⚧ transzik

transzik.hu
Törölt felhasználó · 2022. április 11. 22:00

Helló!

Martina és SonyaBritt nagyon jó ajánlásnak tűnik. Legalábbis innen nézve külső szempontjából a fotókról és videókról nagyon tetszetősek számomra. És az sem utolsó dolog, hogy a leírásuk alapján művelt hölgyekről beszélünk. Szépen fogalmaznak, helyesen írnak. Ebből is látszik, hogy figyelmesek, adnak magukra, odafigyelnek minden részletre. Továbbá rengeteg pozitív értékeléseik vannak, ez sem véletlen. Nyilván ha nem lennének jók, nem is ajánlanád őket, de azért az emberben ott van mégis a félsz. Mindenesetre őket észben tartom. Amúgy utóbbinál nincs feltüntetve a natúr francia. Ez véletlen vagy tényleg nem csinálja úgy?

Barbie jelenleg nem aktív, de tudom, hogy kiről van szó. Ahogy írtam, törékeny testalkatú hölgyek tetszenek, ebből adódóan, rá nem fog esni a választásom.

Egyébként írhatna nyugodtan mindenki, megoszthatnátok tapasztalataitokat. Nem magamért kezdeményeztem ezt az egészet, hanem mindannyiunkért. Segítsünk egymásnak. Kiszűrni a jókat és rosszakat. De természetesen továbbra is szívesen fogadom, hogy kit ajánlotok még.

Szép napot!

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2022. április 11. 09:56

Martina 

Sonya

Vagy a husisabb de melles/nagy popsis alkat bejön, akkor Barbie 

Törölt felhasználó · 2022. április 10. 23:23

Kedves Trans Kedvelők!

Úgy éreztem megérdemel ez a téma egy külön helyet, mert a városi topicokba kinézik a magunkfajtákat. Felvetettem az ötletet a szerkesztőségnek, akik kérésemnek eleget is tettek. Szóval ezúton szeretném megköszönni, hogy létrehozták ezt a fórumot, külön nekünk, szóval hálás köszönetem a magam, de remélhetőleg a többiek nevében is.

De hogy a tárgyra térjek. Érdekelne kik azok a szolgáltatók akikhez érdemes elmenni és kik azok akik kerülendőek.

Magam részéről, olyan hölgyet keresek, aki mindegy hogy hol hirdet, távolság számomra nem akadály. Aktív/uni szerepet kedvelem, szóval olyan hölgy legyen, akinél ez működik. Testi adottságait tekintve, ne legyen vállas, legyen törékeny testalkatú, és szép nőies arcformával rendelkezzen (Csak azért írtam le ezeket, mert a mai világban, a photoshopok és filterek miatt, bárki csinossá és széppé varázsolja magát). 

Remélem tudtok ajánlani kedvemre valót.

Mindenkinek kellemes napot!

Lánykereső Szerkesztőség · 2022. április 10. 18:46

Kedves felhasználók!

A téma adott, itt szabadon - de feltétlenül kulturált formában - beszélgethettek róla, egymással, egymásról.

A fórum általános szabályai természetesen itt is érvényesek: nem támogatjuk a feleslegesen negatív, a személyeskedő és az alpári hangnemet. A személyes, illetve azonosításra alkalmas adatok közlése akár célzás formájában is azonnali és végleges kitiltással jár. 

Téma indítva: 2022.04.10., 104 hozzászólás összesen