Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. november 06. 07:48

A félegyházi Lara engem is érdekelne! Valamint esetleg valami infó a kecskeméti Mayáról? 

Raven · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. november 07. 00:34

Üdv MIndenkinek! Valaki tud infot Virág (19) ról???

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. november 14. 14:16

Aranyos,egyszer voltam nála,de ok volt minden! ő van a képen tuti !

Sharp · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. november 18. 22:01

Sziasztok valaki tudna nekem írni egy beszámolót vagy egy rövid véleméyn Nórika (24)-ről a képek alapján csinos lehet. :) Előre is köszönöm a válasz privátban is jöhet.

janek32 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. november 20. 23:42

Üdv makktársak.ancsu 19 egy vitrinbe való minibombázó,és nem mellesleg nagyon érti a dolgát,ajánlom mindenkinek,vigyázzatok rá.voltam még liliom néven saját magát 19 nek hirdetö nőnél,aki nem mellesleg roma,és Közelebb van már a negyvenhez mint a harminchoz.a retekröl,ami a kéróban van,arrol inkább nem is mondok

semmit.jahh es nem tartotta magát az előre megbeszeltekhez.az ilyet ki kellene zárni az oldalrol,nem is ertem hogy lehet fotogaranciás...

Törölt felhasználó · 2014. november 22. 07:57

Jó fura az ízlése az előttem szólonak van benne csavarodás.

Ancsunál és Liliomnál is járt már.

Szerintem van olyan aki még velem együtt azt gondolja, hogy Liliomot kihagyná .

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. november 22. 19:06

Üdv mindenkinek!

Virág(19): Én voltam már nálla többször is megyek is még. Szerintem a lány rendben van, képeken ő van.

Ancsu-nál nem voltam még.

Liliom: Nálla 1x-er voltam még régebben, de soha többet még 1x-er. Ő is meg a lakás is koszos, a képei meg átszaladtak a photo shoppon egy kis "igazitásra"....

csavargó33 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. november 26. 15:25

sziasztok Ancsuról vagy Virágról van valakinek hasznos élménye?Privátba is küldhetitek!Köszi.

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. november 26. 22:29

csavargo33 olvasd el a hozzászolásod elötti kommentett és egy két kommentel lentebbit is.

bojti · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. november 27. 14:02

Üdv!

A napokban jártam Zsófinál. Hiba volt! Kerüljétek jó messzire el! A legjobb az volt amikor kiléptem a kapun.

Környezet: 3/5

Külső:3/5

Hozzáállás: mínusz 3/5

Technika: mínusz 1/5

Összkép:1/5

Unott, mogorva, baromira nem kedves, nem jó illatú....

***moderálva***, de legalább nagyon rossz!

kkamali · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. november 28. 09:23

Klaudia a 19 éves dögös csajszíról tud valaki valami véleményt. Kb 7 szer hívtam és nem veszi fel, mindenkivel ezt csinálja?

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. november 28. 13:01

Én reggeltől mostanáig kb 4x-er hívtam sikertelenül, ez engem is érdekelne hogy más mire jutott vele?

bojti · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. november 28. 14:19

Én odaakartam menni, sajnos Zsófi lett helyette! Azt mondta Klaudia, hogy csak jövő héttől fog dolgozni, mert még nincs lakás! 

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. november 28. 16:30

Akkor már csak azt nem értem, hogy 1 akkor miért hírdet 2 ha már fel is tette a hírdetést miért nem írja ki vagy legalább veszi fel a telefont és mondja el hogy sry csak jövöhéttől. Nekem speciel semmi bajom nem lenne a dologgal, de legalább venné fel.....

fuxika · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. november 29. 09:56

Üdv! Barbie (22) járt már vki? Tudna beszámolót írni róla?

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. november 29. 10:01

Nagyon egyetértek itt az előttem szólokkal !

Liliom átba@ás,Virág aranyos,Klaudia nem egyszerű eset,én vagy 20x hívtam mire felvette.

De nem volt egy hatalmas élmény,az a legyünk már rajta túl érzésem volt.

Van tapasztalatom,sok lánynál jártam már.

Akit érdekel privibe is írok,nem akarok itt fikázni sok lányt.

Lali66 · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. november 29. 10:37

Üdv.

Én ritkán írok ide és ha igen akkor is pártatlan senkit nem dícsérő vagy szidalmazó formában.Most sem a saját véleményem írom le hanem azokat amiket más hasonló oldalakon irtak Klaudia(19)ről.Azok alapján jelenleg Klaudia Kecskemét egyik legrosszabb,ha nem a legrosszabb örömhölgye.A külső mint a képeken a telefonban édes és kedves mindent megígér(emiatt sokan elképzelni sem tudják hogy gond lesz a hölgyel)a személyes találkozáskor(különösen az ajándék átadása után)ez teljesen megváltozik.A leírásokból kiragadva próbálom szemlélteni:a haja mögé bújva lehajtott fejjel beszél a vendégeivel,melltartót nem veszi le,nem aktiv,csak egyféle pózban engedi,intim és egyéb tájakon gyakran borotválatlan rossz illatú,erős tp érezhető(siettetés)szemölcs,volt aki dühében otthagyta.A lakás rendetlen koszos,a lepedő foltos.Nagyjából ennyi amit olvastam.Itt nyilván nem írhatom ki az oldalak nevét ahol ezek írva vannak,de személyes üzenetben szívesen adok tájékoztatást.Remélem segíthettem.

kkamali · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. november 29. 16:53

Én meg azt hittem hogy folyamatossan melózik annyira kapós a kis Klaudia , tényleg bomba csaj képek alapján, ha valaki jár nála írja meg milyen a kicsike.

Csak az a baj így nem lehet tervezni azért nem 15évesek járnak qvázni..

Klaudia 94 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. november 30. 13:11

Kedves Lali!

Nem tudom, te miről beszélsz 1.még volt barátom írt be olyanokat,egy oldalra,hogy itt ott rohadok,meg ilyenek. 2. Szerintem elejében, a mellműtétem első 2hetében nem vettem csak le melltartóm. 3. Nincs a fenekemen semmiféle szemölcs, nem tudom miről beszélsz. 4. Egyáltalán nem csináltam koszos lakásban soha! 5. Írd inkább az igazat,hogy ha nem érek rá neked egyből ugrani,beírsz mindenféle hülyeséget!:)

fuxika · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. november 30. 13:56

Nem védeni akarom Klaudi (19)et de én mikor májusban voltam nála....a lakás tiszta volt, full meztelen volt a csaj, borotvált állapotban, és semmi szemölcsöt nem fedeztem fel rajta, ja és jó illatú is :) siettetni sem sietett semmivel.....

Téma indítva: 2010.02.25., 1161 hozzászólás összesen