Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. szeptember 24. 15:26

Sőt, egyszerűbb ha az adott illetőnek a 3(!!) hozzászólását elolvassuk aki 2-ben fényezett egyet maradék 1-ben meg ok nélkül ***moderálva*** egy másikat...és minő véletlen pont azt aki viszonylag új itt, illetve régóta várták már sokan ide...

Nem is baj, hogy felkavartad az állóvízet, mi bírunk :D (többek nevébe írva is de megkockáztattam ezt) :)

u.i.: az is egyfajta hitelesség hogy az illetőnek mindhárom kommentjét moderálták...

kroland1975 · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. szeptember 24. 12:06

Viktória 30, az a lány, akiről érdemes írni itt a fórumon...Hanna 23-al r*nd*l egy helyen, bár nála kicsit idősebb, de ez nem hátrány, hanem inkább előny szerintem, mert nagyon jókat lehet vele beszélgetni...is. :-) Rendkívül csinos, és szerintem korrekt is. A lakás tökéletes, parkolás rendben, fürdő makulátlan. A lány magas, barna hajú, meseszép zöld szemekkel, és fantasztikus szilikon cicijei vannak, nagyon ápolt, igazi élmény vele minden perc. Hanna 23 és Viktória 30 jelenleg toronymagasan a két legjobb csaj Győrben.

alms · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. szeptember 23. 21:21

Ma én is Lanához akartam menni, e nem vette fel a telefont,igy hát elmentem másik kedvencemhez Lotti 21 hez.Ö régebben Niki19 néven hirdetett. Habár mindig valami baja van velem,nekem ö mégis igazi angyalka, bájos hangjával , kislányos kinézetével, szigoru stilusával is. Szerintem ajánlott kategoria...

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. szeptember 23. 16:50

Több infót kérnek a fórumban,mint adnak.Töbször kértem én is,és csak ritkán kaptam tájékoztatást,amit néha a tárcám is bánt,na meg én is.Szóval sokat gondolkodtam,érdemes-e billentyűznöm,ha oda vissza nem működik a dolog.Mivel látom,hogy újonc vagy (ami persze semmit nemjelent)adok némi infót."Lanáról".A másik két hölgyet nem ismerem.Remekül,lehet a közelben parkolni.Van fürdési lehetőség(elötte,-utána).A képeken ő van.A valóságban azért még szebb is(szerintem)Lehet vele beszélgetni is.Ha te kedves vagy vele,ő is odateszi magát minden téren.Szereti amit csinál,amolyan igazi őstehetség.Ha el is mész hozzá, vigyázni rá,mert ritka Drágakincs.Remélem nem tűnt túl reklám szagúnak.Ez az én tapasztalatom,és NAGY kedvencem.Jaa!!Ha élőben is meg akarod vízuálni,job ha sietsz, mert nem biztos,hogy sokáig marad.(Sajnos)Remélem tudtam segíteni.Szép napot mindenkinek.

Stylizecrys2 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. szeptember 23. 10:08

A győri szőke Lana (21)-ről érdekelne néhány infó. Parkolás, hozzáállás, higiénia. Ha olvassa ezt valaki aki járt már nála, kérem írjon róla pár sort. Első ránézésre nagyon tetszetősnek tűnik. De tényleg ő van a képeken?

Ugyanerre lennék kiváncsi Hanna (23) és Nikyke (23)-al kapcsolatban.

A válasz jöhet akár privátban is.

Köszönöm! :-)

Gabika 28 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. szeptember 23. 08:27

Szánalmas,undoritó lejártó szöveg a helyi konkurencia által! Bárki beirja egy lány nevét a keresöbe akkor talál leinformálható beszámolókat,leirásokat a lányról...rólam 100 ember leirja hogy mennyire jól nézek ki,és itt egy valaki azt irja hogy mennyire csúnya vagyok....ahelyett hogy foglalkozna a nulla forintot nem érö életével. És szerencsétlen még írni se tud normálisan...szegény,annyira szánalmas....

Szlovakpisti · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 22. 09:26

Hááát!!!! Kedves MT-k, mindeninek csak ilyen élményt kívánok, mint amit tegnap este Dalmánál éltem át!

