Blackangel (28). Panel házban, aranyos kis csajszi, de valahogy mégsem fogott meg benne semmi. Tényleg jijetetlenül picike. Kicsit lehangoló volt a kínyúlt fekete melegítőalsó, melyben ajtót nyitott. Arcra találsz jobbat is, ha akarsz...
Szexpartner fórum kecskemét
Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
roli75 · Lelkes újonc (96 hozzászólás) · 2011. március 17. 15:16
ideki · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 23. 22:36
Maya(19)-ről tud infót valaki? már nem hirdeti magát...
deacon · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. január 21. 13:22
Szerintem gondolkozz el ezen a gumi nélküli dolgon, mivel az én meglátásom az, hogy a tényleg igényes lányok nem vállalnak gumi nélküli akciót, és ez szerintem ebben a szakmában így is van rendjén.
Steve · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 07. 20:25
Tofkan · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 05. 16:21
Hali
Valaki tud -e valamilyen infót Dzsennával kapcsolatban? (pl-en)sem, találtam rólla normális beszámolót ha valaki járt nálla kérem ossza meg tapasztalatait.
mr.lassú · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. december 13. 15:36
Valaki tudna ajánlani pár lányt hogy hova lenne érdemes elmenni?
Zsófi21 · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. december 01. 09:57
Sziasztok mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok így előre.Remélem mindenkinek szeretettben és békesékben telik majd el.Adig is várok még mindenkit egész decemberben.sok puszi
cohiba · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. november 16. 14:01
Hali! Nem tudja valaki, hová tűnt megint Noémi? Tegnap reggel még fent volt, d.u. már nem. Esetleg tel.szám?
dr65 · Újonc (15 hozzászólás) · 2010. november 14. 19:50
Mr Lassú!
Nauszit jó szívvel ajánlanám, de sajnos elhagyta kis hazánkat.
mr.lassú · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. november 14. 15:00
Helloztok
Valaki tudna nekem tanácsot adni hova lenne érdemes menni??
geebag · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. október 28. 21:23
Azért ne vedd annyira a szivedre,nagyon meg vagyok veled elégedve,nagyon jó vagy!!!
SzilikonosNiki · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. október 28. 12:19
Szeretnék bocsánatot kérni,ha úgy érezted legutóbb ..lehet kaját rendeltem és azért volt,megpróbálom ezek után úgy csinálni a dolgokat,hogy ne forduljon ez többet elő.Köszönöm,hogy figyelmeztettél!!Ezer bocs mégegszer..Puszi: Niki
geebag · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. október 25. 17:29
Hali
Voltam már Nikinél nem is egyszer és csak jó dolgokat tudok mondani róla,viszont az utolsó alkalom nem volt olyan jó mint az előzőek.Mintha kicsit siettetett volna
deacon · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. október 24. 15:09
Utolsó hozzászólás: 2010 szeptember 15.
Ma Október 24-e van, több mint egy hónap, majdnem másfél.
Ennek így nem sok értelme van.
ISTI · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. szeptember 15. 19:06
Megér 1 próbát,, minden képp ajánlott, csak a melltartót nem szivesen veszi le szűlés után kicsit aszott lett a melle,de elmegy..a ***moderálva***viszont profi
mr.lassú · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. szeptember 15. 18:19
Üdvözlet!
Arra lenék kiváncsi hogy Nauszi milyen s hogy megéri-e hozzá elmenni?
GSX R600 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. szeptember 15. 15:00
Valóban öröm újra Nauszi képeiben gyönyörködni! Hát még élőben látni!! :-)
Én hűséges tipus vagyok és Nauszi törzsvendége, soha sem kellett csalódnom benne. Közvetlen, barátságos, a szolgáltatás "direkt" részén túl is abszolút kellemes lány. A "direkt" részek pedig... arról úriember nem ír, magánügy. :-))))
ISTI · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. szeptember 12. 10:23
Üdvözöljük Nauszit újra..szintén belevaló csajszika bár nem egy kebel királynő, de ő is top listás.. ajánlott!!valóban halott ez a hely...
deacon · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. szeptember 08. 17:04
De döglött ez a kecskeméti fórum, már két hete semmi új bejegyzés nincs
ISTI · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. augusztus 23. 11:58
Nem is tudom, hogy kezdjem a hozzá szólásomat mi egy országosan működő üzlet kötői hálozatnak vagyunk a tagja -i és én és a kollegáim is nagyon meg vagyunk elégedve Nikike hozzá állásával .Sőt nem tulzok,ha azt mondom,hogy országosan is a nagyon jóK között van mi már ,csak tudjuk elég sok helyen jártunk már az országban és láttunk már pár csajt..nem hiába nem könnyű be kerülni a pixisbe és nem hiába van ott az sem ,hogy csak igényeseknek!!most gondold bele magad az ő helyzetébe,PL ha tőled valaki azt kérné akinek nincs foga elől,hogy csókolozzunk..na??te sem vállalnád.. nekünk kicsit más a véleményünk Nikiről ja és hozzá teszem magyar lány !! lNiki NAGYON JÓ VAGY SZERETÜNK ÉS IMÁDUNK!!!a Fiúk..