Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. április 02. 13:57

Én sem ajánlom senkinek,mikor én voltam akkor a lakás olyan volt,mint ahol 2 éve nem volt kitakarítva,plusz finoman megjegyezte,hogy eldurranhatnék már,mert dolga van.

Azóta én is kerülöm !

Marcsika viszont aranyos/tény nem 18 éves,de tudja a dolgát/ Virág is aranyos,

Dominik24 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. április 03. 14:00

Sziasztok!

Egy pár szót írnék én is.  Ági (37) -nél voltam, ajánlani tudom mindenkinek! (Régen más neve volt azt hiszem) Tényleg igazi milf, nagy cicikkel. Nem budapesti ***moderálva***, fizetős, de jó helyen. Szolgáltatásai között nincs masszázs, ettől függetlenül kértem tőle és nagyon szépen meg is kaptam, utána gumi nélkül francia, ami szintén király volt. Kétem 69-et, amit elég erős lihegéssel fogadott, jó volt adni is. Ráült pár percre, majd mikor hátulról kértem végem is lett. Összességében bárkinek ajánlom, talpraesett, jó partner! 5*

Klaudiáról is írnék. Egyik délután felmentem hozzá. Aranyos volt, de egy tapottat sem mozdult, variált majdnem mindenen, lehajtott fejjel beszélt, panaszkodott a melleire, a hajára; a lakás sem volt teljesen tiszta, az ár tükrözi a szolgáltatást, de a képek nem erről árulkodnak.

Végezetül érdeklődnék Tiara (41) - tud-e valaki valami tapasztalatot írni?

adam_kecskemet · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. április 06. 12:59

Tetszik az őszinteség , tartsuk fent ! :)

Bonnie. Felhívtam , tudott fogadni fél órán belül. Szerencsére nem beszéltünk meg semmi konkrétat, ajtó kinyitásakor már tudtam baj lesz , nem fordultam ki. Sajnos.

A valóság és a képei között hatalmas a differencia. Azok a képek több évesek lehetnek.

Fél óra masszázs happy endre változott a program , nem ajánlom.

Michelle · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. április 07. 17:07

Sziasztok.  Csupán egy kérdésem lenne. Jó terméknek nem kell itt reklám. Ha valaki annyira jó szolgáltató mint ahogy ìrod miért változtat 1 hónap alatt 3x nevet. Csilla37. Csilla35 ..Kata35 .Ági37 . Több éve itt vagyunk de nem cserélgetjük a nevünket.  Nem kell itt reklámozni senkit, aki heteket marad annak oka van. Ha tényleg ilyen jó mint ahogy írod miért kell neki szponzor.? Lásd ***moderálva*** , fórum. .

Michelle · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. április 07. 17:15

Nem védeni akarom Bonni-t de az túlzás , hogy több évesek a fotói.  Igaz jóval izmosabb nálunk de egy csinos nő aki naponta több órát edz. Tehát valóságot írjatok mert fiatal, csinos..A munkájáról nem tudok nyilatkozni. .viszont ismerem személyesen.  Ugyan olyan mint a fotókon . Michelle -Szandika

Michelle · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. április 07. 17:32

Ha nem beszeltetek meg semmit akkor mi változott mire ? Magad sem tudod, hogy mit írsz.  

Törölt felhasználó · 2015. április 07. 21:03

Sisy egy kis cicis mosolygos szexy csaj. Francia tudása kiváló szerintem.

adam_kecskemet · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. április 08. 00:18

Maradjunk annyiban , hogy innentől kezdve csak arc fotós csajokhoz megyek.

Ha érted mire gondolok.

Lali66 · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. április 08. 15:54

Nem kell ilyen vérmesen védeni Bonniet mert amit adam írt az igaz.Tényleg csak minimális a hasonlóság a képek és a valóság között.Tény hogy izmos de a képen egy szép bőrű dús keblű kívánatos hölgy van,a valóság pedig egy szinte férfiasra gyúrt,széles nagy vállú nő,aknés(pattanásos arcú) agyon sminkelt bőrrel,lapos szétálló mellekkel.És a név változtatásokban Ő sem kezdő már.Volt már Summer,Sumshine,Shelby most épp Bonnie.Eddig láttam itt,Szolnokon,Székesfehérváron,meg azt hiszem  Szegeden vagy Debrecenben de ebben nem vagyok biztos,tehát Ő is a vándorló szolgáltatók táborát erősíti.Nem a szolgáltatásával volna gond,hanem  hogy a képei nem a valóságot tükrözik,csak kis mértékben.Csilla 35 is vándorol de Ő legalább(állítólag)olyan mint a képein.Az pedig hogy arccal vagy arc nélül hirdet valaki tök mindegy.Arcos és arc nélküli kép is takarhat "kamu"képet.

Törölt felhasználó · 2015. április 08. 21:21

Hi. 

Csak egy kérdés bodys nöhöz még nem volt szerencsém a Bonni egyébként szex közben hogy viselkedet. Az érdekelne aktiv-e vagy elvàgodik és kamun nyög hogy u de jó neki.

Törölt felhasználó · 2015. április 08. 21:23

Hmm

Dominik24 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. április 09. 07:19

Kedves Michelle!

Úgy gondolom, azt "reklámozok" akit és ahol szeretnék. Ezt leszámítva inkább tapasztalatot osztottam meg és ha már itt tartunk ki hagytam valakit. Amikor Kecskeméten volt - voltam Szidinél is. Ő is rossz tapasztalat, úgy néz ki mint a képeken, de semmit nem akart csinálni mert másnapos volt, amit elfelejtett közölni de legalább egy hót béna masszázs és egy közepesen összecsapott fr*ncia (ez nem volt rossz!) majdnem pesti *rért elég rosszul érintett. Nem csaptam ki a balhét, mert úriember vagyok.

Michelle · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. április 09. 10:20

Sziasztok.  Valamiben Igen igazat adok..de ha Valaki nem jön be.mert lattad, hogy gondok lesznek ,már az ajtóban lattad.akkor miért maradsz? Senki nem kötelez. Vagy ha maradsz akkor ne reklamàlj..Ez olyan mint mikor bevásárlás után vissza megyek , hogy nem láttam., mit vettem és penészes.  Nálatok egy gond van,, hogy minden gond. Én itt vagyok több éve. Hála istennek még panasz nem volt.  De fordítva Igen.  Bejelentkeztek, és sokszor elfelejtenek ejönni a vendégek. Ritka esetben kapok egy sms-t de nem jellemző.  Es ez mostanában egyre felkapottabb.  A másik ! Ha én elmondok mindent a telefonba. Miért van az, hogy a sz*lg*ltatás után vakaőrzik, hogy nincs nála annyi. Megbízók bennetek de ezt el is várom.  Szerencsére ebből kevés volt. Nektek is kicsit gondolkodni kellene és nem szapulni mindenkit.  LEHET ! HOGY AZ A SZ*LG*LTATO CSAK NEKED VOLT JÓ! MERT AMIKET ÍRTAK! HOGY LEH*ZOS CSILLA35 az véletlen? ? Üdv.  Szandi

u.  Ezek után mindenkiben lehetne bármi rosszat találni. Sok fórumozó ezt élvezi. De a legtöbbje sz*lg*lt*tó . 

Lánykereső Szerkesztőség · 2015. április 09. 13:23

Tisztelt Hirdetőnk és Látogatónk!

Kérjük ezt a vitát ne itt folytassák.

Megértésüket megköszönve

Dominik24 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. április 09. 22:47

Kedves Michelle! Megcsodálnálak téged is! Hirdetsz most? Kérnék több infót Tőled akár ide akár privátban! 

adam_kecskemet · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. április 10. 00:33

Érdekes. Akkor miről is beszélgessünk a Kecskeméti fórumban?

Időjárásról ?

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. április 10. 09:25

Ne vitázzatok tovább, inkább írjátok le véleményetek, ha van valakinek bármi tapasztala a következő lányokkal: 
Cher(35), Kittike(30), Andrea(22), Barbie(22), és végül Sissy(20).
Köszönöm válaszotokat előre is! :) 

john rambo · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. április 14. 11:45

Gerii !  én  az egyik hölgynél voltam a minap. Pontosan Barbie (22) -nél.

A telefonban korrektül tájékoztatott mindenről. Egy órát voltam nála. Kedves, aranyos és szép, olyan bartánőnek való.

Magas, vékony és nagyon szép arcú. Nyugodtt szívvel merem ajánlani. szeva

john rambo · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. április 15. 11:39

Majdnem elfelejtettem, csak kedves, ápolt, intelligens kollégáimnak ajánlom. Barbie 22 megérdemli a tiszteletet, bár mondjuk nem sok mindent vállal.  Én meglátogatom még biztosan, hamarosan. Ennyit fűznék még hozzá az előbbi hozzászólásomhoz. Szevasztok

bak · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. április 15. 14:38

mostmár nekem is hozzá kell szólni

Én tényleg valós tapasztalatot fogok írni

Barbi 22 hát ha valakinek hiányzik h a szomszéd szobába vki számolja a p*nzt és han telefonálgat

és a csaj illata és külleme nem megnyerő akkor hajrá tudása a hanyat fekvésbe kimerül 2-es

klaudia tényleg kissé szégyenlős és visszafogott de ha tudsz vele bánni minden lehet 3-4 es

Vénusz nem véletletlen arc nélküli hirdető 3-4 es

valamikor Virág Kőhíd utca***moderálva***ös

Ami érdekelne multheti Melinda?

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen