Barátnő feelinget én emeltem ki, mert ha kezdő vagy a műfajban, gondoltam segít a döntésben, ha az illető közvetlenebb, bújós kaliber.
Nilu szerintem élőben csinosabb arcra, mint a képein, de amúgy tényleg az a minden gumis megoldás nála az egyetlen negatívum. Lehet másoknak, meg pont az a pozitívum, hogy franciát is gumiban csinálja, de számomra ő pozitív élmény volt. 2 nappal az első találka után mentem vissza hozzá. Pedig idejét nem tudom mikor csinálták nekem gumiban még nők is a franciát, sok éve egy Tina (18) nevű talán.
Akit még ismerek ő Zara, aki szintén nem rossz, de eddigiek alapján szerintem nem az eseted, maradsz a Martina - Sonya vonalnál :)
Cinthyával lettem még volna, novemberben egy nap próbálkoztam nála mikor egy városban voltunk. Többször is hívtam (nem egymás után, hagytam közte eltelt időt) de nem értem el. Pár órával később csörgetett, de akkor meg már nekem nem lett volna jó. Én is csak utólag láttam, hogy hívott. Ilyen téren elkerültük egymást. Róla csak ennyit tudok írni
Van nálam még olyan 6-7 hirdető akivel lennék, és rajta vannak a kívánság listámon, de én veled ellentétben nem fogok utazni senki miatt sem, még nőkért sem.
Akik nagyon tetszenek, de csak a fővárosban látni: Lena (20), Ruby Deluxe (25). Ilyen Ruby kaliberű extrém húsos popsis, nagycicis alkatok nőkben iszonyat az ideáljaim.