Köszönöm szépen!!! :)
Köszönöm szépen!!! :)
Tisztelt izácska!
Köszönjük, töröltük a képeket!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztőség!
Az aproban hirdet egy Jessy nevü hirdető az én képemel kérem mielöbb tegyenek ellene..
Köszönöm! Izácska
Tisztelt mixeres!
Mi csupán hirdetések megjelenítésével foglalkozunk. Amit Ön szeretne, azt nem nálunk, hanem pl. a megfelelő hatóságoknál kell intéznie.
Tisztelt mixeres!
Miért kérjük számon valakin, ha megváltozott a telefonszáma?
Kérjük, hogy a ezt fórumot is a megfelelő célra használja és ne csevegésre.
Köszönjük
Most nézem még a telefonszám is megváltozott! Igazi bűvész! Tisztelt oldat üzemeltetők nem kellene felhívni az ilyeneket és számonkérni?! Üdv
Köszönöm a válaszát! *** moderálva ***
Tisztelt mixeres!
A hozzászólása nem ebbe a fórumba való, ezért lett törölve!
Kérem önöket legyenek szivesek megindokolni a törlés tényét mert a szabályzat többszöri elolvasása után sem értem ennek okát! Köszönöm előre is. Üdv
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Nem tunik fel senkinek hogy Egerben a Gicike a Charlote fotojat lopta le valahonnan ?
Kicsit tul nagy a hasonlosag es egy masik oldalon mar lattam ezt a fotojat a Charlotenak !
Mind ezek mellet a hirdeto holgy meg veletlenul sem hasonlit egyik fotora sem !
Tisztelt anita69!
A chat egy olyan hely, ahol a beírt szöveg csak akkor és azoknak látszik, akik épp ott vannak. Azt tudom javasolni, ne vegye figyelembe a sértéseket, inkább privát szobában beszélgessen azokkal, akik szimpatikusak Önnek.
*** moderálva ***
Tisztelt szerkesztőség kikérem magamnak ezt a megalázást amit ezek itt művelnek ,nekem ugyan olyan jogom itt lenni mint ezeknek,azt hogy ország világ előtt lejáratják az embert ezt már nem tűrőm kérem hogy tegyek ellenük valamit ,én nem foglalkozom senkivel velem sem foglalkozzon egyik sem .A serranot egyszer már letiltották de már megint mocskolodik .Azt hiszem hogy a pénzemért ezt elvárhatom ,csak nem tudom milyen jogon mocskolodnak mikor még megsem ismertek ,ami a másik meg vannak olyanok akik nem is a saját képeivel hirdet, meg egy lány már vagy őt neve is van ,és mégis jó.Azért regisztráltam Anita néven mert nem hagytak gúnyolodtak .A véleményekről meg annyit hogy egy pár nő akinek mindent lehet ,másnak meg semmit.(a véleményekről meg annyit még hogy legtöbb lány maga, saját magáról irja a véleményt mivel a vendég ennyire nem ismerheti a hirdetőt ,mint a vele élő.) Én azt hiszem hogy ennyit elvárhatók , elég régi hirdetőjűk vagyok már.Köszönöm
Tisztelt balázs19!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Tisztelt Szerkesztőség!
Hol van lehetőség törölni a felhasználómat? Ha Önök tudják kérem teljesen töröljék a felhasználómat!
Na akkor hajrá!
Tisztelt Linda!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelettel:
Én ráérek.
Tisztelt Szerkesztőség!
Tegnap este óta verem a fejem a falba, hogy minek fizettem egy buznyákot is be Önöknek.
Mindennek van határa. A hirdetésembe belemódosítottak minden ok nélkül, így kb. az ment át az olvasóknak,
hogy aki az elmúlt hetekben járt nálam, többet nem fogadon.
Elküldtem moderálásra a "kis csótány"-t. Kell nekem ezt tűrnöm?
Aki akarta, már elmentette a számomat, új vendéget az oldal nem igazán hoz.
Kérném, hogy amennyiben nem hiányzik a kasszából az a piti összeg, amit utaltunk, szíveskedjenek visszautalni
arra a számlaszámra a még fennmaradót, regisztrációmat törölni, mindkettőt!
Ezt azért már nem tűröm, hogy ilyen senkiházik lecsótányozzanak!!!
Üdvözlettel:
Linda
A masszőr
Köszönöm szépen, időközben sikerült elérnem a telefonszám tulajdonosát. És kiderült, hogy az előhívó szám különbözik csak az ő és az én telefonszámom között, ezért tévedésből engem hívtak az "ügyfelek". Sikerült megállapodnunk, hogy a hibát kiküszöböli a hölgy de, azért köszönöm a segítséget!
Tisztelt "Kata"!
Kérem, hogy belső üzenetben írja meg a telefonszámot. Egyébként furcsáljuk a dolgot, mivel a számot be kellett aktiválni, ami azt jeleti, hogy annál kell lennie, aki feladja a hirdetést.
De természetesen, ha megküldte a számot, utána nézünk és ha kell, le is tiltjuk azt
Tisztelettel: