Pontosan igy van Karesz, a jó szexhez is 2 ember kell. Mindannyian mások vagyunk, valaki 5 percig birja, valaki 20 percig, mig van olyan aki majd 1 órán át. És ami még fontos, nem vagyunk gépek, az orgazmus nem óraműpontossággal jön, ez függ a partnertől és a technikától is, de mégis képesek a csajok néhányan általánositani, beskatulyázni.
Ilyenkor a falra mászok, amikor a csaj mondja, hogy gyengébben csinálom, nehogy hamar elmenj, vagy amikor kérdi, hogy még mindig birod, hogy hogy még nem mentél el?(Ezeket a kérdéseket nekem tették fel) Honnan tudná mégis hogy én mennyit birok, meg mikor megyek el, mikor először vagyunk együtt? Az a vicc az egészben, hogy én magam se tudom mikor fogok elmenni, mert ez függ a partnertől egyrészt, másrészt ebből kifolyólag nem mindig ugyanannyi ideig birja az ember, és ennek még számos más összetevője is van, vegyük csak ide a stresszt, megfelelési kényszer stb.
Eltértem a témától, jól belekeveredtem :) de a lényeg, ahova ki akartam lyukadni, hogy a jó szexhez 2 ember kell, ha csak az egyik teszi oda magát az nem elég. Nyilván ebben a szakmában ez nem mindig jön össze, mert a férfi azért megy, hogy jól érezze magát, a nő meg a sokadik kuncsaft után aznap már nem tudja odatenni magát úgy, mondjuk én az ilyenre is figyelek, délelőtt és kora délután a legjobb alkalom erre.
Szép napot!