dolgokat!!!

pendely · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. március 07. 17:14

Több Vivien is van egy kicsit pontosabban ! Év kor magasság hajszin ? Ártatlant ne fikázzunk !

Dave24 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. március 07. 13:51

Vivien újabban itt tevékenykedik? Anno Veszprémben rendelt, háát, a profil képen nem ő van :) De ez a többi kép alapján látszik is, hol hófehérke, hol meg agyonszolizott/roma csajszi.......roma egyébként. Anno nem volt megborotválva lent, a lába is borostás volt, meg volt egy baromi nagy pattanás a seggén....személy szerint nem ajánlom senkinek....

Drno007 · Újonc (24 hozzászólás) · 2015. március 07. 08:30

SZOFI 21 HENI 25 Valaki tud roluk irni véleményt? 

pendely · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. március 07. 00:45

Mirabella 26 ? Nekem negetiv volt ! Telefonos egyeztetés után odamentem Idöre ! Már hiába hivtam nem vette fel a talefont ! 10 feletti hìvás ! 15 perc után még két hasonszörü lány társaságában lejöttek és elvonúltak elöttem (kocsiban ültem ) kicsit bosszantott ! De azt hiszem igy jártam jol ! A látvány ? Únottak és nagyon feketék voltak ! 

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. március 06. 23:14

megerősíthetem. kellemes,beszélgetős,kedves lány. 

Törölt felhasználó · 2015. március 06. 08:08

Sziasztok

Mirabella 26 - gyönyörű teste van, nem mellesleg nagyon kedves volt. Nekem nagyon bejött. Az órát nem nézi, rá is húztunk...

zs12tom · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. március 04. 18:43

Sziasztok pop kedvelo  es sok *xtrak ba gazdag de korekt  lanyok erdekelnenek  koszonom elore is   pirvibe is johez! Zafira , sierra , lara ,  izisz re is kivancsi lennek?

Brembo31 · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. március 04. 10:18

Lehet bekapta a piros pöttyöst,és "***moderálva***" van... :D

Törölt felhasználó · 2015. március 04. 07:32

Jenny 25: megbeszéltünk egy időpontot, de pontos címet nem mondott, mondván hívjam előtte. Viszont a telefont nem vette fel. - nem valami korrrekt

Vica33: meglehetősen unott, nem hozott lázba. Az egyik legrosszabb "élményem" volt.

Téma indítva: 2010.02.25., 6507 hozzászólás összesen