Üzenetek a szerkesztőségének

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. április 24. 13:47

Tisztelt József:) !

Az előző szövegében valóban szinte ugyan azok a szavak találhatók, mint a mostaniban, azonban más volt a jelentése a mondatnak :)

Így már engedélyeztük

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Törölt felhasználó · 2012. április 24. 20:50

Köszönöm. A jelentése ugyanaz. :) Nem házi őrizetet írtam, de így is béke lett.

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 04. 11:57

Tisztelt Hercegnő!

Kérjük, belső üzenetben írja meg, melyik fórumban vannak ezek a fenyegetések... illetve, hogy kik írnak Önről ilyet. Ez alapján tudunk tovább lépni

Tisztelettel:

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 06. 11:24

Tisztelt Látogatónk!

Ez az e-mail cím 2012.05.05-én lett regisztrálva a rednszerünkben. Úgy tűnik csak be tudott lépni, mivel tudott írni a fórumba. Kérjük, belső üzenetben írja meg, pontosan mi a problémája.

Tisztelettel:

TaláljRám · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. május 09. 14:56

Tisztelt Szerkesztőség!

Nem tudom mi lehet a probléma,de az  apróhirdetésemet(inygenes-9,hiába va jóváhagyva nem találom a hirdetések között! A feladás dátumánál pedig prilis valahányadika szerepel! Most ismét változtattam rajta, mert kíváncsi vagyok, ha jóváhagyják,lárni fogom-e? A kérdésem az lenne, a 4 nap az tényleg 4 nap?

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 10. 08:19

Tisztelt Találj rám!

Belső üzenetben válaszoltunk.

Mira22 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 23. 08:18

Tisztelt szerkesztőség!

Érdeklődni szeretnék,az apróban szoktam hirdetést feladni,és kétes hírdetőnek vagyok titulálva,de csak 1 fotót lehet feltölteni,a hitelességet ,és sorszámot bemutató fotót hová töltsem fel,az eredetiséget igazolva?

Várom mihamarabbi válaszukat!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 23. 08:36

Tisztelt Mira22!

Az Ön által feltöltött kép több külföldi oldalon is megtalálható, ezért kapta meg a kétes jelölőt. Kérjük töltsön fel a valóságnak megfelelő fotót és eltávolítjuk a kétes jelölőt.

Tisztelettel:

unclepeter · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. június 03. 16:21

hogyan lehet hírdetést feladni?

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. június 04. 15:24

Tisztelt unclepeter!

Belső üzenetben válaszoltunk

MESI · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. június 05. 14:58

Tisztelt VLszerkesztöség! A Chet elindulása óta aktiv résztvevöje vagyok a chetszobának. Nagyon jó ötlet volt a hirdetö nevére kattintva megnézni a hirdetését,igy a látogatónak is könnyebb volt kiszürni,kiválasztani ,hogy kivel szeretne ismerkedni,beszélgetni.Sajnos pár hete azt vettem észre hogy ez a funkció nem müködik....Kérdésem az lenne hogy miért nem lehet látni? A másik az hogy vissza lehet-e állitani a chetet a régi állapotába? Üdv MESI

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. június 06. 11:41

Tisztelt MESI!

Javítottuk a chat modult. Ha továbbra sem jelenne meg a menü, kérem jelezze.

MESI · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. június 07. 10:54

Nagyon szépen köszönöm a chethasználók nevében is. További szép napot üdv MESI

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. június 11. 19:54

Üdv!

Ha lehet két nick-et Gróf Kurátor és Posztomusz Gráf Kuszátor nevűeket száműzni szíveskedjetek (Debrecen városi fórum).

Mondjuk egy másik fórumba, vagy el innen!

Amennyiben nem áll egyik sem a szerkesztőség közelében a többi fórumozó érdekében!

Köszönöm!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. június 12. 10:26

Tisztelt Fütyülős!

Egyik fél sem áll kapcsolatban a Szerkesztőségünkkkel! Mi ha írunk a fórumba, az elég egyértelműen észre vehető és nem használunk állneveket ehhez.

Egyenlőre töröljük az oda nem illő hozzászólásokat, azonban a későbbiekben szankciókkal fogunk élni az off-topicolókkal szemben (vissza rangsorolás, kitiltás...)

Tisztelettel:

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. június 12. 19:24

Köszönöm a reagálást az értelmes fórumozók nevében is!

Üdv!

Gabriella · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. június 12. 22:28

Sziasztok Gabriella vagyok Szolnokról, a fotómmal hirdet a Réka Tapolca-Keszthely, légyszíves vegyétek le, mert ez az én képem! Köszi! Azért holnap reggel még felhívom ezt a hiredtőt is, csak ma este már nem vette fel a telót, sajnos!!!

Gabriella · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. június 12. 22:30

Bocsi, olyan ideges lettem, hogy elírtam egy szót, helyesbítek "hirdetőt" akartam írni!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. június 13. 08:07

Tisztelt Gabriella!

Belső üzenetben válaszoltunk

MESI · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. június 23. 12:36

Tisztelt VL szerkesztöség! Meglepödve és ledöbbenve vettem észre hogy az apróba egy hirdetö az én fotómmal hirdet!!!!!! Keszthelyi hirdetöröl van szó a hirdetése tegnap 7:51-kor volt aktiválva.

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen