Üzenetek a szerkesztőségének

Ildikó32 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 17. 16:04

Kedves szerkesztőség!

Legalább az okát írják már meg,hogy miért tiltottak egy olyan hírdetést,ami már hónapok óta fent van!Amin semmi változtatás nem volt!

Köszönöm!

Ildikó32 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 17. 09:38

Kedves szerkesztőség!

Írtam önöknek,hogy nem értettem,miért tiltották le a hírdetésem!Ha péntek reggel felengedték ,akkor este miért tiltották?Pedig szöveg ,kép,minden ugyanaz,mint eddig!Remélem válaszolnak nekem!Előre is köszönöm!

Adél · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 13. 11:12

Kedves szerkesztök.

Irtam Önöknek emailt hogy megváltozott a telefonszámom a hirdetésemben,mire

Önök letiltották és még vissza se hajlandoak irni nekem.

Ha kérhetném tegyék vissza.

Emailbe megirtam minden adatot.

Elöre is köszönöüm.

Adél

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. január 07. 13:02

Kedves ilko!

Nem mi, nem a mi rendszerünk küldi ezeket a hozzászólásokat moderálásra, hanem a fórumozók. Azaz, valaki Önök közül szeret ezzel foglalatoskodni. Ha esetleg bárkinek is sikerül kideríteni az okát, szívesen vesszük, ha megosztja velünk!

Jelenleg nem tuduk másra gondolni, mint hogy egyesek szeretnek plusz munkát adni nekünk :-)

Mi is nagyon örülnénk, ha az alaptalan, ok nélküli moderálásra küldés megszűnne!

VL

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 07. 09:47

A karmester vezénylése a mérvadó! De ezek már kozmikus dolgok! :) Isten óvja a királyNŐT! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 05. 19:31

Ezt inkább ne tudd meg! Mindennek van miértje, de ezt mi nem tudjuk felfogni! :)

Inkább a Nőket hajtsuk, mint ott a pedált! :)

Mi a helyzet Pécsett? :)

Nicole · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 05. 07:22

Tisztelt Szerkeztőség!Szeretném regisztációmat törölni erről az oldalról.Hogyan tehetem meg?

Üdv:Nicole

ilko · Őstag (786 hozzászólás) · 2011. január 03. 13:34

Tisztelt Szerkesztőség!

Miért van az, hogy bizonyos topikokban minden hszt moderálásra küldenek, függetlenül attól, hogy mi a tartalma? (Pl Debrecen) Sok helyen fórumoztam (fúromozok), de ilyennel még nem találkoztam.

Üdv

ilko

Törölt felhasználó · 2010. december 31. 15:43

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok a Szerkesztőség minden tagjának!

Katómami :)

egypasi · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. december 28. 14:43

Üdv!

Szintén a fehérvári lányok között van egy Sylvia nevezető hölgy, akit személyesen is ismerek, és egyáltalán nem igy néz ki ahogyan a fotókon szerepel, azok a képek több évesek, a hölgy mind kilóban, mint fittségben nagyon eltér a fotón szereplő valójától.... és akkor még finoman fogalmaztam....Valamint megint kérném, hogy a Kinga nevezetű hirdető, aki ezen a héten Veszprémben rendel, ne csapja már be a vendégeit olyan fotóval amiken nem is ő szerepel, csak a vak nem látja, hogy 2 különböző lány van a képeken.

egypasi · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. december 20. 14:37

Üdv!

Kérlek benneteken nézzetek utána, a fehérvári lányok között van egy Kinga nevű lány, aki 4 fotóval hirdet és ezek a fotók 2 különböző lányról készültek, akik bármennyire is hasonlítana  egymásra, mégsem ugyanazok.

Enyhén szólva is becsapás amit csinálnak, légyszi nézzetek utána!

krisztina25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 15. 10:57

sziasztok nemtudom hogy miért de már 4 napja nem aktiváltátok a hirdetésem ha lehet akkor minél hamarabb tegyétek meg légyszike előre is köszönöm sziasztok.

Andi · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 07. 11:35

Tisztelt VL szerkesztőség! Kérlek benneteket nézzetek utánna, miért nem tudok ingyenes hírdetést feltenni az oldalra.Köszönöm: Andi.

Bettyke · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 09:34

Üdv A fizetős hirdetésem továbbra sem aktív, csak az ingyenes Pedig kedd óta be van fizetve a díj Legyetek szívesek utánanézni és akitválni Köszönöm

Bettyke · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 02. 10:38

Újból érdeklődnék,mivel választ azóta sem kaptam és a hirdetésem sem aktív Pedig kedd óta be van fizetve a díj Legyetek szívesek akitválni Köszönöm

Bettyke · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 01. 11:53

Hello

Adtam fel hirdetést hétfő reggel, tegnap befizettem az előfizetői díjat. Érdeklődnék,hogy mikor lesz aktív a hirdetésem, mivel ritkán vagyok gép előtt jó lenne tudnom Köszönöm

Lola · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 29. 16:29

Tisztelt szerkesztőség!

Mikor feladtam a hirdetést az oldalra töltöttem olyan képet is amit Önök kértek hogy a kétes hirdetői felirat eltünjön a hirdetésemről!

Azt szeretném megtudni, hogy miért szerepel mégis a hirdetésemen a kétes hirdetői felirat?

lolita02@indamail.hu

Előre is köszönöm!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2010. november 29. 12:35

Tisztelt Szerkesztőség!

Maradva a hivatalos hangnál, kérem, hogy a Debrecen topicba tett észrevételem alapján (Aliz) a szükséges intézkedéseket megtenni szíveskedjenek.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. november 24. 22:26

Tisztelt szerkesztöség!

Kérlek benneteket,nézzetek utánnak a nyiregyházi fórumban Kinga babának és Tibiornak is,mert szerintem a két név ugyanazt a személyt takarja.Szerintem nem teljesen tisztességes ha egy lány fórumozóként sztárolja sajátmagát és a barátnöjét.

Elöre is köszönöm.

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2010. november 24. 17:23

Kedves szerkesztőség!

Alábbi kommentemet Nyíregyháza városának egy hirdetőjével kapcsolatban tettem. Kérem annak elolvasása után, esetlegesen utánanézni a dolognak, hogy lehet-e az ilyen ellen tenni valamilyen módon?!

"----------------------------------

Üdv minden fórumozónak!

Sajnos nem tudom megállni, hogy ne adjak hangot észrevételemnek. Jelzem mondandómat el fogom küldeni a moderátoroknak is.

Ez az Angéla(20) dolog kezd egyre furcsább színezetet ölteni. Korábban semmi jót nem írtak a lányról, most pedig jön valaki (ignác), aki homlokegyenest az ellenkezőjét állítja. Ignác írásán elsőre egy picit megdöbbentem, hogy: "Akkor most mivan???". De csak elsőre! Aztán elkezdtem jobban megvizsgálni a kommentet. A következők az észrevételeim:

ignác helyesírása (jobbanmondva annak hiánya) félelmetesen hasonlít az Angéláéhoz!!!

Mondok példákat is: "ien" - ilyen helyett, aztán tipikus az "eggy" - am ugye így helyes: egy. Továbbá a legszembetűnőbb a nagybetűket és írásjeleket mellőző írásmód. Se egy pont, egy vessző... semmi!

Ezek alapján a következtetésem az, hogy ignác néven is Angéla ír, hogy a csorbát szenvedett renoméján csiszoljon némileg.

Így a magam részéről nem találom egy kicsit sem hitelesnek ignác kommentjét, sőt egyenesen megtévesztőnek ítélem, ami egy ilyen fórumon nem fair!!!

Angéla, vagy lehetsz most akár Veronika is, ez nem volt szép dolog!!!! Ejnye-bejnye...

Kérném észrevételem megerősítésében a fórumozókat!!!

--------------------------------------------------------------------------------------"

Köszönettel!

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen