Üzenetek a szerkesztőségének

Törölt felhasználó · 2010. november 22. 07:27

Így igaz,ezt én is tanusíthatom!

A kezdetek kezdeténén is jártam így. Két email váltással megoldodott a probléma.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. november 21. 20:22

Kedves Szöszike!

Ha egy befizetés megjelenik a számlánkon, az nem vész el. Amint sikerül azonosítani, kinek a díja, rögzítjük! Ez történt az Ön esetében is.

VL

Szöszike · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 19. 14:27

Köszönöm VL.

Szöszike · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 18. 12:33

Tisztelt VL szerkesztőség! Leírtam 2 levélben is a feladás dátumátol elkezdve minden adatot ami a pénztári befizetésről szólt. Azt is mikor és hol és ki fizette be ezek után sem találjátok azért az furcsa. A számlátokon szerepel a befizetés ,vagy most ugrott a havi díj és fizessem be mégegyszer? Azért ez nem fer szerintem.Igazatok van, hogy nem írtam rá de szerintem két hét alatt biztos hogy előkerült már a befizetés amin nem volt azonosító.Ennek azért utánna nézhetnétek.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. november 17. 20:41

Tisztelt Szöszike!

Ha a számlánkra érkező befizetés nem tartalmaz azonosító számot vagy aktuális díjbekérő számot, akkor nem tudjuk rögzíteni, hiszen nem tudjuk, kinek a díja. Olyan befizetés nem érkezett számlánkra, melyben az Ön azonosító száma szerepel.

VL

Emese27 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. november 17. 17:02

Tisztelt Szerkesztőség! Kérem Önöket,a tegnap és ma elküldött emailjeimre reagáljanak,vagy ha bármilyen probléma lenne az email cimemmel,akkor itt válaszoljanak.Részletesen leirtam mi a gondom,személyes adataimat,kódot,jelszót stb. szintén elkuldtem,ezzel is segitve az Önök gyors és hatékony munkáját,és természetesen azt,hogy mielőbb vissza kerülhessen fotósorozatom a megszokott helyére.Várom válaszukat!Köszönettel:EMESE27

Szöszike · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 17. 15:35

Sziasztok! Szeretném megkérdezni miért nem aktiváljátok a hírdetésem , már 2 hete lassan ,hogy befizettem a havi dijjat. Nézzetek utánna légyszi mert már elég régóta huzodik a dolog. Köszönöm.

Edobaba · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 15. 11:07

Sziasztok légyszi rakjátok már vissza a hirdetésemet,mert már befizettem a pénzt.

Szandy · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 09. 13:25

Tisztelt Szerkesztőség! Nem értem mi történt ezzel az oldallal, régebben annyira jól működött és komolyan foglalkoztak a hirdetőkkel! Most amint látom és tapasztalom, senki nem törődik önöknél semmivel, legfőképp azokkal nem, akiktől az önök bevétele származik! Önök szerint hova vezet ez hosszú távon??? Talán el kéne gondolkodni!

Dúskeblű Réka · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 04. 17:06

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném kifizetni a hirdetésemet, de nem küldik el a számlámat, utaljam azért a pénzt az azonositómmal megjelölve? Köszönöm: Réka

Claudia · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 03. 23:17

Tisztelt szerkesztőség!

Én is beállok a sorba!:) 2 hete adtam fel a hirdetésemet és még mindig nem jelent meg! Folyamatosan azt írják ki hogy hamarosan aktiváljuk!!! A másik nagyon rossz hogy nem lehet önökkel kommunikálni!!! Az egy dolog hogy van olyan hogy "kapcsolat" menüpont de úgy veszem észre hogy ez egyoldalú dolog!!!! Legalább 5 levelet küldtem önöknek de arra sem méltatnak hogy válaszoljanak!

A hamarosan  mint jelent?? 2-3 hónap? 

Legyenek szívesek megnézni a hirdetésemet és aktiválják ha minden rendben, vagy értesítsenek ha én hibáztam valamit és azért nem jelenik meg!!

Claudia

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 21:33

Debrecenre gondoltam.

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 21:33

Kedves Szerkesztőség!

Az admin, modik nem látják, hogy ki az, aki merő szórakozásból mindent moderálásra küld? Abba kéne hagyatni vele, feleslegesen olvastatja végig az összes hozzászólást. Én kitiltanám az első figyelmeztetés után. Csak egy vélemény.

Üdvözlettel

Katómami

Vivien · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 25. 15:12

Tisztelt vidékilány.

Pár hete adtam fel önöknek hirdetést,és írtam önöknek pár levelet a "kapcsolat"menüpont alatt is.Még mindig nem aktiválták a hirdetésem(várakozón van),és szeretném tudni az okát.Kérem nézzenek utána,vagy ha minden rendben van,kérném önöket hogy aktiválják.Kérnék választ emailben.Köszönöm.Vivien

Roxy2121 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 23. 12:15

Kedves szerkeztőség!

Már 1 hete írtam önöknek a "kapcsolat" címszó alatt és még mindig nem válaszóltak egyik levelemre sem.

Legyenek szívesek mielőbb válaszólni.

Előre is köszönöm.

Viktória33 · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. október 16. 00:00

Kedves Szerkesztő!

Tettem fel hírdetést de napok óta nem aktiválják! Érdeklődni szeretnék, hogy ez mennyi időt vesz igénybe? Elnézést ha butaságot kérdeztem, de új hírdető vagyok! Köszönöm válaszát előre is ..üdvözlettel: Viktória33

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. október 12. 22:24

Kedves Anett!

Már hónap elején kiküldtük Önnek az új díjbekérőt, azon minden szükséges adatot megtalál.

VL

Kicsi Laura · Újonc (24 hozzászólás) · 2010. október 11. 14:16

Szia!

A "kapcsolat" menűpont alatt jelezd a szerkesztőségnek, az igényed. Kiállítanak a nevedre egy díjbekérőt, amin rajta lesznek az általad kért adatok. Mindenképp szükséges felvenned velük  a kapcsolatot, mert az ügyfélkódod alapján azonosítanak.

Remélem segíthettem!

Anett · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 11. 13:59

A VL számlaszáma kellene, mert magamtól nem tudok rájönni, ha valaki tudja írja meg nekem.

köszi

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 10:00

XD. Ezt a Cseviben kéne. Amúgy én is így gondolom.

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen