Kedves szerkesztőség!!
Halvány gőzöm sincs, hogy kell előfizetni, kérem segitsenek!!
Kedves szerkesztőség!!
Halvány gőzöm sincs, hogy kell előfizetni, kérem segitsenek!!
Tisztelt szerkesztőség!!
Győrben hírdetek nálatok Fannika néven negnap este töltöttem fel néhány új képet a hírdetésembe,azóta is jóváhagyásra várakozik,pedig már elég régóta hírdetek nálatok,és a képek ugyanazokból a portfóliókból valók,amik már eddg is fennt voltak. Kérlek titeket,amennyiben lehetséges állítsátok vissza mihamarabb a hírdetést mert dolgozni szeretnék ma.
Előre is köszi,Fannika
Kedves szerkesztőség!Szonja néven hírdetek nálatok győrben,tegnap este új képeket töltöttem fel az oldalamra,mg mindíg elbírálás alatt van pedig arca hírdetek,ha van rá mód kérlek tieket legyetek kedvesek minél előbb visszarakni a hírdetésemet,mert így eléggé meg vagyok lőve ha nem látszom az oldalon.
Írtam belső üenetet is légyszives vegyétek figyelembe a kérésemet.
előre is kszönöm,Szonja.
T. Szerk.
Tudom, hogy nektek számít a hírdetők pénze, de a pofátlanságnak is van határa! Anyíregyházi lányok között már megint 3 néven fut (Friderika(22), Virág(21),Kitti(23)), a lehúzós kiscsaj. Már ezerszer szóltunk, hogy egy szemét, de mégis mindíg visszakerül. Hogy is van ez? Jól van hogy a régiek, és a fórum olvasók nem szaladnak bele, de midíg lesz valaki akinek csak kárt okoz. Nem etikus hagyni. Hírdesse magát színvonaltalanabb oldalakon.
Maradok tisztelettel: A fütyülős
Nagyon sajnálom de rengeteg kamu van itt és ellopják a képeket tulajdonképpen az enyémet is:Klaudia 20 éves Borsod abauj zemplén.nem érdekell hányszor törlitek le a hozzászólásomat de ha nem törölitek le ezt a görényt akkor felfogom jelenteni!
Bocsánat de mostmár nagyon mérges vagyok hogy folyton lopják a képeimet.
Szeretnék kérni egy szerkesztőségi telefonszámot ha mód van rá...köszönöm:Évi
Szia. Nics telefonszámuk, az üzenetekben, vagy mailben tudsz írni.
Csak azért válaszoltam én, mert hétvégén pihiznek általában.
Köszönöm.
Tisztelt szerkesztőség!
Befizettem,vagyis utaltam az önök számlájára a pénzt még délelőtt.és még mindíg semmi!
Írtam is önöknek!
Köszönöm!
Tisztelt szerkesztőség!!
Szretnék előfizetni, a fényképes hirdetésre, de nem tudom hogyan kell, biztos nem nagy ördöngőség, de sajna technikai zseni sem vagyok, kérem segitsenek nekem!!
Edina! Segítek egy kis "ellenszolgáltatásért " cserébe! :)
Hali!
Neked nincs olyan, hogy " Fényképes hirdetéseim", amit kosárba rakhatsz? Úgy látom, a Szerkesztőség mással van elfoglalva.
Kedves pircsi!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Köszönöm szépen, de válaszolni ott nem tudok, és hirdetést feladni se most sem..., valoszinü, valami tiltva van a gépen, és nem engedélyez bizonyos dolgokat,utánna járok majd....
Sziasztok! Tegnap regisztráltam az oldalra, elutaltam az *** moderálva ***, de még nem vagyok fent az oldalon, és az egyenlegemre is azt írja, hogy nulla ft. Hol lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszi!
Tisuztelt Erika!
Kérem írja meg milyen képeit lopják és kicsoda, ugyanis Ön látogatóként írt nekünk és nem hirdetőként.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Pircsi!
Csak a válasz gombra kell kattintania az üzenet megválaszolásához és máőr írhatja is az üzenetét. Jelenleg Önnek van élő hirdetése, amennyiben előfizető szeretne lenni, kérem belső üzenetben jelezze felénk
Köszönettel:
Tisztelt Nina!
Az utalás sajnos nem mindig aznap érkezik meg a számlánkra, mivel függ a Bankok közötti tranzakciós időtől.
Tisztelettel:
Tisztelt szerkesztőség!honapok otta garanciás voltam eddig és most leveték a garanciaát a hirdetésemről...mért is???