Lilla21· Újonc (14 hozzászólás)· 2012. október 28. 22:59
Kedves!
Én rendszeresen járok edzeni ez látszik is az alakomon, mindenhol feszes és nagyon csinos vagyok!De te biztos egy Adonisz vagy ,akinek teste szőrtelen és izmos mint egy Görög istené,férfiasságod duzzad az önbizalomtól és nem utolsó sorban te vagy a világ lepedő akrobatája!Még soha senki nem panaszkodott az alakomra sőt imádják, de az írásodból és stílusodból látszik,hogy csak rosszat akarsz a másiknak és csak lejáratni szeretnél,de ez nem jön be mert mindenki tudja milyen vagyok és nem csalódnak bennem és a fotóim soha nem csalnak!
U.i.
Ha már annyira fejlett és művelt vagy ,hogy tesi szakon végeztél akkor a helyesírásodra oda figyelhetnél!
Részemről a téma lezárva .......
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. október 28. 16:08
Tisztelt Lilla21 és meg világosodott!
Kérjük, ezt a személyeskedő vitát ne itt a fórumban folytassák!
VL Szerkesztőség
MegVilágosodott· Újonc (2 hozzászólás)· 2012. október 28. 16:02
Igen is meghíztál mire oda értem,és ezt mindenki észre veszi aki hozzád megy igazad van nem 40 kg vagy, de nem is 53 tesi szakon végeztem hidd el vagy 63 kg!! a szoba mérleg és a mozgás csodákra képes ezt nem lehet le tagadni teljesen mások a fotók vagy talán csak nem a tasód vagy valamelyik barátnőd van rajta.Lehet, hogy mindig cserélgeted a fotóidat, de az biztos hogy én több mint egy hónapja szemezgetem a hirdetéseddel lehet az egy hónap alatt átváltoztál át mind egy ui a hirdetés feladásakor érdemes igazi adatokat megadnod, mert az általad hamisan megadott adatok információk elhitetése után a személyes találkozáson ugyis kiderül minden és ott már nincs pardon csalódottan závozik az ember ird át nyugodtan a kgt és mozogj többet.köszönöm
Lilla21· Újonc (14 hozzászólás)· 2012. október 27. 19:44
Kedves meg világosodott!
Nagyon sajnálom,hogy csalódnod kellett!Az adatlapom pont erre van,hogy figyelmesen végig olvasd a súlyom stb. és máris kiderül,hogy nem egy 40kg-os lány vagyok,a fotóim minden hónapban frissítve vannak a jelen lévők is kb. 2hetessek amelyeken tisztán látszik,hogy nem photoshopoltak.Ha ez idő alatt 53kg-ről 63kg-ra híztam akkor gratulálok szemeidnek!Indiai vonásaim nincsenek ,mert magyar lány vagyok!Tehát a lehetőséged meglett volna rá,hogy ne maradj és elmenj....A valóságot meg nem kell kicsorbítani!
Sok szeretettel várom a többi irigyeim további rá kontrázását!
Lilla
MegVilágosodott· Újonc (2 hozzászólás)· 2012. október 27. 15:50
Nem értettem eddig miért van rossz hírük a kecskeméti lányoknak ma du Lillánál jártam az egyik legjobban nézett ki a hírdetése a hirdetések között sajnos mire oda értem meghízott kicsit, nyugodtan oda írhatja a 63 kg -t na meg kicsit öregedett is minimum 30 nem lenne ezzel gond szál se az egzotikus un indiai vonásokat már ne is említsem ,ha nem csapnának be minket mindig jobbra számít az ember.a szerkesztőség vehetné a fáradtságot és valahogy szürhetné hírdetéseket
bart· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. október 18. 15:55
elég baj az neked,ha vidékre kell menned csajoznod pedig vannak a Hírös városban igazi gyöngyszemek .Mit vártál tán azt,hogy a szépségedért fogadnak nem élvezetből csinálják,ha meg olyan csúnya vagy el is hiszem hogy a nézésért is extrát számít fel én is azt tenném maradj otthon és morzsolgassd a térdeidet verő tökeidet jobban járunk vagy még jobb,ha vidékre mész
tanárka· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. október 17. 09:35
Kedves Noémi!
Természetesen megértem a másik oldalt is.Ha figyelmesebben olvastad volna akkor láthatnád,hogy épp nem utcai *rakról beszéltem hiszen írtam,hogy inkább megyek sok-sok kilómétert ami ugye pénzbe kerül.Olvasva a kommenteket és a lányok bemásolt,helyesírási hibákkal teli,azonos önfényezését és olykor tartalom nélküli hirdetését inkább több p*nzt szánok a dologra.Arról meg azért nem beszélnék,hogy már az extra ha nyitott szemmel nyitnak ajtót:))
Ettől független talán valaki pozitív csalódást okoz ha úgy döntök elmegyek egy kecskeméti lányhoz.Javaslatokat várok:)
noemike· Kvázi-tag (121 hozzászólás)· 2012. október 16. 18:49
Kedves Tanárka!
Ezek szerint akkor te is abba a kategoriába tartozol aki utcai *ron szeretne mindent!Azért mert vannak lányok akik kevésbé néznek ki jól és mindent minimális *ssz*g*rt bevállal az nem azt jelenti hogy a többi lánynak is igy kell tennie.A minöségröl meg annyit,hogy
van olyan vendég aki még fürdés utan is büdös a hónalja és még fel is van háborodva ha elküldöm.
Van olyan aki fittyet hányva arra hogy beteg ,úgy jön,tehát megdöbbentő milyen emberek is vannak közöttünk!
Nem véletlenül irjak már ki a lányok hogy vannak elvárások vendéggel szemben,nem azert mert nagyképüek,de egy betegséget ki kezelni ,orvoshoz jarni stb 3 szor annyiba kerül.Ha sok lányban csalódtal akkor azon is el kellene gondolkoznod nem benned volt e a hiba.
tanárka· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. október 16. 12:33
Jómagam utazom,hogy garantáltan és minden kétséget kizáróan jól érezzem magam mert a kecskeméti lányoknak borzasztó rossz hírük van minőség és "*r" tekintetében.Nem mernék elmenni senkihez pedig van aki tetszik...fotókon.Nem kellene úgy viselkedni mintha Ti f*z*tn*t*k a pasiknak.Ha nem tetszik a szolgáltatás akkor nem kell csinálni így utat engedve a minőségnek.
Istvánka· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. október 16. 09:22
Sziasztok!
Én is bejelentkeztem a Szandikához lebeszéltem vele a találkát és oda is értem időben de ö többszöri telefonhivásomra sem reagált.Szandika kinek képzeled magadat????????????Én ápolt igényes uriember vagyok nemtudom mi bajod van?De valami nincs rendbe az *gyadal.Na szia!
Miért nem saját magaddal foglalkozol? lenne mit. De hagyom mert ennél nagyobb örömöd nincs! Szia
okoska· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. október 11. 08:44
Még a növér ruhás képek vannak?***moderálva***?De hiába mindenki beszéli milyen ***moderálva*** vagy!!
sonaj76· Újonc (10 hozzászólás)· 2012. október 04. 00:52
Szandi 23 már nem fényképgaranciával hirdet,mi ennek az oka?????Csak nem kamuképpel hirdetett?????Amugy már 7x voltam a lakása elött és érdekes módon amikor be kellett volna engedni akkor már nem vette fel egyszerüen a telefont!De akkor az ilyen lány minek hirdet 1x vagy 2x közbejön valami oké,de 7x??????????????????????????????????????????????????????????????????Ritka búnkó dolod ez........
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. október 02. 10:57
Tisztelt Hirdetőink, Látogatóink!
Kérjük, hogy vitáikat a dühöngőben rendezzék!!!
Köszönjük!
nefer· Újonc (26 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 21:29
Eddig Stella néven volt,valami miatt nevet váltott!Menj el hozzá és akkor megtudod.
A lejaratas meg mindenhol megy nem csak itt.
xyt· Lelkes újonc (58 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 12:48
Kecskeméten kihez érdemes menni??
sonaj76· Újonc (10 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 11:03
Köszönöm az infót!
okoska· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 10:29
Nos Gigi!Más *** moderálva *** mondtál mint a telcsibe!Szóval le huzás!
tomika26· Újonc (8 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 06:57
Szandinál több alkalommal is voltam és teljesen megvoltam elégedve vele. Az arca szép az alakja csinos. A cicije fantasztikus. A hozzáállásával sem volt különösebb baj aranyos lány. Viszont kb. másfél honapja nem tudom elérni. Kicsörög de nem veszi fel egyszer sem bármelyik napszakban hivom. Nem tudom mi lehet de ettöl függetlenül ajánlott.
Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen