Üzenetek a szerkesztőségének

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 01. 11:24

Szia!

Én csak ezt az idétlen Katónéni nevet nem tudom megváltoztatni, nekem folyamatosan rendben minden, igaz én mielőtt módosítani szeretnék valamin, előtte írok nekik mailben. Most megváltoztattam a nevem, mégsincs semmi gond. A mailem viszont maradt régóta ugyanaz, sőt barátnőmet is erről tettem fel, csak előtte ment a mail, hogy lehet-e az én gépemről.

Tényleg nem tudom, veletek mi a gond, én nem látok mögé a dolgoknak.

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. augusztus 01. 21:58

Köszönöm a válaszod!

Ha sikerül helyrehozni a hirdetést akkor onnantól kezdve én is írok a szerkeztőségnek!

Mégegyszer  kösz a tippet és a válaszaidat!

Evelin · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 02. 14:43

Tisztelt SZerkesztőség! 

Egy honappalezelőtt irtam őnőknek,hogy nem tudok feledni hirdetést.

őnők azt irták ,hogy imailba irjam le a telszámot az imailt a nevemet,hogy melyikkelszeretném feladni a hirdetésemet.

Őnők azota se válaszoltak,de ha mégis és én nem vettem észre kérem mégegyszer válaszoljanak levelemre,

Előre is kőszőnőm Evelin

Flóra · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 02. 15:14

T.Szerkesztőség.

Kérésüknek megfelelően,ellküldtem önöknek a kért adatokat,amit a hirdetésem elutasításával kapcsolatban kértek.Kérem önöket amennyiben hiányosak az információk,kifelejtettem valamit,jelezzék emailben hogy pótolhassam őket.

Tisztelettel,Flóra

zsazsa · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 02. 20:32

Tisztelt Szerkeztőség!    Minden adatot beküldtem önöknek amit kértek tőlem,de ha véletlenül kimaradt valami szeretnék információt kapni róla, nem értem miért kerül folyomatos elutasitásra a hirdetésem.

Crystal és Suzy · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 03. 14:01

Kedves szerkesztőség!

Tegnap óta próbálunk regisztálni, de folyamatos elutasítást kapunk! Még biztosan nem használt számmal, valós adatokkal és képekkel próbáljuk a hirdetést, de valami miatt folyamatosan el vagyunk uatsítva! Írjátok le akkor hogy konkrétan mi a baj! De ne a sablon szöveget ha lehet mert abból nem fogok rájönni, mivel ti a számra,képekre adatokra hivatkoztok ami minden valós!Légyszivel minnél hamarabb válaszoljatok mert így nem vagyunk fent, ami mint tudjátok nekünk nem igazán jó!

köszönjük

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. augusztus 03. 18:10

Kedves Hirdetők!

Felesleges egyszerre több emailt küldeni és a fórumba is beírni ugyanazt a kérdést, problémát... Ezzel nem oldódnak meg hamarabb a gondok!

Mindenki, aki írt emailt, elküldte amit kértünk, választ fog kapni levelére, de ha naponta többször elküldi a kérdést: "mikor?", azzal garantáltan nem gyorsítja meg az ügyintézést!

Kérjük, várják meg a választ és addig ne próbálkozzanak újabb és újabb regisztrációkkal!

VL

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. augusztus 03. 19:45

Miért nem válaszolnak az e-mailemre?

Már hétvégén küldtem maguknak emailt és ide is írtam be!

Várom mihamarabbi válaszukat!

Tünde · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 04. 15:03

Napok óta nem engedélyezik a hírdetésem,pedig már át lett írva. Érdeklődnék,hogy miét van ez? Váom a válast. Köszönöm. Tünde Szolnokról.

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. augusztus 07. 15:24

Tisztelt Szerkeztőség!

Remélem megkapták az  válaszomat!

Kérem válaszoljanak minnél hamarabb hogy sikerül e újra hirdetnem maguknál!

Előre is köszönöm és remélem mihamarabb válaszolnak!

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. augusztus 11. 20:21

Tisztelt Szerkesztőség!

Érdeklődnék, hogy meg kapták-e az e-mailt és tudok-e már hírdetni,vagy még mindíg szükszég van valamilyen adatra?

Remélem mihamarabb válaszolnak!

Vanda19

anitakiss · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 12. 19:13

tisztelt szerkesztöség már napok ota várom hogy a hirdetésem aktiválják  de sajnos arra sem jöt még válasz hogy mindez miért nem történt még meg pedig többszöri alkalommal is irtam önöknek!

anitakiss · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 12. 19:16

legyenek szivesek válaszolni hogy esetleg valami  szügséges és kell e még hozzá valami hogy ujra regisztrájanak elöre is köszönöm

anitakiss · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 13. 11:59

tisztelt szerkesztöség!  szeretném tudni hogy mi az oka annak hogy nem akarják  aktiválni a hirdetésem ugyan is én már hirdettem önöknél csak más e-mail cimröl de egy azon telefonszámrol mert ami volt fotom   azt én letörültem!  valoszinü hogy ezért nem lenne jo? kérem hogy válaszoljanak mert ha lehetséges lenne akkor  a régi e-mail cimemröl ami elö fizezéses volt vagy még mindig van uj kép cserével  szeretnék önöknél ujra hirdetni! kérem hogy  minél hamarabb válszoljanak elöre is köszönöm! anita debrecen

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2010. augusztus 17. 10:12

Sziasztok! Kíváncsi lennék hogy a fizetett fotógaranciás hirdetésemből hová tüntek a képek????????

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. augusztus 17. 10:56

Kedves Petra szolnok!

Ha garanciát szeretne képeire, akkor csak azok a képek maradhatnak hirdetésében, melyeket a feltöltött garanciakép igazol.

VL

Kinga Baba · Újonc (6 hozzászólás) · 2010. augusztus 18. 12:35

Tisztelt szerkeztöség!Már rég felraktam a hirdetésem de még mindig nem aktiváltak! Kérem minél hamarabb!!

Tibior · Újonc (21 hozzászólás) · 2010. augusztus 18. 16:27

Szerintem a szerkeztöség elment nyaralni,azért nincsenek fent a lányok!Ez egy ilyen oldal,itt bármi megtörténhet!

CINTIA · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 18. 21:05

Tisztelt szerkesztőség! AZ, HOGY AZ E-MAILT NEM OLVASSÁK EL ,MÁR MEG SEM LEP DE AZ HOGY EMIATT AZ ELŐFIZETÉSEMET SEM TUDOM UTALNI EZ MÁR NAGYON DURVA. HÓ 15-IG KELL UTALNI MA 18 VAN ,ÉS A HIRDETÉSEM MÁR FENT SINCS!!!!!!!!!!! lEIRTAM,HOGY AZ E-MAIL CIMEMET TUDOM, DE A JELSZÓT MÁR NEM (sajnálatos modón egy olyan emberre biztam a hirdetésem aki több  ...TÖRÖLVE... Szerettem volna továbbra is ezen a veb lapon hirdetni, de igazából ,nem értem hogy mi a fontos az üzemeltetőnek. Arról, nem beszélve hogy mennyi atrocitás ért,folyamatosan letiltották a hirdetésem, hol a telefonszám miatt ,hol mert állitólag nem a saját képemmel hirdetek ,pedig a képgaranciám után már úgy gondoltam ennél rosszabb már nem lehet,de igen ma már nem is vagyok fent megint letiltva az okot persze ismét nem tudom ,mert biztos a  ...TÖRÖLVE... irta a szerkesztőség ,pedig tudják, jól,hogy azt a  ...TÖRÖLVE... olvassa.Kértem, hogy a jelszót mondja, meg de mereven elutasitotta. Kérem a szerkesztőséget az általam E-mailba megirt cimre a kért adatokat elküldeni sziveskedjenek,és lehetőséget arra, hogy ismét hirdethessek! Köszönettel:Citia lapon hirdetni ha már Szerettem, volna továbbra is eze Az amit lei

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 18. 21:17

A Szerkesztőség nem nyaral, dolgozik :)

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen