Tisztelt Izácska!
Valóban eddig garanciás volt, azonban az új képekhez kérjük, szíveskedjen feltölteni új garancia képet is.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Izácska!
Valóban eddig garanciás volt, azonban az új képekhez kérjük, szíveskedjen feltölteni új garancia képet is.
Köszönettel:
akkor ezt szerintem ugy kellet volna hogy előzetesen küldenek egy levelet nekem hogy leveszik a garanciát és tegyek fel egy ujat mert lefogják veni..és direkt fent raktam azt a képemet ahol abba a ruhába vagyok amibe a garanciáson ezért nem értem miért is vetélk le...mint tudjuk a vendégek itt inkább a garanciás képü szolgáltatokal foglalkoznak..valami modon mindig van valami amivel......velem most a héten 3 napig nem aktiválták a befizetésemet most meg a garancia...eddig sose volt prrobléma de most egyre tőbb...
Tisztelt Izácska!
Amennyiben rossz számlaszámra utal, természetes, hogy nem látjuk a befizetését és úgy kell másoktól átkérnünk a díjat. Úgy gondoljuk ez nem a mi hibánk. A garancia pecsét pedig eddig is és mindenkinél így működött.
Tisztelettel:
Tisztelt szerkesztőség honapok otta arra a számla számra küldöm az összeget,,,akkor most mindig rossz helyre küldöm?ez nem kekeckedés csak most már tudni szeretném hogy ne járjak megint igy
Tisztelt Izácska!
Kérem lépjen be az oldalra és a bal oldali menüpontban válassza ki a számláim menüpontot. Az itt leírtakat kérem szíveskedjen elolvasni.
Egyébként, az ilyen jellegű problémákat meg lehet beszélni belső üzenetben is, mely szintén belépés után a bal oldali menüpontban található és csak Ön, illetve mi lájuk.
Tisztelettel:
Kedves VL!
Hogyan lehet törölni magam az oldalról!?
Köszönettel
Tisztelt edi!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére.
Tisztelettel:
Kedves VL!
Az egész profilomat szeretném törölni az oldalról, mert valaki a neveben regelt fel és nem szeretnék ide tartozni. Köszönettel:
Edi
Kedves edi!
Kérésére a profilját töröltük.
Tisztelettel:
Tisztelt Rózsa!
Az aktiválások folyamatosak, nem kell külön írnia. Egyébként meg ingyenes aprónál 3 munkanapra vállaljuk az aktiválást, de még aznap meg szokott történni.
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Elég érdekes a moderálás. Felhívnám szíves figyelmüket a Btk. 1999. LXXV.tv. 12§-ára, hatályos 2011.01.01-től.
Önkéntes tevékenységemet befejeztem, mert néhány városban, ha olvasom a beszámolókat, hányingerem lesz.
Higgyék el, jó szándékkal írom e sorokat, a törvényt a magyarország.hu-n elolvashatják, anno jelenlegi kormányunk hozta.
Sokáig ez volt az egyetlen nem csak független oldal, de a legkulturáltabb is. Rendesen züllesztik le bizonyos fórumozók.
Különös figyelmet igényel Nyíregyháza, Eger, Győr, aztán a többi, mármint a moderálást illetően.
Maradok tisztelettel.
Ui: a vendég szót a hirdetésben átírják partnerre, pedig lehet a barátnőm is nálam vendégségben, tehát nem utal prostitúcióra.
Viszont elég hülyén hangzik, hogy törzspartner, masszázspartner, az vendég.
Ugyanakkor árak, szolgáltatók stb. moderálatlanok, illetve belecsillagozva, amitől még olvasható.
Ez nekem nem érdekem, de attól még, hogy Magyarországon nincs internetes rendőrség, sose tudhatják, hogy egy váratlan pillanatban nem lesz kellemetlenségük belőle.
A töbi oldal nem érdekel, de ez nekem csak jót hozott.
Kedves Szerkesztőség!
Írtam üzit. :)
Üdv. Linda
tisztelt szerkeztőség
szeretném a regisztrációm törölni kérem segitsenek
Kedves Szerkesztők!
Ment még egy üzenet, kérem, szíveskedjenek minél előbb elolvasni!
Köszönettel
Linda
Tisztelt klaudia26!
Regisztrációját töröltük
Tisztelt Katónéni!
Köszönjük az észrevételeit. Megfogadjuk azokat, figyelünk és az ötleteit is nagyon köszönjük, felvettük fejlesztésre! Bízunk benne, mielőbb kész leszünk velük
Kedves Szerkesztőség!
Mindjárt megy üzenet, kérem ezt SOS elolvasni szíveskedjenek. FONTOS!!!
Tisztelt Katónéni!
Nagyon szépen köszönjük, elolvastuk! Igazán köszönjük a hasznos információkat és a segítségét
Nálam bontatlan, ha bemegyek. ???