Tisztelt Szerkesztőség!
Valójában már nem kívántam reagálni,és most utoljára teszem. Nem hinném hogy hőzöngtem volna, az már más kérdés hogy egy hét után türelmetlenebb voltam. Azt kétlem hogy nem válaszoltam volna érdemben a levelükre, de az ügy eléggé súlyos, és bonyolult volt ahhoz hogy egyszerűen menjen... Nos ez volt a háttérben. Amiről viszont nem én tehetek! Amit tudtam, és infóm volt, azt önökkel megosztottam, csak hogy az ügy haladjon. Levelüket az emailen lestem, és mindig, még aznap válaszoltam rá. Megtehettem volna hogy nem ragaszkodom a hirdetéshez, és csinálom úgy, mint sokan mások. Bemegyek a net kávézóba, generálok egy új email címet, a telómról felteszem a jó sikerült képeket magamról, pár ezer forintért számot cserélek,és go! Megy minden tovább és senki nem kérdőjelezi meg hogy ki vagyok én... Annyi hibám van hogy ragaszkodom a telefonszámomhoz, és próbálnám kulturáltan elhárítani az önök, és köztem felmerülő problémát. Egyébként nagyon tiszteletes, és becsületes dolog, hogy ennyire ragaszkodnak a VL szabályzatához, ami szintén természetes hogy önöknek kell betartatni, hiszen ki más mutathat példát mint az, aki(k) létrehozta őket. De a szabályzat azt írja, hogy ez egy alkalmi szexpartner kereső oldal, és semmilyen anyagi vonzata nem lehet a hirdetési szövegnek, ill. Nem munkahely teremtő portál. Elnézést, saját szavaimmal fogalmazom, nem sikerült bemásolni. Szóval ezzel csak arra szeretnék utalni, hogy a hirdetési szövegekre is lehetne egy kis időt fordítani, mert pl. a "masszázs, és más semmi" tartalmú szöveg nehezen hihető hogy nincs anyagi vonzata....És még sorolhatnám hogy a több száz képből mennyi ellenkezik a szabályzattban előírtakkal, és a szövegrészről már nem is beszélek....De biztos vagyok benne hogy erre is időt fognak szakítani :) Nos további sok sikert a munkájukhoz.