Üzenetek a szerkesztőségének

Törölt felhasználó · 2010. június 08. 12:27

Erről beszélek én is. Kár volt a fórumot megnyitni. Nem érek rá jobban, mint a többi hirdető és nem kell senkinek nyalnom, csak én már túl vagyok az ellenőrzésen és bocs, de nem egyedül nekem nincs itt gondom.

Nincs itt szükség semmilyen fórumra, mert nem arra használják, amire való, ez az én véleményem.

Holly · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 08. 13:25

Sziasztok.Egyetlen gond van csak.Mindenkit kinek problémája van egy kalap alá vesztek!!!Nem minden lány ilyen ezen az oldalon ki segitséget kér a szerkesztötől!És úgy érzem jogomba áll ha egyszer fizetek.Én sem tudtam,hogy miért nem tudok egyik napról a másikra belépni a jelszavam és az email cimemmel!Irtam is nekik,de semmi válasz!Magán uton végül is kiderült,hogy mi volt a probléma!3 voltunk egy lakásba és az egyik csaj lelépet.Joggába áll!De az nem hogy belépet az oldalra és modositotta mind a 2nk hirdetését,magát tette fel és minket törölt, m.változtatta a jelszót s.t.b!Tudom ez az én bajom!M.is oldottam csak a szerkesztösség ezzek után ,letiltott.Arról nem is beszélve ,hogy 2 hete irkálok,hogy töröljék a regisztrált email,m a t.sz.Hogy új hirdetést tudjak fel adni,de semmi reakció.Nem is érdekelne csak Egomba ezt az oldalt ismerik nagyon."Mink lettünk büntetve 1 lány aljassága véget.Mult héten már nem tudtam mit csináljak ezért regisztráltam egy másik email cimen.Igy kerültem én is m. a barátnöm is bele ebbe a csapdába!De várunk,várunk....Katónéni te mit tennél a helyembe?:)üdv HOLLY

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 15:50

Tisztelt Hirdetőnk!

Ön, aki persze mindent szabályosan csinál... ezért is nem a saját regisztrációjáról ír a fórumba, hanem létrehozott egy külön fórumozói belépést magának...

Biztos Ön ebben a SOHA című történetben? Mert ha igen, és engedélyét adja rá, nagyon szívesen kiírjuk ide nyilvánosan, hogy mi is az, ami Ön szerint SOHA nem történt meg...

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 15:53

Kedves Krisztina!

Sem arról nem mi tehetünk, hogy kiérdemelte a kétes jelölőt, sem arról, hogy nem tud egy olyan képet feltölteni, ami igazolná képei eredetiségét!

Arról már nem is beszélve, hogy Ön az egyik jó példa arra, aki itt a fórumban hőzöngött, de egyetlen levelünkre sem tudott úgy választ adni, hogy megkönnyítse és meggyorsítsa az ellenőrzést.

Akit érdekel, nyugodtan olvasson itt vissza, mennyire volt Ön segítőkész az ügyben...

Arról már ne is beszéljünk, mi miket találtunk a háttérben...

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 15:53

Kedves Kari-ka!

Emailben még ennél is jobb a stílus sajnos!

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 15:57

Kedves Holly!

Nem veszünk mindenkit egy kalap alá... Ha már minden áron osztályozni kell, akkor inkább így: probléma mentes, problémás, de együttműködő, illetve kihasználó, átverős, trükköző, szitkozódós kategóriák lennének.

És messze nem az számít, hogy ingyenes vagy előfizett felületen hirdet.

A problémájára visszatérve: ha ezen az oldalon lenne, és hetente többször találkozna olyan történettel, amikor a konkurencia akarja leszedetni minden féle módon a másik hirdetését, akkor értené, miért nem volt olyan egyszerű az Ön esete.

De nem gond, ha akarja, mi megpróbáljuk rendesen és alaposan elintézni az ügyet, ha nem akarja, akkor nem.

VL

Lexi Gödöllőről · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 08. 18:05

Tisztelt Szerkesztőség!

Érdeklődni szeretnék az iránt, hogyha a hírdetésemet módosítom (nem fizetős hirdetés esetén), akkor mikor kerül aktiválásra a módosított változat? Jelenleg 24 órája várok erre. Lehet, hogy valamit elhibáztam? Ha igen, kérem tájékoztassanak erről, mint ahogy eddig is tették ezt. Köszönettel: Lexi

Holly · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 08. 19:48

Én természetesen késéges vagyok .Jó lenne ha mihamarabb m.tudnánk oldani,és végre rendesen tudnánk hirdetni a barátnömmel.Előfizetésről meg annyit ,mi szeretük volna.Ugyan is nekünk megéri.Csak arra kérlek benneteket,hogy végre intézük el!Ha kell töröljétek mind a 2 regisztráciot,de mentsétek fel a 2 t.sz és végre kapja egy ügyfél azonositott,hogy rendezhesem a számlát.Mivel nekünk nagyon fontos ,hogy a fő oldalon legyünk.Mert erre felé a ti oldalatok megy a legjobban!Szépen kérlek benneteket segitsetek,m.oldani.Küldjétek el melyik email cimem jó a 2 közül és melyik ügyfél azonositora fizethetem be a 2 hirdetést.Szerintem ez nem nagy kérés!De ha kételkedtek nekünk ugy is jó a törlitek a regisztráciokat és ujat csinálunk.És akkor nincs ez a kalamajka.Csak arra kérlek benneteket értesitsetek emailbe.Elöre is köszönjük HOLLY ÉS DIANA

Törölt felhasználó · 2010. június 08. 20:39

Kedves Holly!

Szerintem a VL megírta a választ. Hidd el, engem nem érint, hogy ki miket firkál itt. Régebben én is simán változtathattam szinte bármit, nevet, telefonszámot stb. Most nem tehetem, hát nem teszem. A nevem is, a számom is, a mailem is ugyanaz.

Az képeim garaciások, nem nehéz megcsinálni. Én igazából arra várok, hogy akik direkt balhéznak itt és a normális hirdetőket is hátrányos helyzetbe hozzák azzal, hogy egyre több munkát, ellenőrizni valót adnak a VL munkatársaknak (gondolom, nem egy multicég), eltűnjenek végre. Hidd el, ha elkezdenék itt most én is szórakozni, én is lekerülnék és jönne az ejnye-bejnye.

Erről ennyit. Hogy kik a hibásak, én nem tudhatom, nem az enyém az oldal, de akié, az tudja!!!

Üdv. Katónéni :)

Törölt felhasználó · 2010. június 08. 20:42

Javítás: A képeim garanciásak. :) Igyekszem helyesen írni, csak az unalomtól estére elfáradok, bocs!

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 20:59

Kedves Lexi Gödöllőről!

Ingyenesen feladott hirdetés módosítás után visszakerül az aktiválásra várók köz, és ahogy sorra kerül, úgy lesz ellenőrizve. Elvileg erre is max. 3 munkanap van, de ennél azért sokkal hamarabb meg szokott lenni. Most hosszabb idő minden aktiválás a megszokottnál a már mindenki által ismert ellenőrzések miatt.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 21:02

Kedves Holly!

Ha az eddig használt és megtartani kívánt regisztrációjával belép és megírja nekünk a kért 2 telefonszámot, akkor el tudjuk kezdeni...

De kérjük, ne több email címről, több példányban és más tartalmú leveleket küldjön, mint eddig, elég egy email, és akkor mindent egy levelezésben meg tudunk beszélni.

VL

Krisztina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 08. 22:43

Tisztelt Szerkesztőség!

Valójában már nem kívántam reagálni,és most utoljára teszem. Nem hinném hogy hőzöngtem volna, az már más kérdés hogy egy hét után türelmetlenebb voltam. Azt kétlem hogy nem válaszoltam volna érdemben a levelükre, de az ügy eléggé súlyos, és bonyolult volt ahhoz hogy egyszerűen menjen... Nos ez volt a háttérben. Amiről viszont nem én tehetek! Amit tudtam, és infóm volt, azt önökkel megosztottam, csak hogy az ügy haladjon. Levelüket az emailen lestem, és mindig, még aznap válaszoltam rá. Megtehettem volna hogy nem ragaszkodom a hirdetéshez, és csinálom úgy, mint sokan mások. Bemegyek a net kávézóba, generálok egy új email címet, a telómról felteszem a jó sikerült képeket magamról, pár ezer forintért számot cserélek,és go! Megy minden tovább és senki nem kérdőjelezi meg hogy ki vagyok én... Annyi hibám van hogy ragaszkodom a telefonszámomhoz, és próbálnám kulturáltan elhárítani az önök, és köztem felmerülő problémát. Egyébként nagyon tiszteletes, és becsületes dolog, hogy ennyire ragaszkodnak a VL szabályzatához, ami szintén természetes hogy önöknek kell betartatni, hiszen ki más mutathat példát mint az, aki(k) létrehozta őket. De a szabályzat azt írja, hogy ez egy alkalmi szexpartner kereső oldal, és semmilyen anyagi vonzata nem lehet a hirdetési szövegnek, ill. Nem munkahely teremtő portál. Elnézést, saját szavaimmal fogalmazom, nem sikerült bemásolni. Szóval ezzel csak arra szeretnék utalni, hogy a hirdetési szövegekre is lehetne egy kis időt fordítani, mert pl. a "masszázs, és más semmi" tartalmú szöveg nehezen hihető hogy nincs anyagi vonzata....És még sorolhatnám hogy a több száz képből mennyi ellenkezik a szabályzattban előírtakkal, és a szövegrészről már nem is beszélek....De biztos vagyok benne hogy erre is időt fognak szakítani :) Nos további sok sikert a munkájukhoz.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 23:29

Kedves Krisztina!

Szerintünk már felesleges ezt itt folytatni.

Ön is tudja, mi is tudjuk, és akit érdekel, az a fórumból is megtudhatja, hogy hány regisztrációja, neve és telefonszáma volt, melyeket nekünk kellett kibogozni, mert Ön a negyedére sem emlékezett...

A hirdetések képi és szöveges tartalmáért a hirdetés feladója tartozik teljes felelősségel, de ennek ellenére nagyon is sok időt töltünk moderálással, képek ellenőrzésével, helyesírási hibák korrigálásával. Persze, mindenre lesz időnk majd egyszer... és persze, majd a hirdetők is betartják egyszer a szabályokat...

Mindkét fél teszi a dolgát, csak sajnos néha úgy tűnik, ellentétes oldalon állunk, és Önök azt hiszik, hogy akkor lesz jobb, ha megpróbálnak átvágni minket.

Megjegyzés: a VL nem munkahely teremtő oldal, hanem alkalmi szex-partner kereső oldal!

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 08. 23:32

Kedves Krisztina!

Csak még egy kérdés: ha Ön mindent szabályosan csinál, miért hozott ma éjjel létre egy újabb regisztrációt, benne azzal a képpel, amit bban a regisztrációban már rögzített, amire a kétes jelölőt kapta???

Ez nem szabályos, tehát nem igaz, hogy Ön az együttműködés favoritja!

VL

Holly és Diana · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 09. 09:37

Tisztelt szerkesztöség!Elküldtük a szükséges ,kért adatokat remélem igy sikerül mindent vissza állitani .Elöre is köszönöm m.értésüket és együtt müködésüket!Holly és Diana

Holly és Diana · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 09. 09:40

Még egy kérdésem lenne nem lesz gond a másik email cimemel?Mert mint már emlitettem elkövettem azt a hibát ,hogy újra regisztráltam?

Kittike · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 09. 09:54

Tisztelt Szerkesztőség!

Én megpróbáltam Önökkel együtt működni.Szorgalmasan irogatom az e-mailt(nem tudom hányadikat)ide a fórumba is,de sajnos egyetlen reménykedő választ sem kapok pedig türelmesen várok május 27-ke óta.Nem tudom mi a probléma de legalább tájékoztatnának róla.

Köszönettel Kittike

Krisztina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 09. 14:19

Kimondottan csak ezért :)) Szép napot!

Törölt felhasználó · 2010. június 09. 21:26

Szia Kari-ka!

Szerinted mi lesz ennek a vége? Katónénit kóstolgatja itt valaki, meg a masszőröket :)

Ha én azzal foglalkoznék, hogy hány lány lett azóta profi masszőr, mióta én ezt hirdetem, de engem nem zavar, masszírozgassanak csak :D Azon gondolkodom, hogy holnaptól agysebész leszek, hátha az is divatba jön. Krisztike meg valószínű igen fehérmájú és csak strigulákat húz. Nehogy már! Valahogy nagyon nem akarja érteni a dolgokat, de szájkarate az megy ám! Intelligensen. Szerintem itt néhányan nem hirdetni akarnak, hanem kavarni és majd más befogja a szájukat.

Nem akarok ujjal mutogatni, de ismerek egy oldalt, ahol a töredékéért törölnék végleg és még fél évig mocskolódnának róla.

Ez márnekem tényleg nagyon szint alatt van.

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen