Üzenetek a szerkesztőségének

Törölt felhasználó · 2011. június 24. 06:18

Tisztelt VL!

Örömmel és elképedéssel olvasom,hogy megtalálható az interneten a képem,ráadásul ismert hölgy vagyok.:)Boldog lennék,ha megtudhatnám,hol is találhatom meg ezt a rólam készült fotót egész pontosan.Mert ez bizony nagyon érdekelne.

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. június 23. 12:35

Tisztelt Nitta!

A kép, amit feltöltött megtalálható az interneten és olyan formában, hogy nincs az arc előtt a nyíl. Így egy igen ismert hölgyet ábrázol, ezért kapta meg a kétes jelölőt. 

Törölt felhasználó · 2011. június 22. 15:46

Tisztelt VL!

Kétes hirdetőként van feltüntetve a hirdetésem,de nem tudom az okát,hogy miért.Meg tudnák ezt magyarázni nekem?

Köszönöm!

viki · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. június 16. 17:58

Köszönöm a gyors reagálást. üdv. :-)

viki · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. június 16. 15:10

sziasztok! nagyon jó,hogy 10 napig vagyok Miskolcon és 1 hete várom a tel.szám aktiváló sms-t...nem lehet hirdetést feladni,tiszta vicc!!!!!!!

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. június 15. 13:42

Tisztelt Betty!

Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére

betty debrecen · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. június 15. 10:13

Tisztelt szerkesztöseg!

szeretnem ha elküldenek az e-mail cimemre a bankszamla szamot mely az alabbi:bettylove9@freemail.hu.

elöre is köszönöm.

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2011. június 08. 18:04

Tisztelt szerkesztőség! Mért van az hogy szabályellenesen ugyanazokkall a képekkel több hirdetés is lehet fent????

Törölt felhasználó · 2011. június 03. 19:21

Szia!

Én közel két évig voltam előfizető, azért írok, meg mert hétvégén nem valószínű, hogy a Szerkesztőség reagál.

Amit kaptál e-mailt, nem volt Díjbekérő?? Ha arra rákattintasz, látod a nevet, bankot, bankszámlaszámot. A leggyorsabb, ha nem utalsz, hanem bemész a bankba és ráteszed a számlájukra a pénzt. Legkésőbb néhány óra múlva aktív a hirdetésed.Nekem volt olyan, hogy mire hazaértem a bankból, már aktiválták. Szerintem, most se megy máshogy.

Remélem, segítettem.

hirdető · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. június 03. 15:33
Tisztelt VL! Átváltottam a hirdetésemet ingyenesről előfizetéses státustba, erről kaptam egy emailt ,melyben leírták hogy 1, azaz egy munkanapon belül küldik a számlát mely alapján kiegyenlíthetem a hirdetés ellenértékét. Ez az üzenet e hét szerdai napján érkezett. Azóta számlát nem kaptam, csupán egy februárban önöknek irt emailemre, és azóta rég nem aktuális problémámra.., kaptam választ. Nos most péntek délután van..., ugye a bank már bezárt tehát nem tudok utalni sehogy sem, mégha valami csoda folytán jönne számla akkor sem, tehát hétvégén nem leszek látható. Kérdésem, miért jó az hogy nekem kárt okoznak..., miért nincs egy mobilszám, amin el lehetne érniazt a személyt aki küldene számlát..Persze hozzátartozik a tényekhez hogy jött pár sor, amiben egy sztornó számlára hivatkoznak, ami miatt nem tudnak új számlát kiállítani, de ha újra elküldték volna azt a számlát akkor nyilván az alapján is tudtam volna utalni. Másrészt nem a vevőre tartozik a kereskedő vagy szolgáltató számlázási mechanikája, problémája. Tehát nem értem, miért kell megnehezíten a hirdetés kifizetését?Jó lenne ha kicsit jobb lenne a komunikáció önökkel,látom ez nem csak az én problémám, hanem másoké is.
Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2011. május 21. 06:22

Van még nekünk Szerkesztőségünk?Sorozatba követik el a lányok a szabálytalanságokat és nem történik semmi.Ingyen reklámnak haszálják a fórumot,több ingyenes hírdetést raknak fel ugyanaz még a szöveg is szóról szóra,olyan képeket látok amit állítólag nem szabad/intim rész kitakarás nélkül/.Vagy lemaradtam valamiről?Azért mi/más lányokról is besz./ keményen le lettünk tiltva többszörös reg miatt, pedig soha nem volt fenn kettő hírdetésem.

BESTIA · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. május 16. 15:47

Kedves Szerkesztőség!Érdeklődni szeretnék hogy  a hirdetésemet  szüneteltettem  Április 22. 17 ora 44 perctöl a mai nap május 16ig 15 oráig iszeretném tudni ilyenkor mi történik a felnem használt idővel  ami kivan  fizetve.Természetesen megvolt az okom  amiért leálitottam a hirdetésemet. Kérdésem hogy a kifizetett idött(23nap) amig nem volt aktiválva,  azzal most mi lesz? Várom válaszukat,tisztelettel BESTIA

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2011. május 15. 19:37

Kedves szerkesztőség!

Mért került le a fotógarancia,ha csak kezdő képet cseréltem a már fent lévő fotógaranciás képeim közül???

Petra szolnok

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 13. 19:45

:)

Törölt felhasználó · 2011. május 13. 18:54

Kedves Szerkesztőség!

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy QCpassed Lelkes újoncot szíveskedjenek előléptetni Taggá, engem pedig Lelkes hirdetővé (mert megérdemeljük)!

Köszönettel

Katónéni :D

kisqkis · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. május 03. 07:27

Üdv.

A régi regisztrált számomat szeretném megváltoztatni, az új számra azt írja hogy végleges tiltólistán van !!! Miért?????????????????

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. április 26. 12:44

Kedves Petra!

Egy szolnoki Petra néven feladott hirdetést találtunk, de neki tegnap (2011.04.25.) járt le a hirdetése, ezért nem látható. Ha ez nem Ön, javasoljuk a további egyeztetést emailben.

VL

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2011. április 26. 07:53

Üdvözlöm!

Érdeklődnék ha 28-án jár le a hirdetésem akkor ma 26-án miért nincs már fent?????????????????????????????

Petra voltam szolnokról

Kriszta25 · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. április 24. 10:41

Kedves Szrkesztőég!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Önöknek!:)Puszi

BESTIA · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. április 21. 08:38

BESTIA VAGYOK ,AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY  MIÉRT NEM FOGADJA EL, A VÁLTOZTATÁST AZ ADATLAPOMON MÁR LASSAN 3 HETE  PRÓBÁLOM ,A KÉPEM ALATT A VÁROST KIJAVÍTANI HOGY NYÍREGYHÁZA,AZT ÍRJA RENDBEN DE MINDEN MARAD A RÉGIBE .NEM ÉRTEM MIRE VAN KIFIZETVE A SZOLGÁLTATÁSOM HOGYHA  CSAK A FŐ OLDALT LÁTSZOM.  A VÁROSBAN NYÍREGYHÁZA KÖZÉ PEDIG NEM TESZ BE, AKKOR 7500FT SZEREPELEK A FŐ OLDALON?KÉREM  LEGYENEK SZÍVESEK KIJAVÍTANI A HIBÁT .KÖSZÖNÖM SZÉPEN  A MEGÉRTÉSÜKET. BESTIA

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen