Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
uta72 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. szeptember 08. 08:14

Sziasztok!

Egyszer voltam a Csillával én is vigyázztok le akar ***moderálva*** mindenkit,előre akar ***moderálva*** kérni.A "gondozója" pedig figyeli.Saját tapasztalat nem kamu.

Nikoaj · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 09. 07:20

Sziasztok!

Szamanta nevű hirdetőről szeretnék infót kérni, privátban is. Előre is köszönöm.

Csavargó69 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. szeptember 23. 09:25

Sziasztok! Vivien (26). Kérek róla egy valós beszámolót, akár privátban is! Köszönöm előre is.

Raven · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. szeptember 27. 18:18

Sziasztok!

Szeretnék kis infot 2 hölgyről. Régebbi és újabb infókat is szivesen várok. A két hölgy Barbie(22), Klaudia(19). Privátba is küldhetitek.

Köszi!

Ataka12 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. szeptember 30. 21:27

Barbit nyugodt szívvel ajánlom, odaadó, aranyos vidám kiscsaj, nem mellesleg elég ügyes is.:)

Törölt felhasználó · 2014. október 05. 11:48

Tisztelt  Makktársak!

Olyan kérdésem van valaki közületek volt már a Timinél vagy Pamelánál.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi akár privátban is.

Üdv

imike25 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. október 07. 15:09

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***

Sziasztok,nórika 23 ról anyit hogy minap voltam nálla,és nem érte meg a teste a hasa televan gusztustalan csíkokkal mint ha most szült volna,a lakás az elmegy pláza közelében van!Nem megyek hozzá többet!

mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. október 07. 15:47

Sziasztok!

Klaudia (19) -ről tud valaki mondani valamit, megbízható?

samsung · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. október 08. 17:33

Danielláról valaki???

Törölt felhasználó · 2014. október 09. 10:47

Imike25!

Nem is dolgoztam! 

Erről ennyit, gondolom nincs vendèged! :D 

Ès unatkozol!

Szebb napot neked ! :-)

Csincsilla · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. október 12. 14:21

Csilla vagyok..elképedve olvasom mit ír ide pár vagy csak 1 ember több néven..nem tudni! A lényeg írhattok bár mit..engem nem igazán zavar mivel még szép!!!!!!!!!  hogy egy vacsora meghívással megd*gatom magam bárkivel is, és elég kiábrándító és szánalmas ha valaki meg hív vacsorára majd szemre hánnya, elképesztő milyen nyomorék és nyavajás emberkék vannak. Nos következő a helyezt aconda-bár igen elmentem veled vacsorázni..majd te azt gondoltad mehetünk is kef*lni..nos piszkos volt a körmöd...és száj szagod volt..ha vissza emlékszel a vacsorát sem fejeztem be..ott hagytam..mert..elment az étvágyam! Arra szeretnétek rá tapintani az embereket hogy én kérek valamit ahoz hogy  szeretkezzünk..nos igen!!!!!!  Bár mult időben mert már megtaláltam azt akit kerestem! fogalmatok sincs róla milyen egy igazi férfi! Ti akik írtok rólam..szélhámosok vagytok..azt gondoltátok csak mert eljöttök..majd..a két szép szemetekért kef*lek veletek! Utána a soha viszont látásra Csilla..igaz? Nos nem kell mérgelődni..megszvtátok..Aki át vert vagy akart átverni..nem jött be! Ha ismét keresni fogok valakit! Nem valakiket! csak valakit! akkor ismét fő szabáj! addig no szex! Míg nem kerülök neki költségbe! Egy férfi ezt természetesnek tartja ti skótok viszont lázadttok..s ha eljöttök s nem tudtok megdugni..csak azért mert férfiból vagy! Besértődsz! Viszont Én nem vagyok egy olyan nő akit meglehet vezetni! Erről ennyit. 

nokk · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 13. 01:09

Mivan? Ezt a google fordító dobta ki így, mikor fordítani akartad a mondanivalód a mi nyelvünkre? Fogalmazás egyes, nyelvtan egyes, ülj le fiam!

Ha annak az úriembernek, akit te megtaláltál, egy ilyen primitív nő kell, és innen, akkor nem ugyan azt gondoljuk a szó jelentéséről.

Ha meg ezen az oldalon hírdetsz, akkor akik elmennek hozzád nyilván kapni akarnak valamit a p*nzükért.

Ha ez nem tetszik, akkor menj el csirkétpucolni, vagy egyéb más rendes munkát végezni és ne itt siránkozz ha sérült a lelki világod.

Örülök azért, hogy ITT találtad meg a nagy "Ő"-t. Istenem... :))))

magtárs · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. október 15. 21:19

Magtársaim! Csillával én is megjártam! Képei fe kamuképek. Lehúzásra játszik. Nagy ívben kerülendő!

Ataka12 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. október 17. 17:45

Sziasztok!
Noncsiról vagy Ancsuról vélemény?Milyenek? :)

zsolesz007 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. október 20. 20:41

Sziasztok! Klaudia (19)-ről érdekelne engem is vélemény messziről látogatnám meg ha jók az infók.

Synonim · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 24. 15:55

Sziasztok!

Következő hölgyekről szeretnék infot tudni,aki már járt náluk privátban megírnák. Zsófi,Amanda,Zsanett,Klaudia.

Köszönöm előre az infokat.

Törölt felhasználó · 2014. október 29. 11:15

Marcsika38 adatlapján a bemutatkozó szöveg,nagyon stílusos,nekem nagyon bejön. ;) Több ilyen kellene!

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. október 30. 22:43

Nagyon ok csaj,már én is voltam nála,és még fogok is menni !

sly294 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. november 02. 17:41

pamela nagyon rendben van :)

Törölt felhasználó · 2014. november 06. 06:42

Jó reggelt!

Olyan kérdésem lenne járt már valaki Ancsunál vagy a félegyházi Laránál?

Téma indítva: 2010.02.25., 1161 hozzászólás összesen