M*lytorkos fr*ncia, finom p*nci, tenyérbe illő cicik, selymes bőr.

A kedvessége még a legjobb barátnőén is túltesz.

Rózsaszín neccruhában fogadott, nem volt alatta se tanga, se melltartó. Még le se vetkőztem, de már állt a f*rkam. Gyors zuhany után Dalma mosolyogva elém térdelt, és olyan fr*nciában volt részem, mint még soha.

Viszonozni szerettem volna, ezért az ágyra fektettem és végig csókoltam a testét. Elidőztem a lába közt, és nem is hagytam abba a kényeztetést, amíg halk nyögések mellett a teste meg nem rándult a gyönyörtől. Hagytam picit pihenni, majd gumi fel, és néhány pózban összegabalyodtunk.

Hatalmasat élveztem a végén.

Fogunk még találkozni úgy érzem!

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. szeptember 21. 23:13

Szerintem nincs igazad Gabi témában (már ha egyre gondolunk)

Némely képe retusos valòban de én nem csalòdtam benne élőben sem...

bömm · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 21. 21:31

pont kinéztem pedig Gabit de akkor lehet mégse megyek :)

Törölt felhasználó · 2014. szeptember 21. 15:10

Sziasztok!Egy kedves;türelmes ,odaadó korrekt,barátnő feeling-es nénit tudnátok ajánlni.Akár privátba is jöhet!Aki utazna is esetleg.Danke!! :)

Sziasztok P

dark · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. szeptember 20. 20:04

Virag. Regi darab semmi kulonos ..furcsa tekintet a semmibe..hatulroll lehet neki nyomkodni semmi extra...

Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. szeptember 20. 13:50

Hát ez hatalmas! :D

és egyben reprezentálja a Győri színvonalat! :(

Tisztelet a kivétel(ek)nek, tudja kinek szól.....

Nem reklámozok, nincs manager duma.... :P

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. szeptember 20. 10:23

1,2,3

telóztam szidinek,aki közölte velem,hogy a templom mellet lakik a sarkon.oda felé sétálva láttam a fönökasszonyom állni az utca túloldalán a buszváróban,ő is éppen telozott.nem vett észre én pedig nem köszöntem rá.tudod én csajokhoz járok.

szidikét felhivtam a társasház előtt is,mondta,hogy lát az ablakból induljak csak be,az ajtó nyitva volt.előzetesen nem beszéltük meg az ajándékok,menniségét és minőségét ez hiba volt.

a tágas szoba ball sarkában lévő kis asztalon kettő mécses égett kellemes félhomály volt.a szomszédos helyiségből a zárt ajtón keresztül kutya ugatás szürödöt ki,a hangja alapján kis testü állat.néhány perc multán abba hagyta és utána már nem szólalt meg.miért halgatott el?zuhanyozni nem kell jó voltam büdösen is.rutinosan levettem a ruháim.

SZOPÁS

szidike megmutatta a kétszemélyes ágyat.

-feküdj le-mondta

félmerev f*szal leheveredtem a hátamra,és nézztem a plafonról logó csillárt,szemben velem egy kifejezetten nagy kép átmérőjü tv volt,de nem volt bekapcsolva.pedig jó a zene.

szidi meztelen teste felkeltette az érdeklődésem,bársonyos bőre volt formás mellekel.a csaj ujjainak a hatására a f*szom három negyedrészt megmerevedett,annyira ,hogy felment a gumi.bevette a szájába és szopta ,közben mondta,hogy a cici tapizás megengedett.körte alaku mellei voltak,jó tapintásuak.kellemes élmény volt sz*patni.csak feküdtem szidi hátal volt nekem,igy nem láthattam ahogy eltünik a kalapom a szájában.a csöcseit sem nézzhetem,de tapinthattam őket a tenyereimel,jó egy kezes cicik voltak,és fontosabb érezni.

a gumi engedett némi élvezetett(de gumi nékül az igazi)szerintem olyat éreztem mint az összes többi lánynál,csak feküdtem a hátamon és simogattam a csöcseit és a barna hosszu haját.megálapitottam,hogy a csillár tényleg szép.

