Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 12. 11:49

Vanda 20 is aranyos.Hozzà is érdemes elnézni. :)

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 12. 11:34

Hali!Tamiàt ajánlom. Voltam nála többször is.

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. május 12. 09:29

Üdv, győrben adyváros környékén van valaki? :) jöhet privátban is. :)

jószolgáltatótkereső · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. május 11. 12:05

Sziasztok! Ha egy nagyon szép kellemes órával szeretne valaki gazdagodni,és elégedetten távozni nagyon tudom ajánlani Vivien25-t! Én igy jártam!

nagymedve · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. május 10. 22:24

Dalma 34

béla32 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. május 09. 15:19

Sziasztok.  Győr és környékén kit tudtok ajánlani kihez érdemes menni?  Elsősorban idősebb korosztalyra gondolok.  Köszi előre is a válaszokat. 

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 09. 15:10

MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT :)PUSZ

csiz · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 08. 23:44

Sziasztok. 

Szeretnék kérni olyat hogy aki járt Auréliánál az kérem írjon egy véleményt róla ide vagy privátba. 

Köszönöm előre is a fáradalmat. 

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. május 08. 23:16

ennyire nem akarsz buszozni? :D

Dervi01 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. május 08. 22:17

Hali. Cleo21ről és Miriem-ről tud valaki hasznos infót szolgáltatni?? Előre is köszönöm. További szép estét! :)

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 08. 13:51

Köszönöm szépen :)

Törölt felhasználó · 2014. május 08. 11:14

irogasatok bármi butaságot ! nagyon szép lány Aurélia!

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. május 08. 00:33

sajnos ezek a felületek már rég nem a beszámolókról szólnak...de még annak a kevés beszámolónak a nagy része is menedzser szagú, vagy lejárató...

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 07. 22:05

Köszike Petra!-Nem kell semmit bejelentenem,minek:)Számomra nem sértő ezek a vádak,ugyan má!
Itt úgy látszik a helyesírás a lényeg nem az amire szükség van a fórumban!Én is tudnák kritizálni,pl: nap mint nap számtalan levelet kapok te is tele helyesírással drága férfiaktól mit mennyit,merre hány méter,és szó szerint ki van a t*köm mikor válaszolok mert paraszt nem vagyok,hogy ne írjak vissza!Nah meg a hülye kérdés amiket feltennetek tisztelet kivételnek!!A*k*dni lehet?-asszem szerintem jól kezelem a dolgokat ennyi b*romság láttán,akkor én is írjam ki hogy xy mennyi helyesírásod van itt priviben?Hát nem mert emberhez méltóan kezelem a dogokat,és nem nevetek ki azt se aki tájszólással kérdez a világ másik végérőél!De Kacúr meg pont rajtam van kiakadva mert a sok írogatástól elfáradván egy két szót helyesen írtam nah ez szép!Kacúr vennék tőled helyesírási órákat és kérlek taníts nagy ZENG-MESTER ,HOGY legközelebb mikor megvédem magam a fórum lángoló lovagjai előtt magam,nehogy 1 szót is rosszul írjak,mert romlik Az iskolai átlagom!
hajrá!kalandra fel és lányok-TANULJATOK SZORGALMASAN,NEHOGY KIKÉRDEZZÉK TŐLETEK A HELYESÍRÁS SZABÁLYAIT!MEGBUKTAM ASSZEM,NA MIND 1:)Szép estét mindenkinek!Petra külön neked is!!!
Jah válasz előre-nem ismerem személyesen,de egy Kávét ihatnánk:P(Petrának szól)!
Kacúr keresgélj hibákat,hibajavítóval,úgy se találsz-javítotttttaammmm!:P

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 07. 21:47

Szia kedves Kacúr ! Miért problémád van a helllyyyyeeeesssííírrrááásssoommmaal:)Tudod esetleg ember volnék,nem gép:)És én is hibázhatok néha,de remélem te jól használod a helyesírási programot!-nehogy tévedj valami szócskánál!Pusz
Jah Kacúr rövid u!:P-Még annyi miért böki a kicsike csőröd,mert egy tréfás megjegyzést tettem?Vagy van valami hiteles a Kockázásban:)
Egy kőrpárti!

petra.. · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. május 07. 21:44

az L és a T betű lemaradt,meg mielőtt valaki beírná h nem tudok írni..IStenem..

petra.. · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. május 07. 21:40

Az is unalmas, hogy a lanyt sz*pujatok 4-en 5 -en.

Ez a fórum azert van h besziket írjatok,mást se csinaltok csak a lanyt kritizáljatok,nem nyelvtanórán vagyunk.elég volt.azon meg ne csodalkozzatok ha idegesen válaszol,amikor többen  rámentek.

Jelentsd be nyugodtan öket Aurélia az oldalüzemeltetőnek aztan viszonlátás,aki nem tud viselkedni menjen a közösségből.

kacúr · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2014. május 07. 21:17

Kedves Aurélia! A diáklány sztori most már eléggé sántít. Pocsék a helyesírásod. Ez már nem botlás. Legalább kerüld a problémás szavakat és szófordulatokat.

További szép napot.

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 07. 19:32

Olyan édes Győrben ez a kocka divat!-hogy tisztelet a kivételnek,a lányok kocákba raklyák magukat!Kár ,hogy nincs végtelen,mert akkor a végtelenbe raknám magamat!:)Pusz

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 07. 16:58

Szia NEM MOND semmit sem nekem.Szia

Téma indítva: 2010.02.25., 6511 hozzászólás összesen