Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 20:21

IP et miért nem szűrik? 

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 20:16

Vanda20rol is irtam és nem rosszat. Remélem nézik az IP címet, mert akkor kíbukik, hogy semmi közöm itt egy leànyzóhoz se!

koeman · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. május 13. 18:38

(KOMEA) az én akarnék lenni ?

pampafű · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. május 13. 17:53

Azt gondolom, mindenkinek van bizonyos elvárása a lányok felé:külalak, kedvesség, igényesség, stb.

Lehet ezeket  mozgatni egyiknek vagy a másiknak a kárára, de van egy szint ami leveri a lécet.

Számomra Aurélia ilyen lécleverős és azt gondolom a nagy(normális)többség számára is.

Más:Kriszti29 nevét ajánlom változtatni Kriszti45-re.Csak, hogy korrekt legyen, ja és a legfontosabb tanács a nála érdeklődőknek:értékeidet ne hagyd szem elől téveszteni!!!

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 16:10

Látod ha nem kaptad fel a vizet ok nélkül akkor senki nem gondolná, hogy arrogáns vagy.Nem rosszul írtam az előzöket. S Hím nemű vagyok ìgy nem lehetek Tamia vagy más hirdető. VANDA20NÀL is jártam és róla is összegben csak jót tudok mondani.Az ön reklámozás a Te bírónak szólt mikor közölted, hogy a külföldi lányok meg tőled tanulhatnak. 

Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. május 13. 14:33

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***

Kedves Aurelia,

Vagy az aki a képeivel hirdet (jártam nálad és a képek alapján másra számítottam, ezért nem zárom ki hogy a képeid nem sajátok), igazán vissza vehetnél az arcodból! Szebben nem tudom és nem is akarom megfogalmazni. Valóban arrogáns stílusban osztod az észt ezen a fórumon! Mindent magadra veszel, azt is amit nem kéne! A vendégek néha tévképzetekkel érkeznek -mondjuk hátha az a pápai lány, vagy ilyesmi- , és neked nem az a dolgod hogy kioktasd őket a fórumon ezért, hanem az hogy egy sz*lg*lt*tást nyújts nekik legjobb tudásod szerint! A ***moderálva*** még mindíg a vendég adja!

Ha valaki nem elégedett az általad nyújtott sz*lg*lt*tással akkor szive joga ezt megírni a fórumon elvégre azért van! A kritikát el kell tudni viselni! Nem pedíg hadjáratot indítani -főleg nem ilyen kultúrálatlan hangvételben- a fórumozok ellen! Ha a rossz kritika rontja az üzleted akkor nem tagadni, "menedzsereléssel" kell vádolni másokat, hanem a színvonalat erősíteni! Én ezt várom el minden sz*lg*lt*tótól! Remélem megnyugszol, és véget vetsz ennek a hisztéria szerü kirohanásoknak!

további JÓ! sz*lg*lt*tást!

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. május 13. 14:21

***Kedves Hirdetők! Szeretnénk megkérni, egymást tartsák tiszteletbe! Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!***

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 13. 14:04

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***

***Kérjük a hirdető Önreklám mellőzését*** Aurélia

KEDVES CERUZA-alias (KOMMEA)! PF: RÁADÁSUL ELSŐ REGISZTRÁL BESZÁMOLÓD,ÉRDEKESEN (HIRDETŐKÉNT!!!)-MI JOGON KEZDTED TE A LEJÁRATÁST?AZÉRT MERT IGEN,1 SZER VOLTÁL NÁLAM ÉS ELMESÉLTED,HOGY VOLT EGY PÁPAI LÁNY AKI NAOMI NÉVEN DOLGOZOTT,Ő HOZZÁ PRÓBÁLTÁL HASONLÍTANI,DE TUDOD KEDVES ÉN NEM NAOMI VAGYOK A TE NAGY SZERELMED!-SOHA NEM IS VOLTAM,ÉS NEM IS LESZEK Ő!
2!!!FARKAS86(ALIAS MÁS NÉVEN TAMIA!)-AKI ÖN MAGÁRÓL ÁLMODOZIK MINT EGY SZEXI ISTENNŐ,CSAK KICSINY BUTUS FÉL ***moderálva*** AGY*DDAL,HA VISSZANÉZED A BESZÁMOLÓIDAT,IGEN !-KÉRJÜK AZ ÖN REKLÁMOZÁS MELLŐZÉSÉT,ASSZEM AZ MEG NEKED SZÓLT!-TALÁN BÖKI A CSŐRÖD ARANYOM,HOGY ITT VAGYOK?-JAH HA NEM MAGADAT JÁRATNÁD LE,AKKOR MÉG ***moderálva*** IS STB.
ÉS IGEN AZT VISZONT JÓL ÍRTAD,MINDENT TÁMADÁSNAK VESZEK AMI ELLENEM SZÓL,VAGY IRÁNYUL.
AKKOR KEZDJÜK A DOLGOK MENETÉT.:::TI EMBEREK,AKI DOLGOZTOK EBBEN A SZAKMÁBAN,ÉS TISZTELET JÓ PÁR LÁNY KIVÉTELÉVEL,AKI AZ ÉN AURÁMAT,ATMOSZFÉRÁMAT NEM BA...GATLYA,MI A FRANCOT KÉPZELTEK?-AZÉRT NEKTEK NEM KELL MÁST PISZKÁLNI MERT NEKEM MEGY,NEKTEK NEM!.IGEN-IGEN-FARKAS86.(TAMIA)-TE MEG NE BÚJ FARKAS BŐRBE MERT A MENEDZSEREDNEK NEM MEGY A HÁZ,SŐT 4-5 LÁNNYAL EGYÜTT SEM,NEM KELL MÁST PISZKÁLNI!!!!
ÉS IGEN CERUZA(KOMMEA).MERT TE NEM AZT A LÁNYT VÁRTAD,AKIRŐL ÁLMODOZTÁL,ÉS SZERELMES VAGY,ÉN 200-SZOR ELMONDTAM TELEFONBA IS NEKED,NEM!.NEM DOLGOZTAM PÁPÁN,NEM AZ A LÁNY VAGYOK AKIT KERESEL:KICSI RÓMEÓ!!!!
ÉS IGEN FÉRFIAKNAK IS SZÓL ,AKI NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!A DISZKRÉCIÓT TI ***moderálva***!!!ELVÁRJÁTOK,DE MI MIT KAPUNK TŐLETEK?-ITT VAGYTOK,MEG DU....TOK,ÁLLÍTÓLAG JÓL ÉREZTED MAGAD CÍMŰ FEJEZET,MÁSNAP MEG FIKÁZTOK A FÓRUMON HOGY ILYEN VAGYOK,MEG OLYAN!SAJNÁLOM HA NEM A BARÁTNŐD VAGYOK!-DE JOBB IS ÉS TUDOD NEM MÁS KÉPÉVEL HIRDETEK,MEG LEHET NÉZNI,MERT CERUZA TE IS AZT ÍRSZ PRIVIBE AMIT CSAK AKARSZ!:DE ÉN IS KI TEREGETHETNÉK,JÓ PÁR VENDÉG MAGÁN ÉLETÉT A FÓRUMON,AKÁR AZ IGAZI NEVÉVEL IS,!CSAK LÁSD EMBER VAGYOK,
ÉS IGAZ TI MÁS MEGÉLHETÉSÉVEL,LEJ*RATÁSÁVAL SZÓRAKOZTOK,AKKOR ÉN MIÉRT NE JÁRATNÁLAK LE TITEKET?-MERT NEM TI VAGYOK!!!
AKIBEN MEG VAN EMBERI MÉLTÓSÁG,MÉLYEN NÉZZEN MAGÁBAN,MI LÁNYOK-MI SE JÁTSZUNK A VENDÉGEK MEGÉLHETÉSÉVEL!
ÉS AZT GONDÓLYÁTOK ÚGY,HOGY NEM KOPOGOK NÁLATOK OTHON-HOGY KICSINY FELESÉG AJTÓT NYIT,(URAD NÁLAM HAGYTA ÓRÁJÁT)STB,
ASSZEM GONDÓLKODLYATOK EL!!!
ÉS ÜZENEM CERUZÁNAK ITT MINDENKI ELŐTT,HOGY JAH!AZOKON SZIVEM MÉG MINDIG ÉN VAGYOK!-KÉPEKEN
FARKAS ***moderálva***!-MEG ANNYIT,HOGY SZAKADJ LE RÓLAM,PEDIG TE IS HIRDETED MAGAD SZÖSZIKE:)
ÉS MINT SZOLGÁLTATÓ,A SZOLGÁTAKÓNAK,TE HONNAN TUDOD,HOGY ÉN NEM VAGYOK KEDVES A VENDÉGGEL?:p
CINKES LENNE HA LÁNY JÖNNE IDE MI?
SZÓVAL KÉREK MINDEN LÁNYT,AKI NEM B@OGATOTT HAGYJON BÉKÉN-ÉN SE ÍROK SENKIRŐL SEMMIT!
ÉS MINDEN KEDVES FÉRFINAK,AKI ***moderálva*** VOLT HOZZÁM,GONDÓLKODLYON EL AZON TI HOGY VISELKEDTEK VELEM A SZOBÁBAN,BESZÉD STÍLUSILAG,ÉS EMBERILEG?
MERT NEM RONGY VAGYOK,HANEM EMBER,ÉS NEM QV@ -AKI ÚT SZÉLÉN ÁLL,HANEM SZ*LG*LT*TÓ(VAGYIS:AZ A LÁNY AKI KIELÉGÍT,AMIT AZ ASSZONYTÓL,VAGY SZERETŐDTŐL NEM KAPSZ MEG!!!!)
KÉREM MINDENKIT SZÁLLJON LE RÓLAM:)ÉN SE SZÁLLOK RÁ SENKIRE,BÁR NÉHA SZERINTEM AZT KÉNE!
PUSZI AURÉLIA AKI MEGÉRDEMLI ANNAK SZÓL!!!!!
MÉG FARKASNAK:SOHA NEM ARROGÁNSKODTTAM EGY VENDÉGGEL,MINT AHOGY TE SZOKTAD-És tiszta szobám van,nem úgy mint nálatok!-REMÉLEM VETTED AZ ÖNREKLÁM CÉLZÁSÁT!!!!???