-majd akkor ráülök-mondta szidi

és már el is foglalta a helyét a f*szomon,háttal lovagolt nekem,pont olyan volt mint a hátulról történő baszás (az is volt)csak a nő irányit.

-elélveztél már?

-nem válaszoltam szerényen,és elszámoltam háromig,majd hozzá tettem előröl fejezném be.

-ugy nem lehet

-akkor hátulról

kb egy perce vertem mikor megszólalt

-elélveztél?

megálltam,hogy kényelmesen tudjam a csöcseit tapogatni nőgyógyász stilusban.

rám szólt-nem szeretem ha megállnak.

-mennyi időm van még?

-igazából már nincs,alapot kértél

1,2,3-számoltam magamban.

kutya módra b*sztam,hogy a csöcseit tapogatva nem nyomtam be tökög a f*szom,észrevettem ha nem dugom be teljesen akkor néma a csaj,ha tövög benyomom akkor nyögdécsel.van összefügés ezek szerint.sajnos b*sszás közben nem nézzhetem a szemeibe,végig háttal illetve popsival volt.igy nem alakulhatott ki köztünk intim viszony.olvastam volna a szemeiben. csöcs fogdozás ujra,pedig nem szabad megállni,közben kicsuszott a farkam szidi bekente kenőcsel.ezt pozitivan értékeltem.azt nem tudom,hogy a pináját bekente e?gyakorlatilag nem is láttam,csak azt tudom,hogy teljesen le van borotválva,és,hogy kellemes élni vele.

eljött a pillanat,hogy leállok, vagy el kell élvezni.jól eső érzésekel vertem tele a gumiovszert.csak az enyém vagy.

tipikus elélvezés volt,mikor már megállithatatlanul gurultam lefelé a lejtőn,akkor begyorsultam,és keményen bedugna a lehető legmélyebre engedtem be a gecim.

kaptam törlő kendőt amivel lehuzztam a gumit a f*szomról.miután kihuzztam a meleg hüvelyből,gondosan becsomagoltam,a még meleg test hőmérsékletü spermám és oda adtam a csajnak.

végül a f*szomról is letöröltem a maradék g*cit.

-van feleséged,életársad?-kérdezte szidi

-nincs-feleltem-elhagyott

-miért?

nem válaszoltam semmit

-egyedül nem jó-mondta szidi

egyet értettem vele,ez a mondata jól sikerült,ha egy pillanat erejéig is,de megtaláltuk a közös hangot.a pillanat elmult

-szép napot-mondtam az ajtóban puszit nem adtunk egymásnak.

maya,köszönés nélkül letette a telefont.virág mondta,hogy 11 kor jó neki,mikor felhivom a megbeszélt időpontban közli velem,hogy még sem jó.halottam a hátér hangokat, csapat gyülést tartott a kolléganőivel.

vicát is felhivtam be mondja nekem.

-fiatal vagy idős vagy?

egyik sem több hangfekvésben beszélek.

bejutottam hozzá.kis problémák,a cipőt vegyem le,a táskát vigyem be,oda tegyem le,a kolléganő vendégei nehogy szemet vessenek rá.

elszámoltam háromig.nem hinném,sőt tudom,hogy a makktársaim nem lopnak.

elkezdődöt a kabaré müsor ezutal nem a telón keresztül.neki is jó voltam büdösen kiizadtam a szeptemberi napsütésben.

vica lazán az ágyon elterülve a netbookján a közzöségi oldalt nézegete,bár biztos,hogy tud olvasni is.feltette a bookot a polcra,de nem kapcsolta ki.(ez hiba volt,mert ugy illet volna) jó lett volna ha b*sszás közben is csetel én értékelem a humort.

éppen a gatyám vettem le,mikor hallom,hogy mit mondd a teloba

-érted jöttem vissza.a vendégem éppen most vetkőzik,egy negyed óra,husz perc mulva jöhetsz.

nyulbaszás

1,2,3.nem mondtam semmit.

-teljesen vetkőzek le?-kérdezte

-igen-válaszoltam

vicának labda csöcsei voltak,tök olyanok mint a képein.néhányszor még telozott,mint afféle pajkos kislány láthatólag örült a fiuk érdeklődésének.

a táskámban ketttő pet palack volt,egy üres és egy tele ásványvizzel,abból ittam.

-az mi?-kérdzte tőlem

-ásványvizes palack-válaszoltam

-mi van a táskában?(nagy háti zsák volt velem)

-voltam boltban-mondtam

szigoruan nézett mikor kérdezett,fürkészte az arcom mikor válaszoltam.kiváncsi volt ez zavart.de ugy tünt jókat válaszoltam mert megenyhülve mondta.

-lazuljak el

negyedóráért érdemes?gondoltam magamban.

szopott unalmas volt,pedig az orális szex az egyik legjobb dolog a világon.

játszottam a nagy csöcseivel,néha elengedtem őket,majd ujra megfogtam,a szokásos nőgyógyász stilusomban

b*szás félpercenkénti bemondásal

-na ,elélveztél már?

bőségesen kaptam törlő kendőt,pozitivum ez is,azt nem sajnálta.az időt viszont igen,tőlem.

vica kommandós körültekintsel kinézzet a kémlelő nyiláson.rövid kellemetlenség.ugy tünt nem tiszta a levegő.kint vagy bent?

-ha kimész jobbra fordulj-mondta zárszóként

kellemetlen félhomályban mentem a lépcsőházban,arra gondoltam,hogy ökölel a falba verek,de inkább elszámoltam háromig.

kint láttom,hogy egy férfi és egy nő ül, a szürke szinü rácsos padon.oda kellet volna nekem is ülni melléjük,és megvárni a következő vendéget, akinek már jönni kellene,bár talán még a negyedóra sem telt el.

oda üvölteni neki.

-nagy labda csöcsei vannak!csak ügyesen.barátom!

Döníz 23 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. szeptember 19. 12:38

Hmm...semmi olyat nem írtam ami Önreklám lenne!! 

Döníz 23 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. szeptember 19. 12:21

***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** (Döníz)

Kedves Döfi!

Örülök, hogy jól érezted magad velem! Várom, hogy az ígéreted betartásra kerüljön!!!  ;-) :-*

Puszi Döni :-)

Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. szeptember 18. 18:16

Kedves makktársak,

Azért érnek még kellemes meglepetése a győri hölgyekkel kapcsolatban, annak ellenére hogy a sokan panaszkodtok (-leginkább jogosan!-) a sz*lg*lt*tók, és sz*lg*lt*tások rossz színvonalára, azért akadnak még itt gyöngyszemek! Ezt osztanám meg veletek;

Tegnap este volt alkalmam kipróbálni komolyabban Döníz fr*ncia tudását. Már voltam nála 1x egy kellemes együttléten, de most fogott meg igazán. Kedves közvetlen, lehet vele beszélgetni! És mindíg mosolyog. A fr*nciája fantasztikus, "olyan mint egy esszo masszázs csak szájjal"! a végén majdnem könyörögtem hogy végezzen ki, de mikor már kiélvezkedtt rajtam (igen ő tényleg nagyon élvezi!) akkor kifacsart mint egy citromot. 1. osztályú a fr*nciája!  Ha a m*lytorok is menne neki..... :)

A képeken ő van, annyi változás hogy néhány tetoválás (felirat ) felkerült a testére.  

Idős hapsikat, b*nkókat nem szereti!!!!

Még biztosan megyek hozzá, ígértem neki valamit!... :)

árki · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. szeptember 18. 12:35

Gabival balatonon futottam össze, a képek csalókák a fej tényleg szép, de a csípője kicsit (nagyon) szélesebb mint a képeken, egyébként tiszta normális hozzáállású csaj, de nem eleg ***moderálva*** kategória.

Bubu72 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. szeptember 17. 11:45

Van valakinek infoja Zsuzska (22) ről?

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. szeptember 17. 07:43

...vagy elég ha Pamela felébred az álomévadból :)

LizardKing · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. szeptember 16. 22:37

Ja, és a keresztes locagot ne emlegessétek, még a végén feltámad, mint egy brazil szappanopera melodramatikus dívája...

Téma indítva: 2010.02.25., 6511 hozzászólás összesen