Hello Mindenki!
Tudnátok esetleg némi tapasztalatról beszámolni Barbie (22), Lina (26), Niki (30) rol?
Jöhet privátba is. Előre is köszi!
Hello Mindenki!
Tudnátok esetleg némi tapasztalatról beszámolni Barbie (22), Lina (26), Niki (30) rol?
Jöhet privátba is. Előre is köszi!
Sziasztok.
Sziasztok! Klaudia 20-ról valaki mondana infót? Túl szép, hogy igaz legyen :D
Köszönöm.
Sziasztok.Niki 30,vagy Dórika 33-ról van valakinek valamilyen "megjegyzése".Jöhet akár privátba is.Előre is köszönöm.
Lina egy közvetlen kis aranyos picike lány , nagyon fullos cicikkel , tiszta , szép lakásban vár.
Hangosan nyögdécsel , én 1 órát voltam nála , de itt ez nem fedezte a g*mi nélküli fr*nciát , ezt sajnos elfelejtettem megkérdezni , és ott derült már ki ...
Egyszer jó volt elmenni hozzá , viszont ennek köszönhetően a jövőben máshova megyek.
ÜDv mindenkinek!
Mara (40) és Kata (25) ről tud valaki infókat. Privátba is jöhet.
Üdv!
Nináról valami értékelhető infó?
Kinéztem már nyár óta , de sok az ellentmondásos beszámoló itt - ott róla.
Többet nem szeretnék csalódni , ezért infót értékelném.
Illetve Nicol ?
Sziasztok!
Barbie (22) és Jázmin (20)...volt már náluk valaki? ÉS ha igen mi a tapasztalat? :) Előre is köszi!
Sziasztok!
Lindáról tudna valaki felvilágosítást adni?
Lám lám a ***moderálva*** oldala is fizetös lett de nem olyan szinvonalas mint a VL. Nem is értem,hogy lehet azért pénzt kérni és még szüneteltetni sem lehet. érdekes.
Figyelem!! Jázminkaa néven hírdető (a hírdetés szerint 29 éves, fekete hajú, 175 cm magas ) hölgyel kapcsolatban szeretnék ifontos nformációt adni. Nagyon elkerülendő a hölgy, mivel kétes a hírdetés eredtisége és megbízhatósága. A mai napon, megbeszélt időpontban elmentem hozzá. A belvárosi frogalmas lépcsőházba beengedett ugyan, de a negyedik emeleten hívásomra már nem vette fel a telefont és ajtót sem nyitott. Ott áltam legalább negyed óráig a folyosón, majd több siekertelen hívás után eljöttem, a szomszédok már furcsán kezdtek nézni a cél nélküli várakozásom miatt. Azért osztom meg az éleményem vele kapcsoaltosan, mert másokat meg akarok kímélni a hasonló kellemetlen élményektől. Elmegy az ilyen repedsarkú.. a pi..ba..
Arra nem gondoltál , hogy nem jöttél be neki és ezért nem nyitott ajtót inkább?
:)
Én tegnap előtt voltam nálla. Telot felvette megbeszéltünk egy x időpontott amit korrektül tartott is, nekem sietős volt ebből kifolyolag kicsit macerás volt, de nagyon korrektül ált a dologhoz. A megbeszélt időre az ajtaja előtt is voltam, engem be is engedett. Kecó elég szép szerintem, nem egy lepukkant történet. Ő van a képeken. Egy kellemes fél órát töltöttem nálla (nem ragozom ránk tartozik a dolog de ÉN elégedetten távoztam tőle.)
Anno jártam én is nálla de dettó ezt tapasztaltam, azota meg kerülőm. :)
Üdv mindenkinek!
Van még pár hölgy aki felkeltette az érdeklődésemet és ezért jól jönne pár infó ha tud valaki valamit róluk írjon ide vagy privátba.
Sissy (20) , Natii (20) , Kata (25).
Előre is köszönöm az infókat.
Üdv Raven!
Pörögjön már fel ez a kecskeméti fórum !!!
Ki az Kecskeméten , aki csalódást nem okoz és nem egyszer látogatható zsákbamacska?
Ajtóban ő fogad , arca is szép , kedves stb... ?
28 csajból nem tudok választani , max Nikit.
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, de lányokkal kapcsolatban van tapasztalatom. Olyan lánnyal futottam össze ebben a városban, aki nem mindennapi élményt nyújt az igényes szex élményének megtapasztalásában. A jó szexhez elkerülhetetlen a figyelem, az odaadás, a cserfesség, játékosság, az intelligencia, persze mindkét fél részéről. Én mindezen tulajdonságokat megtaláltam egy gyönyörű, intelligens lány személyében.
Ő nem más, mint KATA! A nagybetű nem véletlen!
Üdv!
Helló Adam!
Próbálok segíteni pár infóval, persze szubjektív minden. Liliomnál voltam már, mert ő volt akkor elérhető. A kecó egyszerű, de a célnak megfelelő, úgysem azért megyünk. 1 órára fizettem be, két aktussal. Ki is fizettem, a második előtt elkezdte keresgélni a gumit, hátha van valahol a szekrényben. Nem volt. Ok, akkor legyen francia a második. Mire bejelentette, hogy a gumi nélküli francia az fel*ras, és hiába fizettem kettő spriccért, nem érdekelte. Ennyi rugalmasságot azért elvártam volna tőle, ha már arra nem képes hogy gumival készüljön, hogy akkor legalább megoldja szájjal az alku szerint. Az Első aktusnál lovagolt kicsit, de nekem nagyon monotonnak tűnt. Ez tükröződött az arcán is. Gondoltam akkor inkább a misszionárius, de az is eléggé kiábrándítóan sikeredett. Csak feküt, és semmit nem csinált. Nem simogatott, vagy adott ki hangokat amik legalább felizgathattak volna. Elmentem bár, de nagyon kiábrándító volt az egész. Többet biztosan nem megyek!
Helló Skacok!
Pameláról tudok nektek beszámolni. Remélem segíthetek vele a választásban. Belvárosi lakás, tiszta, egyszerű. Fél órára mentem. Franciával kezdte, ami gumi nélkül kicsit több. A kitartással nem volt gond, jó volt az ütem, csak a fogaival vigyázhatna jobban. Szép cicik. A feneke az nagyon ott van. Nekem nagyon izgató volt, nem nagyok de kerek, szóval pont kézbe való. A punci borotvált és szép. Aktus közben nem ad ki hangokat, pedig az izgató lenne. Mondhatnánk, hogy ez az én hibám, de ne legyünk álszentek, itt egyik lány sem élvezi igazából. Ez csak meló, tudom, de legalább az illúzió legyen meg. Lehet, hogy kérnem kellett volna? Összességében jó hozzáállás, formás kis test. Elégedett voltam vele. Ő egy jó választás lehet.
Hali Srácok!
Értékelésem harmadik alanya Ancsu. Kétszer voltam nála. Az első látogatáskor, én voltam az első vendég aznap. A teste kitűnő, ilyen feszes és kemény mellekhez még sosem volt szerencsém, már szinte természetfeletti, eredeti cicik. Aki erre gerjed annak mindenképpen ajánlom. Rövid gumis francia után, amit nagyon jól csinált, jött egy kis misszionárius póz. Hangosan mutatta, hogy tetszik neki a dolog. Lovaglásra gondoltam utána, hogy gyönyörködhessek a melleiben, de azt nem vállal. Mivel szép formás kis popsija van kutyapózban fejeztem be. Mindvégig hangosan nyögött, amitől nem is tudtam sokáig tartani magam. Az elő alkalom után tudtam, hogy ezt a csodát meg kell majd ismételni. Egy hónapra rá el is mentem megint. Nem tudom, hogy mi volt vele, de csak feküdt mint egy fadarab. A teste még mindig döglesztő, de a hozzáállása enyhén szólva is kritizálható volt.
Azt ne várd tőle hogy bármilyen mozgást végezzen. Leginkább a misszionárius és a kutya amit szeret. Szerintem mielőtt elmégy hozzá, egyeztess telefonon, hogy mit is szeretnél, nehogy meglepetések érjenek. Viszont ha a feszes mellek érdekelnek, akkor párját ritkítja. A hozzáállás eléggé hangulatfüggő. Lehet kitűnő, és az ellenkezője is.