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. május 13. 09:35

lájk. :)

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 09:19

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** 

Én nem voltam Auréliánàl de olvasgattam amiket írogat itt...elég arrogánsnak, hirtelen haragunak tűnik. ..és mindent támadàsnak vesz...Személy szerint én már csak ezért se mennék hozzá. ..A kedvesség alap kellene, hogy legyen ebben a szakmában és nála ezt nem érzem, de mondom nem bántani akarom csak ez jön le így róla. Ilyen helyre az ember szerintem kikapcsolódni megy és nem azért, hogy arrogánskodjanak vele.:)

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 08:58

Javitas; ) -ilyenbe

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 08:56

Akkor laza kapcsolatba voltatok ***moderálva***,azért az még sem ugyanaz mint ha valaki űzi az *part....hisz sok civil nő van ilyen kapcsolatba ***moderálva*** ilyenbe és attól még nem *paros szerintem.:) Vanda egynek jó, de vissza már nem megyek hozzá. Tamia nekem bevált szóval nála maradok ha csak mód van rá.:)

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. május 13. 07:41

Szia, engem érdekelne infó Auréliáról... :) köszi!

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. május 12. 22:41

Ugyanarról igen. ;) Előtte civil meló mellett csinálta a szakmát, házhoz jött. ;) 

Köszi az infót Vandáról, akkor kihagynám... 

Csabakirály · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 12. 17:00

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** 

Szia! Én jártam Aurélia19-nél, mivel azt hittem, hogy ő a régen Pápán hirdető Naomi, de sajnos nem ő az. Tudtommal ő most szünetet tart, csak a képeit használja Aurélia19. Aki csak szeretne úgy kinézni, mint a Naomi. Csalódottan távoztam! Akit érdekel a fényképek eredeti tulajdonosa, annak privátba szívesen adok infót. üdv. Csabi

béla32 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. május 12. 16:13

Sziasztok. Viki 43 nemrég még Győrben hírdetett ha jól tudom, most Zalaegerszegen. Valaki tud róla valami infót mondani megközszönném mert jókiállású nőnek tűnik :)
Köszi előre is :)

weaner · Újonc (29 hozzászólás) · 2014. május 12. 15:08

Sajnos rossz tapasztalatai Kriszti - 28 - én!
Május 8-án csütörtökön délután mi gyártott egy találkozó.
Kriszti küld nekem egy SMS-t azonnal az Ön címét.
Mikor érkezik a megadott időpontban újra és újra hívni, nem beiktat!
Fél órán keresztül várta, és miután néhány kipróbálás és majd SMS-ben ideges, újra hajtott el!

Mirabella 24 nagyon barátságtalan. Telefon akasztotta fel azonnal, amikor megkérdeztem tőle, hogy ő beszél németül vagy angolul!

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 12. 14:55

Javitàs: TAMIÀRÓL

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 12. 14:53

Ugyan arról a Tanító beszélünk?Mert ő kB 1hónapja van a városban. ;) 3-4x voltam nála. :)))  Vandánál 1x voltam.Igen ügyes.:) Kedves és szép arcú. Igaz velem kicsit tartózkodó volt de lehet csak én nem voltam neki elég szimpatikus

:)

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. május 12. 12:00

Tamiánál már voltam párszor én is. Pár hónapja ismeremr. :) Vandáról infó esetleg?

Téma indítva: 2010.02.25., 6511 hozzászólás összesen