Nekem sikerült bejutni Szandihoz!
Telefonos egyeztetés könnyedén ment,megbeszélt időpontban csörögtem,megkaptam a címet.D*bó krt. környéke rendőrségtől 1 sarokra panelban.A lakás rendezett .Viszont érzésem szerint nem egyedül voltunk a lakásban.A szobában megfelelő nagy ágy.A fürdő tiszta,tusfürdő választék nem nagy.A törölköző tisztának tűnt remélem az is volt!
Szandiról:Nem egy mosolygós fajta és a poénokat is erőltetve veszi.Próbáltam rá hatni a feszültséget oldani nem sok sikerrel ezért elég kellemetlen volt a szituáció.Szeretem ha a lány akihez megyek beszédes és így jobban kibontakozva elengedhetjük képzeletünk ,vágyaink.***moderálva*** ez az érkezés után 10 perccel soknak is tűnt!Fr*nciája nem túl érzéki inkább keményebb amit én annyira nem csípek .Kölcsönös fr*ncia elég érdekes szag terjeng a málnásba (Punci szag)
Van akit be gerjeszt.Találkoztam már hasonlóval de nem a kedvencem,ezért inkább abba is hagytam .Hancúr mehet több pózban elsősorban szokásos klasszikus póz majd bele ült ami kicsit gumi nő felinget sugalt,majd hátulról lett végem.
Összegezve :körülmények megfelelő ,Szandi akár egy 18 éves kezdő csajszi irányítani kell .Ha valaki érzékiségre beszélgetésre vágyik rossz helyen kopogtat.
Olvastam más oldalon, hogy ***moderálva***.