"Tudom, megtehetném, hogy sarkon forduljak, de nincs szívem kitolni senkivel. Arra az időre akár más is mehetett volna, én meg elvettem mindkettejüktől a lehetőséget."
akkor lenne ebben igazad, ha a dolog egyoldalú lenne. Mármint minden oké a hirdető részéről, és te tolsz ki vele. Késel, nem mész, időpontot foglalsz majd lemondod.
De azzal, hogy úgy indul az egész, hogy átvertek, mert kamuképes, nem olyan élőben stb., onnantól fogva rohadtul nem tolsz ki senkivel, pláne nem azzal, aki átvágott.
Pont ezért csinálják, mert a többség marad, nincs következmény.
kb. mintha egy étteremben steak helyett kapsz egy cipőtalpat, és nem küldöd vissza, mert hát asztalt foglaltál, meg a konyhán szántak rád időd.
Ilyen nyilvános fórumokra amit felvetettél meg senki se fog menni, ez nem ilyen lánybörze. Vagy talán a hollandoknál ahol kirakatban táncolnak :D
Én lekopogom sose fodultam vissza az ajtóban, mert nem ért ilyen szinten csalódás, de ha annyira tartasz ettől, keress olyat akiről rengeteg a beszámoló és nyilvános. Ott sokkal kisebb az esélye, annak hogy csalódsz.