Konkrétan név szerint nem térnétek ki,hogy kikkel van probléma akár higiéniás,akár más szempontból?
Mert a fórum állítólag erre lett kitalálva,nem arra,hogy nagy sémákat puffogtatva kurva nagy
megmondót játsszatok,mintha a ti véleményetek lenne a mérvadó.
Nem a gyengéket kell védeni,akiktől jót nem várhat a vendég,de ti ezzel pont ezt teszitek.
Akkor inkább ne írjatok semmit,mert ezt csináljátok,vicc az egész.
Írjátok le,kinél voltatok,és milyen volt,nem a bazárit játszva mondogatni az általánosító dumát,mert
itt nincs olyan fórumozó,aki mindenkinél tiszteletét tette volna.
Hirdetők meg ide max. akkor írjanak,ha önmagukat védenék az igazságtalannak vélt kritikáktól,aztán
slussz,mert a vendégeket a többi nem érdekli.Ha már a fórumnak szólni kell valamiről,akkor erről
szóljon,mert a hülyeség megy ezerrel. A legtöbben úgyis csak felesleges dolgokat kérdezgetnek,olyat,
amire a hirdetőt felhívva kapnának választ,minek ez a nyilvános fórumba?
Itt játszottak fórum-rendőrséget olyan arcok,akiknek egy segítő megnyilvánulásuk sem volt,vicces. :)
Azonkívül javasolnám,hogy aki beszámolót akar írni,kérje meg a szerkesztőséget,hogy nyilvánosan
a fórumba igazolják,hogy nincsenek kapcsolódó regisztrációi,vagy köthető -e bármilyen módon
hirdetőhöz,talán nem lenne rossz szűrő. Mert saját kérésre a szerkesztőség közölheti ezt az
egyébként az adatvédelmi törvény miatti bizalmas infót,és akinek egy nickje van,annak ez nem gond.
Aki ezt nem tenné meg,annak a beszámolóját kéretik "komolyan" venni.
Engem nem érdekel a fórumozás,konkrétan néha már undorítónak tartom,nem is kívánok ide semmit
írni,mivel ennél a szintnél többre tartom magam ( szerintem marha sok vendéggel együtt,ezzel el is
mondtam a véleményem lényegi részét ),csak ez kikívánkozott belőlem,lehet rajta gondolkodni.
Persze ha érdekel itt valakit is,vagy érthető volt,amit írtam. Persze tudom,hogy falra hányt borsó... :)