Üzenetek a szerkesztőségének

Lexi Gödöllőről · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. augusztus 24. 19:02

Tisztelt Szerkesztőség!

Ezzel sajonos csak annyi a baj, hogy mi is emberekből vagyunk, s néha mi is szeretnénk nyaralni. Általában mindenki tudja, hogy mely időpontokban érhető el, s ennek megfelelően adja fel a hírdetését. Én is több mint két napja várok az aktiválásra, ami sajnos nem történt meg. Mivel a hírdetésem négy napig érvényes, ebből két nap már eltelt, s tudom, hogy utána nem vagyok elérhető. Remélem az aktiválás minél hamarabb meg fog történni. Szerintem azok a lányok, akik nem veszik igénybe a fizetéses lehetőséget, tudják miért döntöttek így. A baj, hogy akik előfizettek, azok is több napig várnak a hírdetés megjelenésére. Közvetlen barátnőimtől tudom, hogy volt akinek másfél hétbe telt, amig rendben mentek a dolgok. 

Remélem, ezen ismeretek után, az oldal üzemeltetői is probáltanak rugalmasabbak lenni, hiszen mi is azok vagyunk.

Tisztelettel:

Lexi

csaby79 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 15:42

Sziasztok!Szeretném veletek közölni,hogy a vidéki lányon 'Sziasztok' néven szereplő lány megegyezik az ezelött 3-4 hónappal meghirdetett Aletta nevű lánnyal.Tudtommal egy lány többféle hirdetéssel nem szerepelhet a megegyezés miatt.Tisztelettel kérlek benneteket,hogy a fennt írt problémát vizsgáljátok ki és amennyiben lehetséges hirdetését töröljétek!Köszönettel:Csaby

Johanan · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 16:18

Sziasztok!Azzal a kéréssel fordulok hozzátok,hogy információt szeretnék kérni,ha szeretnék egy másik városba költözni,akkor használhatom-e ugyanezt a profilomat és telefonszámomat.Kérlek benneteket mielöbb írjatok választ!Előre is köszönöm

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 29. 18:57

Tisztelt Johannah!

Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 29. 18:59

Tisztelt csaby79!

A pontosítás miatt belső üzenetben tettünk fel még kérdést.

Tisztelettel:

kitti25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 14:01

sziaztok szeretném ha a kétes hirdetést le venék rollam hisz a képen én vagyok nem ezért ***moderálva*** köszönöm a szerkesztöségnek.hisz egy két kis liba beszol mert konkurencia és már le is tiltanak mijen eljárás ez .ja vagy igy megy akor mi is ezt fogjuk tenni,ha problémázni akarunk

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 30. 17:25

Tisztelt Kitti25!

Ön azért kapta meg a kétes jelölőt, mivel nem a saját képeivel hirdetett. Idő közben valóban cserélt képeket. kérem, töltsön fel hozzá garancia képet is és levesszük a kétes feliratot.

Tisztelettel:

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 08. 23:14

Ez az igazi utólagos és egyoldalú "moderáció"!? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 08. 23:22

Ez az igazi utólagos és egyoldalú "moderáció"!? :)

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. szeptember 09. 07:31

Tisztelt Pál-Pusztai!

Igen, ez így van! A hozzászólásnak ehhez a topic-hoz semmi köze nem volt.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 09. 08:39

..és csak ez a két hozzászólás nem illett ide? Na-ne-má! :)

Ez egy kicsit "sunyin" lett intézve!? :)

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. szeptember 09. 16:52

Tisztelt Pál-Pusztai!

A hozzászólásokat jogosan töröltük. Kérjük Ön se itt folytassa a nem ide illő eszmecserét

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 14:14

VIKi 28 valótlan az egész. nagyon jó hogy a kétes hírdetés rajta volt. mert az az igaz.

Virág · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 21:30

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretnék hirdetést feladni az oldalon, de a telefonszám aktiválásnál a kódot kétszeri próbálkozásra sem küldte el a telefonomra. Harmadjára pedig már ugye nem is próbálkozik a rendszer. Kérem a segítségüket!

Köszi

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. szeptember 13. 09:05

Tisztelt Virág!

Az aktiváló sms-t 2011.09.12-én 20:28-kor kapta meg a megadott számra.

Tisztelettel:

Virág · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 21:18

Valóban, mert kipróbáltam egy másik számmal, amivel viszont nem szeretnék hirdetni.

amivel szeretnék az a ***törölve***.

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. szeptember 15. 09:01

Tisztelt Virág!

Belső üzenetben válaszoltunk

érettke40 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 09:55

Tisztelt Szerkesztőség! Nem tudom ,hogy lehetséges hogy hirdetésem alkalom adtán el tűnik le kerül az oldalaról???Múlt hónapban is kb 1 hétig nem volt látható és most megint lassan egy hete,hogy nincs fent a hirdetésem a kifizetést teljesítettem mert előfizetéses a hirdetésem.Felháborodást kelt bennem ,hogy havi szintű a hirdetés és valami oknál fogva mindíg le kerül az oldalról!!Hogy lehetséges ez és mi az oka????Üdvözlettel!Vadócka "Siófok"....

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. szeptember 15. 17:06

Tisztelt Érettke!

Önnek, erről a regisztrációról egy alkalommal sem volt hirdetése, tehát nem is tudott eltűnni.

Tisztelttel

TaláljRám · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 13:30

Helo! Érdeklődni szeretnék, a fórumban ill. chaten használatos becenevet hol lehet megváltoztatni? 

Köszi előre is!

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen