Tisztelt VL!
Örömmel és elképedéssel olvasom,hogy megtalálható az interneten a képem,ráadásul ismert hölgy vagyok.:)Boldog lennék,ha megtudhatnám,hol is találhatom meg ezt a rólam készült fotót egész pontosan.Mert ez bizony nagyon érdekelne.
Tisztelt VL!
Örömmel és elképedéssel olvasom,hogy megtalálható az interneten a képem,ráadásul ismert hölgy vagyok.:)Boldog lennék,ha megtudhatnám,hol is találhatom meg ezt a rólam készült fotót egész pontosan.Mert ez bizony nagyon érdekelne.
Tisztelt Nitta!
A kép, amit feltöltött megtalálható az interneten és olyan formában, hogy nincs az arc előtt a nyíl. Így egy igen ismert hölgyet ábrázol, ezért kapta meg a kétes jelölőt.
Tisztelt VL!
Kétes hirdetőként van feltüntetve a hirdetésem,de nem tudom az okát,hogy miért.Meg tudnák ezt magyarázni nekem?
Köszönöm!
Köszönöm a gyors reagálást. üdv. :-)
sziasztok! nagyon jó,hogy 10 napig vagyok Miskolcon és 1 hete várom a tel.szám aktiváló sms-t...nem lehet hirdetést feladni,tiszta vicc!!!!!!!
Tisztelt Betty!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Tisztelt szerkesztöseg!
szeretnem ha elküldenek az e-mail cimemre a bankszamla szamot mely az alabbi:bettylove9@freemail.hu.
elöre is köszönöm.
Tisztelt szerkesztőség! Mért van az hogy szabályellenesen ugyanazokkall a képekkel több hirdetés is lehet fent????
Szia!
Én közel két évig voltam előfizető, azért írok, meg mert hétvégén nem valószínű, hogy a Szerkesztőség reagál.
Amit kaptál e-mailt, nem volt Díjbekérő?? Ha arra rákattintasz, látod a nevet, bankot, bankszámlaszámot. A leggyorsabb, ha nem utalsz, hanem bemész a bankba és ráteszed a számlájukra a pénzt. Legkésőbb néhány óra múlva aktív a hirdetésed.Nekem volt olyan, hogy mire hazaértem a bankból, már aktiválták. Szerintem, most se megy máshogy.
Remélem, segítettem.
Van még nekünk Szerkesztőségünk?Sorozatba követik el a lányok a szabálytalanságokat és nem történik semmi.Ingyen reklámnak haszálják a fórumot,több ingyenes hírdetést raknak fel ugyanaz még a szöveg is szóról szóra,olyan képeket látok amit állítólag nem szabad/intim rész kitakarás nélkül/.Vagy lemaradtam valamiről?Azért mi/más lányokról is besz./ keményen le lettünk tiltva többszörös reg miatt, pedig soha nem volt fenn kettő hírdetésem.
Kedves Szerkesztőség!Érdeklődni szeretnék hogy a hirdetésemet szüneteltettem Április 22. 17 ora 44 perctöl a mai nap május 16ig 15 oráig iszeretném tudni ilyenkor mi történik a felnem használt idővel ami kivan fizetve.Természetesen megvolt az okom amiért leálitottam a hirdetésemet. Kérdésem hogy a kifizetett idött(23nap) amig nem volt aktiválva, azzal most mi lesz? Várom válaszukat,tisztelettel BESTIA
Kedves szerkesztőség!
Mért került le a fotógarancia,ha csak kezdő képet cseréltem a már fent lévő fotógaranciás képeim közül???
Petra szolnok
:)
Kedves Szerkesztőség!
Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy QCpassed Lelkes újoncot szíveskedjenek előléptetni Taggá, engem pedig Lelkes hirdetővé (mert megérdemeljük)!
Köszönettel
Katónéni :D
Üdv.
A régi regisztrált számomat szeretném megváltoztatni, az új számra azt írja hogy végleges tiltólistán van !!! Miért?????????????????
Kedves Petra!
Egy szolnoki Petra néven feladott hirdetést találtunk, de neki tegnap (2011.04.25.) járt le a hirdetése, ezért nem látható. Ha ez nem Ön, javasoljuk a további egyeztetést emailben.
VL
Üdvözlöm!
Érdeklődnék ha 28-án jár le a hirdetésem akkor ma 26-án miért nincs már fent?????????????????????????????
Petra voltam szolnokról
Kedves Szrkesztőég!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Önöknek!:)Puszi
BESTIA VAGYOK ,AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY MIÉRT NEM FOGADJA EL, A VÁLTOZTATÁST AZ ADATLAPOMON MÁR LASSAN 3 HETE PRÓBÁLOM ,A KÉPEM ALATT A VÁROST KIJAVÍTANI HOGY NYÍREGYHÁZA,AZT ÍRJA RENDBEN DE MINDEN MARAD A RÉGIBE .NEM ÉRTEM MIRE VAN KIFIZETVE A SZOLGÁLTATÁSOM HOGYHA CSAK A FŐ OLDALT LÁTSZOM. A VÁROSBAN NYÍREGYHÁZA KÖZÉ PEDIG NEM TESZ BE, AKKOR 7500FT SZEREPELEK A FŐ OLDALON?KÉREM LEGYENEK SZÍVESEK KIJAVÍTANI A HIBÁT .KÖSZÖNÖM SZÉPEN A MEGÉRTÉSÜKET. BESTIA