Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
darkside8011 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. augusztus 05. 20:41

sziasztok!

A hétvégén megyek Kecskemét környékére, és meglátogatnék egy lányt. Tudnátok ajánlani nekem? Fiatalabb korosztály érdekelne. Barbie, Klaudia, Anna??

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. augusztus 06. 10:37

Klaudiábol lassan doktorálhatsz,ha kicsit visszaolvasol,többiröl nem tudok semmit.

bojti · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. augusztus 06. 19:33

Tisztelt VL szerkesztőség! Jauzsika mit keres a kecskeméti LÀNYOK között????????

Lánykereső Szerkesztőség · 2015. augusztus 07. 08:05

Tisztelt bojti!

Józsika nem a Kecskeméti lányok, hanem a Kecskeméti urak között volt megtalálható :)

Azóta másik helyre költözött (Alsónémedi)

helikon · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 16:46

Sokat olvastam mar a forumot. ravettem magam par hete hogy en is meglatogasak egy ketto lanyt. A legjobb Kata26 volt bar nala mar jartam korabban ketszer de utana kulfoldi melo miatt keveset voltam itthon. Sajnos o vallalt a legkevesebet de legalabb jo volt a teste es a hozzaallasa.
Szexi volt amikor ajtot nyitott mar ettol beindultam. amit nyujtott pedig fenomenalis volt. Egy picit azert hiányzott a nfvsz de ezt leszamitva tokeletes es baratno feelinget nyujtott. Szerintem megvolt az osszhang kozottunk, es o is jol érezte magat mert talan egy picit atlepte azt a falat amit az elso alkalmakkor meg erezetem. A szimpatia sok mindenre kepes es neha oda vezet hogy lehet egy ket dolgot ami masnak nincsen csak a kivetelezetteknek. Koszi az elmenyt.

ja az ekezetek miatt bocsanat, de angol billentyuzettel ezt tudom:(

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. augusztus 08. 06:44

De jó sok lánynak,nem jár el fölöttük az idő,évek óta ugyan annyi évesek !

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 08. 12:14

Igen ezt én is megtapasztaltam már sajnos. hirdetési feltételezett kora meg a vélt valós közt van 8-10év különbség.

dabagab · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. augusztus 13. 18:00

Sziasztok!
Ivett(25)-ről van valakinek tapasztalata/infója?

Lészy · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. augusztus 14. 15:13

Ebben a városban szokás játszani az idővel??!!!! Igérni,időpontot lefoglalni,jó játék lehet degenerált embereknek....gratulálok :)

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. augusztus 18. 12:26

Kedvencem ezek a név nélkül nálam minden van című hirdetések.

Popót vállalsz? mit képzelsz? és lecsapja a telefont.

Ő írja,hogy mindent válal nem? akkor miért írja ki?

john rambo · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 15:02

Sziasztok!

Gabriella (22) volt már nála valaki? Valami infó róla? Érdemes meglátogatni, vagy hagyjam?

vinnyos · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. augusztus 28. 17:08

Bükre kellett mennem egy jó numerára Demóna brutál jó hatalmas légzsákokkal! Bár a körülmények elég szegények, az élmény kárpótol mindenért! 

Mellesleg · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 23:33

Valóban nem kicsik azok a kannák, de azért nem akkorák mint a képeken.

Lelkeske · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. szeptember 10. 21:42

Egy pár sor Klaudiáról(20).

Felhívtam,telefonban nagyon kedves hangja volt,már ez felcsigázta a hangulatom.Megérkeztem(szalagház),kedvesen a folyósón fogadott,mosolyogva.Amikor beléptem még akkor is minden rendben volt mosolygott,kérdezgetett kedvesen,de aztán bementünk a szobába...onnantól haját az arcába húzta,takargatta magát,fel se nézett.Franciával kezdett(próbálkozott,inkább csak megnyalta),felhúzta a gumit,bekente sikosítóval nem kérdezett semmit csak hátat fordított négykézláb és hajrá...mondtam neki hogy máshogy is szeretném nem csak hátulról,szeretném ha felülne rám,erre Ő megkérdezte hogy hány kiló vagyok(?)...mondtam neki hogy 85,erre az volt a válasz hogy akkor NEM.Mondtam hogy akkor szemből szeretném,azt sem lehetett.Mondta az elején hogy a melleit óvatosan simogassam,mondtam hogy ez természetes,na most amikor épp csak hozzáértem a melléhez már húzta is el a kezem.Ő mondta hogy akkor lefekszem-e,na ekkor megörültem hogy csak lessz valami más is,de mondta hogy akkor kézzel levezet(kb. 6-7 perc után).Nem ajánlom,csak azoknak akik szeretik ha egy fadarab a Hölgy.

análismajális · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. szeptember 11. 10:36

akkor sajna nem lett jobb mint volt,pedig a korral azt hittem egyre jobb lesz.de nem

bakti · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. szeptember 11. 11:37

Uraim! Kecskeméten Niki mfotója kamu, valójában ő egy k*vér hölgy!

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2015. szeptember 28. 21:45

Üdv!

Reni 25-ről lenne szó!

1. A lány annyira nem hasonlít a képeken szereplő lányhoz hogy az nem is ő hanem valaki más.

2. Ha valaki mégis ugy dőnt, hogy meglátógatja akkor legyen óvatós egy kicsit "ragadós" a lány keze.

Amúgy kis hotel szerűségben van, szoba fürdő átlagós, a lány nem csunya alacsóny testes "kis pocakkal" és nem nagy mellekkel. Az aktúst nem részletezem.

Balázs92 · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. október 02. 20:10

Üdv!

Reniről szeretnék írni pár mondatot. amikor pécsen jár, (pécsi vagyok) meglátogattam. amiket írtál, az egy nagy baromság. már ne is haragudjál. 100% ő van a képeken, 170 magas, tökéletes testalkat, gyönyörű arc stb.. nem részletezem tovább. érdemes meglátogatni! ajánlom mindenkinek! :)

pipuka · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 05. 18:14

Sziasztok. Scher- ről tud e valaki véleményt mondani?

Jozso30 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. október 07. 15:46

Luca (34) rol szeretnek par sort irni:

Hetfon erkezett Kecskemetre,es a fotoi igencsak elnyertek a tetszesemet.Tegnap meg is latogattam.Telefonba megfelelo,korrekt infot kaptam.A fullos egy orat valasztottam,es nem bantam meg,olyanyira nem,hogy ma is vissza mentem hozza.Luca nem csak szep es csinos,de nagyon kedves,es figyelmes is.A lakas szep,tiszta,es tusfurdobol tobb valasztek is van,ital kinalat boseges.Nagyon meg voltam mindennel elegedve!Csak ajanlani tudom azoknak,akiknek a minoseg is fontos!

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen