Üzenetek a szerkesztőségének

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 14:01

Kedves Maya!

1. Nem mi kezdtük a fórumban megvitatni az ügyét.

2. Ugyanazt kell tennie, mint mindekinek, akinek ilyen gondja volt. Teljes és pontos listát küldeni a regisztrációiról.

3. Azon a bizonyos képgarancia képen, ami pár órán át a diavetítés funkcióban látható volt, Ön nem tartott semmilyen papírt a kezében, mert hogy Ön úgy oldotta meg, hogy a képre géppel ráírta a teljes nevét és az azonosító számát.

4. A tennivalókról szóló emailt már elküldtük Önnek, de kérésének megfelelően elküldjük újra a levelet. Mivel nem tudjuk, hogy vajon melyik a jelenlegi egyetlen, aktív jó regisztrációja, ezért minden email címre kiküldjük, ami Önhöz tartozik a rendszerben. De tisztelettel kérjük, csak az egyik, a jó címéréől válaszoljon, szükségtelen ugyanazt a levelezést több példányban folytatni.

VL

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 02. 13:17

Én ezt nem értem!!! Direkt értetlenkednek?LOL!!Pont önök írták hogy még a képgaranciás hirdetések közt is én voltam az első.Nem állítottam hogy nem változtattam email címet és telefonszámot!Biztos alapos okom volt rá,nem?Na jó! szo szo írják meg EMAIL-BE hogy milyen bizonyságot szeretnének még kapni,illeve mit tegyek hogy a hirdetés megjelenjen!?Az adataim kiadásához továbbra sem járulok hozzá,hiába feszgetik itt minden beírásba!Már egyszer engedély nélkül megtették,amikor a fotógaranciás képemet is megjelentették az adatlapon,és álltam ott mint egy idióta a papír fecnijükkel a kezembe! :D Továbbiakban nem szeretném közszemlére tenni a kettőnk ügyét.Írják meg email-be hogy mit csináljak hogy a hirdetésem fennt mosolyoghasson:D //Egyébként megjegyzem,hogy túl sok "új"lány van Debrecenbe.Lehet hogy a rendszerük még sem működik jól?Na további kellemes hétvégét!Várom az emailt.

Üdv:Maya

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 09:50

Kedves Maya!

Az Önhöz hasonló esetek miatt kellett ezt a szabályt bevezetni, ugyanis pontosan ezzel akarták sokan elérni, hogy szabálytalan hirdetésük megjelenhessen. (Tudja, bizonygatják, hogy ez az első hirdetésük nálunk, mégis tudják, milyen számlaszámra kell befizetni...)

Itt ismét lebuktatta önmagát... Ön azt állítja, jelenlegi, a Maya névhez kötött regisztrációja az egyetlen... Nos, ennek a regisztrációnak a létrehozási dátuma:

2010. június 23., szerda 9:47

Akkor hogy is lehet ez az egy regisztrációja oldalunkon, ha Ön másfél éve előfizető???!!! (Eltekintve egy regisztrációtól, amiről volt előfizetése, de aminek törlését Ön kérte, és törlésre is került 2010.03.08. napján 16 óra 05 perckor)
VL
Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 09:45

Kedves Maya!

Ha gondolja, szívesen kiírjuk ide, milyen regisztrációk (email és telefonszám) tartoznak Önhöz, melyekről külön-külön levelezik velünk, és melyekben időnként véletlenül összekavarodnak az adatok, képek, és ezért bukik le sokszor...

Vl

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 09:43

Kedves Maya!

Ismét: amíg a szabálytalanság nem tisztázódik, nem jelenik meg hirdetése.

VL

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 02. 09:40

A kiállított díjbekérő hiánya soha nem jelentett gondott az elmúlt 1,5 év alatt,amióta hirdetőjük vagyok.Fejből tudom a számlatulajdonos nevét,és számlaszámot ahová fizetni kell.Ismerem a menetet.További egyeztetésre szükségeltetik?Ok.De akkor ezt miért nem írják meg email-ben???Mit kell még bizonyítanom ahhoz hogy a hirdetésem megjelenjen?Az utolsó email-t én írtam önöknek,és utánna még kettőt.Válasz nem érkezett.

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 02. 09:35

Erre megint csak annyit írhatok az én emai címemről csak én írok.Ezen email címemen kívűl még egy van,a privát.Gondolom az nem baj.Szerettem volna garanciás képet feltölteni,nem kaptam rá lehetőséget.A kétes jelöléssel nekem soha nem volt gondom.Az én hirdetésem egyszerűen nem jelenik meg.

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 02. 09:29

Azért töröltem ki,mert folyamatosan tiltottak.Megérdeztem most is,hogy várható hogy aktiválnak?Nem kaptam rá érdemleges választ.Akkor most megkérdezem megint...Ha visszateszem a fizetett hirdetésem,aktiválnak?

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 09:22

Kedves Maya!

Egy apró megjegyzés: felesleg probléma esetén kitörölni a feladott hirdetési anyagokat, mert a kötelező napló állomány így is tartalmazza a lényeget.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 09:20

Kedves Maya!

Az Ön ügyét egyetlen ember kezeli, tehát levele első részére nem kívánok reagálni! (Nem én irogatok több email címről, több néven...)

Akkor még egyszer, talán így már Önnek is érthető lesz: amíg a szabálytalanság kérdése nem tisztázódik, nem jelenik meg hirdetése oldalunkon.

Másrészt: amint megírja, melyik egy, valódi, hirdeétéséről kéri az anyagokat nyilvánosan, máris közzé tesszük. (Sajnos leveleiben és itt a fórumban más-más regisztrációját mondja egyetlen, valódi, hiteles, stb. regisztrációjának és telefonszámának) Ugyanis több, különböző néven és képpel feladott hirdetése kapta meg a kétes jelölőt.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 09:14

Kedves Maya!

Hirdetését a szabálytalanság miatt tiltjuk le, mert amíg a többes regisztráció és/vagy telefonszám ügye nem rendeződik, nem jelenhet meg hirdetése.

Elnézését kérem tudatlanságomért, de nem tudtam, hogy akár negatív, akár pozitív értelemben bárki is közismert lenne a honlap tulajdonosai, szerkesztői, üzemeltetői közül.

VL

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 02. 09:09

És most is mi történt??Elolvassák amit írtam,a háttérben meg sunyi módon tiltják a hirdetésem.Nagyon fair egy közismert/már-már negatív értelembe/honlap tulajtól.Minden elismerésem.

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 02. 08:54

A nyílvános megbeszélés egy szükséges rossz!Önök provokálták ki ezt a megoldást.Hetek óta nem válaszolnak egy email-re sem.Egyébként tök felesleges is,mert én míg egy személyben írogatok erre a fórumra,addig önöknél mikor, ki. Látszik az összefüggéstelenség a közt amit írnak.Már nem érdekel a regisztrációk sokasága,meg a millió telefonszám sem.Krisztina néven Krisztina írt,és nem én.De önök valószínűleg mindent tudóak,és mindentlátóak."emailben elküldtük azt a linket, ahol az eredeti kép megtalálható.." Ezt a linket,lennének szívesek ide bemásolni????Kérem! Mert akkor fog kiderülni,hogy nem is rólam beszélnek!!!!!Milyen kép??Én Maya vagyok,és nekem most is a saját képeim vannak fönt.Akkor kérhetem nyilvánosan a linket????Szeretném!És higgyék el,ha lenne élő regisztrációm,még ha kétes jelzővel is,biztosan használnám.DE NEKEM NINCS ILYEN! Az adataim nyilvánosság hozására annyi joguk sincs mint nekem a számlatulajdonosuk nevét ide kiírni!És látják feltettem egy hirdetést,majd egy rá vonatkozó kérdést!Megjelenik a hirdetés,vagy sem?Lehet erre válaszolni?????

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 08:10

Kedves Maya!

Már az első mondata is kérdéses, mert Maya néven szerepelt Ön már régebben is. A többi névről ne is beszéljünk, volt Ön már Marianntól Krisztináig sok néven oldalunkon, szám szerint öt perc alatt 19 nevet találtunk.

Ön itt a fórumban, Krisztina néven sérelmezte, hogy előfizetőként kétes jelölőt kapott, és csak akkor hagyta abba vádaskodást, amikor emailben elküldtük azt a linket, ahol az eredeti kép megtalálható...

Milyen problémáink vannak Önnel? Pl.:

- bizonygatta több levelében folyamatosan, hogy Önnek csak egy aktív és hiteles hirdetése van oldalunkon... aztán mikor megírtuk, hogy további 32 telefonszám és 23 regisztráció köthető Önhöz, melyeket kitöröltünk, az volt a válasza: " Renben van. Viszont az a három, ami lejjebb is szerepel, remélem most már akkor aktivizálható, ugye?" - Akkor hány regisztrációja és telefonszáma is van?

- az egy hitelesnek mondott regisztrációjához két külön levélben két "valós és egyetlen" telefonszámot küldött meg nekünk.

- amikor az egyik regisztrációjáról feladott új hirdetését nem engedélyeztük, átpakolta a teljes anyagot egy régi regisztrációjára, és közben itt a fórumban bizonygatta az igazát...

- több regisztrációját azért nem használja, mert kétes jelölőt szerzett rájuk, nem alaptalanul. Ilyen esetekben azt látta megoldásnak, hogy létrehoz egy újabb regisztrációt, ahelyett, hogy megoldotta volna a problémát. Így szép lassan minden regisztrációjához és telefonszámához kétes logó tartozik... valószínűleg ezért kerültek elő új számok. Talán úgy gondolta, egyszerűbb 5 perc alatt új számot venni, mint a szabályokat betartani.

- azzal vádolt minket, hogy valótlanul állítjuk a rengeteg összefüggést Önnel kapcsolatban, hiszen Ön csak egy internetkávézóból adja fel hirdetését. Mikor közöltük, hogy nem is figyeltük az IP címeket ebben az esetben, csak a telefonszámok összefüggéseit, akkor már egyből az volt a válasza, hogy több barátnőjével együtt lakik. (Más kérdés, mekorra lehet az a lakás, ahol ennyien vannak?!)

Talán így reggelre elég lesz ennyi... Ha további problémákat is szeretne nyilvánosan itt megbeszélni, akkor engedélyezze személyes adatinak kiírását is.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 07:42

Kedves Maya!

Kezdjük az egyszerűbbel, a befizetéssel. Ön leadott egy megrendelést amire ezt a választ küldtük Önnek:

" Tisztelt Hirdetőnk!
Amíg a többes regisztráció és/vagy többes telefonszám miatti probléma nem rendeződik, nem tudjuk megrendelését feldolgozni.
Amíg ez nem történik meg, addig sajnos nem tudjuk a díjbekérőt kiállítani. Amennyiben díjbekérő nélkül mégis befizeti számlánkra a díjat, és később szabálytalanságra derül fény, a befizetett
összeget nem áll módunkban visszatéríteni!
Ön jelenlegi regisztrációja szabálytalannak minősül, ezért további egyeztetés hiányában megrendelését egyenlőre nem tudjuk befogadni.
Üdvözlettel
VL"

Ezek után Ön, kiállított díjbekérő nélkül befizette a díjat... akkor miről is beszélünk? A fenti levél egyértelműen és pontosan leírja, hogy mi történik ilyen esetben.

VL

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 01. 20:38

Nem vitatom hogy a hirdetők is szegtek be szabályokat,viszont a fizető állampolgárnak joga van tudni hogy egy kifizett szolgáltatási díjért miért nem teljesítik az önökre vonatkozó részt.Ok.Ezt is megbeszéltük,viszont további etikák vonatkoznak arra,hogy egy véges időpontot írjanak.Kiírhatták volna anno mikor kezdődött a herce-hurca, hogy "átfutási idő 30 nap,kérjük türelmüket" például!Akkor most nem írkálnának ide a hirdetők,és nem kellene válaszolgatni rá.Mindenki tudomásul venné az ügyintézés idejét,és pont!Na de így?!Hát így néznek minket semmibe! 

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 01. 20:30

????Miről is beszélünk most?!! Én,személy szerint egy regiszrációt használok ezen a néven.Soha nem írtam más néven!Na ez a vádaskodás!Én soha egyetlen email-ben nem akartam megmagyarázni,hogy önök tévedtek!Van erre utaló email,vagy bármi?!Mert elolvastam a leveleket amit váltottunk,és hát nem igen vádaskodtam egyik alkalommal sem.És milyen hazugsággal vádoltam én önöket?Kérem ide bemásolni azt a részt!Mert ilyen ugyan nem történt.Egyébként ez még mindig nem volt válasz a a napi kérdésekre.Megjelentetik már azt a hirdetést,vagy sem?!Mert most is másról beszélnek.Vagy az időt húzzák,hogy megint elteljen ez a hónap?Lehetne egyértelmű választ kapnom???Lesz hirdetés,vagy nem lesz hirdetés?!A kérdés ilyen egyszerű!Minek bonyolítják túl???Beszélgetünk itt a nagy semmiről!Ahogyan önöknek sem kellemes az itteni eszmecsere,hát nekem sem az.Befizettem egy hirdetést,kértem hogy aktiválják,és teszek fel képeket a fotógaranciához.Választ persze nem írtak rá.Akkor most érdemes várni?Lehetne egy szóban válaszolni?IGEN,VAGY NEM?És ha igen,akkor mennyi a várakozási idő?24 óra?vagy 48?72? Valami konkrétumot várnék.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 01. 18:23

Tisztelt cica baba!

Emailben válaszoltunk Önnek, de ha kéri, akár ide a fórumra is kiírhatjuk válaszunkat.

Ön hirdetésében olyan képet és telefonszámot adott meg, melyek már szerepelnek, szerepeltek más regisztrációkban. Tehát vagy nem Ön van a képeken és nem a saját számát adta meg, vagy nem most hirdetne először és nem ez az egyetlen regisztrációja oldalunkon.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 01. 18:18

Kedves Maya!

Itt a fórumban is látható, hogy Ön eddig Krisztina néven írt, és akkor is az volt a gond, hogy itt nyilvánosan vádaskodott, aztán mikor ez kiderült, már csak emaileket írt nekünk.

Most ugyanez történik Maya névről, másik regisztrációról.

Nem, sajnos levele nem segít tisztázni a dolgokat, mert Ön már túl sokszor játszotta ezt el velünk: először bizonygatja, hogy mi tévedünk, mert Önnek csak egy regisztrációja van, minden szabályos, mindent jól csinál... Aztán kiderül, hogy ez nem igaz, és jön a következő: Ön nem tehet semmiről, mindig más a hibás, csak a körülmények áldozata....

Ne haragudjon, de ha Ön hetekig, hónapokig átver minket, hazugsággal vádol, akkor mégis, nekünk miért kellene mindig mindent lenyelnünk?!

Önnek jelenleg van egy engedélyezett regisztrációja, illetve vannak letiltott számai és regisztrációi szép számmal, és vannak Ön által kitiltani kért régi regisztrációi. Összesen több tucat regisztrációról és telefonszámról beszélünk.

Talán ennyi alkalommal nem lehet valaki csak a körülmények áldozata....

VL

cica baba · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 30. 09:34
Kérem válaszoljanak,nagyon fontos lenne nekem!! Köszönöm!

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen