Sziasztok!
Miféle szolgáltatást vettél igénybe ***moderálva***? atyaég! Részvétem! Mindenesetre a te meséd inkább hihetőbb, mint a kisasszonyé.
Ha már ennyire teritéken van a higiénia téma, abban én is egyetértek, hogy mi alapján várjuk el a kedves hölgyektől a maximális odafigyelést, ha annyival nem tiszteljük meg őket, hogy ápoltan, illatosan megyünk hozzájuk, és aki ezt nem érti meg, és ennek ellenére még képes ilyet mondani, hogy de hát f*z*ttem, tedd a dolgod, az a legnagyobb tahó a világon és most nem a lányok mellett állok, hanem ez egy alap dolog lenne, ha minőségi szolgáltatást szeretnél, te is add meg a tiszteletet, az már más kérdés ha ennek ellenére is pocsék teljesitményt kap az ember, mert sajnos ilyen is van, akkor azzal a hölggyel nem lehet mit csinálni, nem ebbe a szakmába való.
Én például hölgyeket megszégyenitően jó órát is a fürdőben töltök, mielőtt randira indulnék, mert rosszul érezném magam úgy ápolatlanul, az meg a másik, hogy mert a hölgyek felkinálják a tusolás lehetőségét, az nem azt jelenti, hogy akkor ott kell rendbe raknom magam. Tőlem is megkérdik mindig, hogy szeretnék-e tusolni, de ált.ban nem ellenkeznek amikor azt mondom, hogy nem, mert érzik rajtam, hogy minden rendben.
A lényeg: Jól akarod magad érezni? akkor ahhoz te is kellesz! Add meg a tiszteletet, bánj velük ugyanúgy mint mással, légy kedves és ennyi, a többi jön magától!
A legjobbakat!