Lehet bekapta a piros pöttyöst,és "***moderálva***" van... :D
Lehet bekapta a piros pöttyöst,és "***moderálva***" van... :D
Jenny 25: megbeszéltünk egy időpontot, de pontos címet nem mondott, mondván hívjam előtte. Viszont a telefont nem vette fel. - nem valami korrrekt
Vica33: meglehetősen unott, nem hozott lázba. Az egyik legrosszabb "élményem" volt.
elment nyugdíjba :D
.
.
Sofy néven nézd meg
Miért kellett elmennie? Tudsz valamit Kacsa?
Korinának nem kellett volna már visszaérkezni?? Vagy végleg itthagyott bennünket? :(
megint valami lejáratási kísérlet ment? kolléganő? lana 21 (most nincs itt) ugyanolyan,mint a képeken,megerősíthetem. lehet a kis kolléganő szeretné 18.3%-ban megközelíteni lana megjelenését és úgy találta,itt leszólja. gépies?? aha...azért lehet vele normálisan beszélgetni. mert a gépek is szoktak :)
aki visszajáró vendége lanának,és kedveli,most szóljon,írjon. ilyenkor hol vagytok? nem vagyok a barátja,se menedzsere,mielőtt valamelyik okos megjegyezné,csupán jól éreztem magam vele. akiről meg kiderül,csaló,nevesítsék.
Tudom, hogy nem a reklám helye, de Vivien 26 remek csaj. Nem nyafog, nem húzza az időt. Kiváló fr*nciája van, és képzeljétek még élvezett is. Nem is egyszer.... 2-szer. Egy kezemen meg tudom számolni, hány hölgy van Győrben akinél voltam, hogy élvezte is a szexet. Rózsa szintén kiváló adottságokkal rendelkezik..és hangosan jelzi a gyönyört.
Ritához "SOS" mentem, a végén kölcsönös fr*ncia lett belőle. Na Ő aztán tud élvezni, percekig remegett úgy szétnyaltam..:). Roxy :)..nekem nem jött be. Már feküdtünk, mikor közölte az *xtrákat. Ami megdöbbentett, hogy a melle megfogásáért is plusszt kért. Még szeretném folytatni. Remélem nem moderálnak. Folyt.köv. :)
Laura 45 ről infot megkőszőnném!
Kitti 23 Lara 23 Szofi 21 ről friss infó valaki? Válaszodat kőszőnőm!
Tiszára olyan az egész fórum, mint mikor az *llatokra alkudoznak a piacon.
A lejáratási próbálkozásra reagálva ( mert ilyenkor mindenki hallgat,aki tudna mit mondani ) :
Lana 21,a képeken valóban Ő van,amit látsz,az ABSZOLÚT Ő,sőt... :)
Az,hogy irigy,féltékeny hirdetők csalódottak,azt elhiszem... :)
Korrekt értékelést lehet Róla olvasni Ragadozó és 76 kolléga írásai alapján...
Többet nem is kell hozzáfűzni,valóban korrekt,csinos,fiatal lány...
Kérdésekre válasz nem szokott jönni,most gondoltam,akkor Róla itt van...
A diszkréció elvét pusztán a rosszindulatú beírás miatt szegtem meg,amiben az egyik
résztvevő egy volt kolléganője... A neve ott van,a szerkik kiírták,aki akarja,elolvashatja...
Én erre azt mondom csak,hogy magukat minősítették le,mert aki tudja,az csinálja,aki
meg nem,az trükközik... A lejáratás fordítva sült el,és ezért gratula a szerkesztőségnek,
csak így tovább... Legyen nevesítve az összes trükköző hirdető...
Aztán remélem,ez elveszi a kedvüket a továbbiakban...
Mondjuk nem tudom,utána hogy van képük a vendégeik arcába nézni...
Mert aki ilyen módszerekhez folyamodik,annak a "tisztességét" erősen megkérdőjelezném...
Üdv.
Hali! Lara 23 vagy Szofi 21 ről valakinek friss infót megkőszőném!
Persze, hogy nem véletlen. Előre elkérik, aztán ha reklamálsz a hozzáállás miatt.....zokniban távozol. :)
az se véletlen hogy az esetek 90%-ába kp előre ugye
Sziasztok!
Szofi 21 és Hanna 23? Valami infot róluk légyszi!
Hiába f*z*tsz egy órát, ha szólnak hogy jön a következő....:)
Igen, a rudi, az személyes vizit.....:)))))) De, azért vannak kikupálódott kubai vendégmunkások, akik normálisak a telefonban.... Én, mondjuk nem fogadnám akkor sem őket...... A vér nem válik vízzé.....:)))))
az árak elvannak szállva az teljesen biztos...
Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy én olyanhoz járok(nék), aki igényes és nincs elszállva az *rakkal. Ahogy én igényes vagyok, elvárom, hogy a p*nzemért akármennyi is az, ugyanezt kapjam! Nem azzal van a bajom, hogy a szolgáltatók ki akarják szürni az igényteleneket, hanem a módszer. Mert ezt én nem értem; azért extra minden, hogy ne kelljen megcsinálni mindenkinek. Kiszűrés! De a pöttyös, p*nzes szintén nem kapja meg, mint kiderült. Akkor minek az extrázás, ha az alappban sem kapják meg az igénytelenek. Az igényes miért f*zessen többet? Tehát, az extrázás nem ezért van, hanem a magasabb *rakért... Ezzel sincs baj! Csak akkor ezt kell mondani!! Bocsi fiúkák, én luxusk*rva vayok, fillérekért nem baxok! Kész!
Miért irtam? Mert voltam ilyen hölgyeménynél, akinél minden extra; nem érhetsz hozzá, futószalag effektus, stb. Barátnőfeeling... :D nevetséges...
Először meg kéne tanulni miről szól a "szakma" és helyesen űzni azt, aztán lehet beszélni az extrázásról is...
Nem kérek hurrogásokat, de én nem f*z*tek ***moderálva*** azért szolgáltatóknak, amiket kaptam eddig... És olyan böfögéseket sem kérek, hogy ez normális, hogy egy menet fél óra, NF,szex, csók esetleg popsi ***moderálva***...
az ha valaki nem fogad kisebbséget ki lehet szűrni szerintem már telóban főleg az alpári "dikk" réteget de a pöttyös túrós rudit azt csak szemrevételezve...