Lexi Gödöllőről· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. augusztus 24. 19:02
Tisztelt Szerkesztőség!
Ezzel sajonos csak annyi a baj, hogy mi is emberekből vagyunk, s néha mi is szeretnénk nyaralni. Általában mindenki tudja, hogy mely időpontokban érhető el, s ennek megfelelően adja fel a hírdetését. Én is több mint két napja várok az aktiválásra, ami sajnos nem történt meg. Mivel a hírdetésem négy napig érvényes, ebből két nap már eltelt, s tudom, hogy utána nem vagyok elérhető. Remélem az aktiválás minél hamarabb meg fog történni. Szerintem azok a lányok, akik nem veszik igénybe a fizetéses lehetőséget, tudják miért döntöttek így. A baj, hogy akik előfizettek, azok is több napig várnak a hírdetés megjelenésére. Közvetlen barátnőimtől tudom, hogy volt akinek másfél hétbe telt, amig rendben mentek a dolgok.
Remélem, ezen ismeretek után, az oldal üzemeltetői is probáltanak rugalmasabbak lenni, hiszen mi is azok vagyunk.
Tisztelettel:
Lexi
csaby79· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. augusztus 29. 15:42
Sziasztok!Szeretném veletek közölni,hogy a vidéki lányon 'Sziasztok' néven szereplő lány megegyezik az ezelött 3-4 hónappal meghirdetett Aletta nevű lánnyal.Tudtommal egy lány többféle hirdetéssel nem szerepelhet a megegyezés miatt.Tisztelettel kérlek benneteket,hogy a fennt írt problémát vizsgáljátok ki és amennyiben lehetséges hirdetését töröljétek!Köszönettel:Csaby
Johanan· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. augusztus 29. 16:18
Sziasztok!Azzal a kéréssel fordulok hozzátok,hogy információt szeretnék kérni,ha szeretnék egy másik városba költözni,akkor használhatom-e ugyanezt a profilomat és telefonszámomat.Kérlek benneteket mielöbb írjatok választ!Előre is köszönöm
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. augusztus 29. 18:57
Tisztelt Johannah!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. augusztus 29. 18:59
A pontosítás miatt belső üzenetben tettünk fel még kérdést.
Tisztelettel:
kitti25· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. augusztus 30. 14:01
sziaztok szeretném ha a kétes hirdetést le venék rollam hisz a képen én vagyok nem ezért ***moderálva*** köszönöm a szerkesztöségnek.hisz egy két kis liba beszol mert konkurencia és már le is tiltanak mijen eljárás ez .ja vagy igy megy akor mi is ezt fogjuk tenni,ha problémázni akarunk
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. augusztus 30. 17:25
Tisztelt Kitti25!
Ön azért kapta meg a kétes jelölőt, mivel nem a saját képeivel hirdetett. Idő közben valóban cserélt képeket. kérem, töltsön fel hozzá garancia képet is és levesszük a kétes feliratot.
Tisztelettel:
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2011. szeptember 08. 23:14
Ez az igazi utólagos és egyoldalú "moderáció"!? :)
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2011. szeptember 08. 23:22
Ez az igazi utólagos és egyoldalú "moderáció"!? :)
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. szeptember 09. 07:31
Tisztelt Pál-Pusztai!
Igen, ez így van! A hozzászólásnak ehhez a topic-hoz semmi köze nem volt.
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2011. szeptember 09. 08:39
..és csak ez a két hozzászólás nem illett ide? Na-ne-má! :)
Ez egy kicsit "sunyin" lett intézve!? :)
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. szeptember 09. 16:52
Tisztelt Pál-Pusztai!
A hozzászólásokat jogosan töröltük. Kérjük Ön se itt folytassa a nem ide illő eszmecserét
vadorzó· Újonc (15 hozzászólás)· 2011. szeptember 12. 14:14
VIKi 28 valótlan az egész. nagyon jó hogy a kétes hírdetés rajta volt. mert az az igaz.
Virág· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. szeptember 12. 21:30
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretnék hirdetést feladni az oldalon, de a telefonszám aktiválásnál a kódot kétszeri próbálkozásra sem küldte el a telefonomra. Harmadjára pedig már ugye nem is próbálkozik a rendszer. Kérem a segítségüket!
Köszi
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. szeptember 13. 09:05
Tisztelt Virág!
Az aktiváló sms-t 2011.09.12-én 20:28-kor kapta meg a megadott számra.
Tisztelettel:
Virág· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. szeptember 14. 21:18
Valóban, mert kipróbáltam egy másik számmal, amivel viszont nem szeretnék hirdetni.
amivel szeretnék az a ***törölve***.
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. szeptember 15. 09:01
Tisztelt Virág!
Belső üzenetben válaszoltunk
érettke40· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. szeptember 15. 09:55
Tisztelt Szerkesztőség! Nem tudom ,hogy lehetséges hogy hirdetésem alkalom adtán el tűnik le kerül az oldalaról???Múlt hónapban is kb 1 hétig nem volt látható és most megint lassan egy hete,hogy nincs fent a hirdetésem a kifizetést teljesítettem mert előfizetéses a hirdetésem.Felháborodást kelt bennem ,hogy havi szintű a hirdetés és valami oknál fogva mindíg le kerül az oldalról!!Hogy lehetséges ez és mi az oka????Üdvözlettel!Vadócka "Siófok"....
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. szeptember 15. 17:06
Tisztelt Érettke!
Önnek, erről a regisztrációról egy alkalommal sem volt hirdetése, tehát nem is tudott eltűnni.
Tisztelttel
TaláljRám· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. szeptember 16. 13:30
Helo! Érdeklődni szeretnék, a fórumban ill. chaten használatos becenevet hol lehet megváltoztatni?
Köszi előre is!
Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen