Üzenetek a szerkesztőségének

Vicki · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 25. 20:07

Tisztel Vl!

Kérném ezt a reget törölni! Csak azért hoztam létre, mert a másikkal nem tudtam hírdetést feladni, de már megoldódott a probléma!  Vycki Kazincbarcika, a helyes emailom: kinehagyd@freemail.hu, tel: 702734870  Segítségüket előre is köszönöm!

kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. július 22. 22:19

Tisztelt szerkeztöség! Ha kérhetném önöket legyenek szivesek holnap reggel aktiválni,mert hétvégére sosincs hirdetésem! Elöre is köszönöm Kinga baba!

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. július 22. 21:06

Tisztelt Szerkeztőség!

Már küldtem maguknak e-mailt de választ már nem kaptam kb 3-ra és az itteni írásaimra sem reagállnak!

E-mailban is mindig ugyan azt a sablon szöveget írják nem pedig normál választ!

Attól hogy a barátnőmmel egy gépről adjuk vagy adtuk fel a hírdetést és az IP cím ugyan az mert nem mindenki teheti meg hogy külön gépről hirdetést adjon fel és csak egyetlen egyszer volt véletlenül telefonszám csere akkor már kamu hirdetők vbagyunk??

Ha nem gond had kérdezzem már meg hogy maguk honnan tudják eldönteni ki van eredeti vagy kamu képekkel mert szerintem ezt csak ugy lehetne eldönteni ha meglátogatnák a lányokat és akkor elfogadnám a választ hogy nem eredeti a fotó!

De ha utána néznek a fórumukon akkor meg tudnák hogy kire vannak jó véleménnyel és kire nem!

És ezt sem tartom tisztességes dolognak hogy kamu képes de  előfizetett hírdető,akkor az ő fényképük miért van fennt???

Megköszönném ha részletes  és kielégítő választ küldenének részemre,hogy hogyan oldhatjuk meg a hírdetésem újra aktiválását!!!!

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 22. 11:30

Tisztelt Brigi29!

Köszönjük, hogy legalább itt a fórumban kulturáltabb hangon ír, mint leveleiben.

VL

brigi29 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 21. 10:15
ugy látszik az önök rendszerük mégsem olyan jó.mint hiszik mert egy megretusált kép mégis fent van ..és ingyen hirdet ez hogy is van?
brigi29 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 21. 10:01
ezt nem értem miért nem raknak fel.,,.:(
brigi29 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 21. 09:41
Már elnézést de kitépem a hajm mire felraknak .mit várnak arcos képet rakjak fel?már idegesitő hogy ittt pofára megy minbden ..van olyan ingyenes hirdető akit jobban le kellene ellenőrizniük de ugy látom abba kötnek bele aki vaéós képekkel próbál hirdetni .kérem ezuttal rakjanka fel.mert már elegem van ......h állandóan visszadobják .semmit nem irok fel .már nem tudom milyen képet csináljak magamról .mondják már meg..felháboritó .
Alíz · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 19. 09:38

Tisztellt Szerkesztőség!

Már küldtem e-mailt egyeztetésre, de nem kaptam választ sem rá, hogy miért nem tudok hirdetést feladni az oldalon. Legyenek kedvesek megírni, hogy mi a gond, hogy tudjam korrigálni. Nagyon szépen köszönöm!     katalin8102@citromail.hu

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. július 18. 09:28

Tisztelt Szerkeztőség!

Nem értem hogy a hirdetésem miért nem kerül fel az oldalra!

Tudomásom szerint elküldtem az összes adatot amit kértek és mégsem él a hirdetésem és nem értem az okát,hisz azt kérték utoljára hogy küldjem el e-mailban az azonosítomat,amit én meg is tettem és azota választ sem kaptam!

Kérem válaszoljanak!

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 15. 12:05

T.Szerkesztőség!
Ez tényleg komoly? Ennyi idő alatt nem tudták aktiválni a hirdetésem?!Hogy-hogy?Válaszra méltatnak??? 2 hét alatt 4 emailt írtam, még csak nem is válaszolnak rá!

brigitta · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 13. 09:38

tisztelt szerkesztoseg, szeretnem kerdezni hogy mikor aktivaljak  a hirdetesem, kicsit turelemetlen vagyok:)) koszonom.

Fruzsina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 12. 17:12

Tisztelt Szerkesztöség. emailben nemtudjuk befejezni, mert nem kapok választ semmire, pedig elküldtem az egyeztetésre, amit kérdtek, de még  nem kaptam  választ hogy mikor adhatok fel hirdetést. krisztofer930@gmail.com

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 12. 13:54

Tisztelt Fruzsina!

A problémát nem oldja meg, ha kitörli hirdetéseit. Kérjük, fejezzük be az egyeztetést emailben.

VL

Nikolette3 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. július 11. 01:54

Nikolette vagyok , csak hétfőtől szeretném a hirdetésemet ami négy napos és fényképes, ma regisztráltam be ide!

Thenks!

Fruzsina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 09. 16:41

Tisztelt szerkesztöség. tudomásom szerint, mindengyik hirdetésemet töröltem, utána szerettem volna feladni, mégsem sikerült. mindig valami okot találtak.  Tisztelettel Fruzsina

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2010. július 09. 07:49
Köszönöm szépen! Minden rendben van :)
Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 08. 20:51

Kedves Petra!

Válaszoltunk is azonnal, kérjük, jelezzen vissza, minden rendben van-e?

VL

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2010. július 08. 19:57

Kedves szerkesztőség! Elküldtem az emailt az azonosítómmal az eredetileg regisztrált email címemről! Köszönöm

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 08. 19:47

Kedves petra!

Kérjük emailben küldje meg azonosító számát, hogy azonosítani tudjuk.

VL

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2010. július 08. 18:16

Sziasztok Petra vagyok Szolnokról! Valaki feltörte a regisztrációmat és megváltoztatta a jelszavam,az email címem és megváltoztatta a fizetett hirdetésem telefonszámát!!!!!! Nem tudom hogy fordulhat ez elő!!!!! Kérem állítsátok vissza a hozzáférésem minél hamarabb mert a vendégeim nem érnek el!!!!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen