Szexpartner fórum veszprém

Veszprémi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ciktor · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2014. április 16. 16:39

MONÁCSKA EGYSZERŰEN LEHENGERLŐ! BELEMEGY MINDEN JÁTÉKBA,HA KÉRED TŐLE. A CICIJE KÖZÉ IS LEHET NYOMNI, TŐLEM KÉRTE IS. AZT NEM LEHET RÁ MONDANI,HOGY UNALMAS,BESZÉL SZINTE MINDIG. NYOMD BELÉM TÖVIG,MOST GYERE HÁTÚLRÓL,MEG HASONLÓ DOLGOKAT. KÖSD FEL,HA ELMÉSZ HOZZÁ!! SZERINTEM TESTI FENYÍTÉST NE KÉRJ TŐLE,JOBBAN JÁRSZ. EGYÉBKÉNT EGY KEDVES BÁJOS TEREMTÉS. CSAK ÉPPEN NAGY DARAB,DE A MAGA KATEGÓRIÁJÁBAN EGYEDI. HÁT AZT NEM LEHET MONDANI,HOGY UNATKOZTAM MELLETTE. NEM VESZTESZ HA MEGKERESED. BESZÉLD NEG ELŐRE VELE,MERT HÉTVÉGÉN NEM MINDID VAN ITT VESZPRÉMBEN. SOK SIKERT!

Hannsg · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. április 17. 09:06

Az apróban hirdető Miriam nevezetű hölgyeményről van vmi hasznos infótok?

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. április 17. 11:22

A leghasznosabb infó ott van a hirdetése fölött nagy fekete betűkke!  KÉTES HIRDETŐ!!!  :D

Törölt felhasználó · 2014. április 19. 02:47

Ciktor! Ezt is írtad Monácskáról:

"Csak egyszer voltam Monánál!!De azt mondhatom,élőbe elrettentő példa a 130 kilójával,de lehet,hogy több is."

Melyik igaz? Miért akarsz megvezetni?

ciktor · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2014. április 19. 16:05

Tudod változnak a dolgok,de menny csak el hozzá.Nem vezetlek félre,minek tenném?

Törölt felhasználó · 2014. április 20. 11:00

Csak nem lefogyott a hiretésben szereplő 70-re? Nekem a sex mellett fontos a jó megjelenés is!

Törölt felhasználó · 2014. május 02. 08:15

Sziasztok Fiúk!

Sokat nem segítettetek! Sem ciktor, aki a fórumon, sem sakal, aki priviben írt, nem segített Monácskára! Sok a bizonytalanság és a negatív véleményLehet, hogy Veszprémben nem érdemes keresni?!

Viszont Bfüreden a klub jó volt!!!!!!!!

Törölt felhasználó · 2014. május 02. 22:32

Hello! Miriámnál volt már valaki nagyon helyes lánynak tünik és telefonban is aranyos volt.Valakinek valami élménye van a hölgyel kapcsolatban? :D

poiuztr · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 10. 23:38

Hali! Ajkán a Szandránál járt már valaki! Ha igen akkor kérlek küldjetek róla infót. Ajkai fórumon nem jutottam semmire ezzel kapcsolatban. Előre is kösz!

Hannsg · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. május 14. 18:44

Az apróban hirdető Miriamnál ki járt már?  Kérnék egy kis beszámolót. Köszi

Garko · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. május 17. 14:47

Hanna egy végtelenül kedves, aranyos és szép lány!

Mindenben és mindenémben tökéletes!!

duracellNyuszi · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. május 18. 19:17

Szia Grid! Sajnálom,hogy elszomoritalak,de másik városban vagyok és leszek is..:(   remélem egyszer erre fele is eljössz és meglátogatsz...:) 

Kafe · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. május 20. 09:46

Sziasztok! Alízról (33) van valakinek infója? Köszi, K

FarkAngel · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. május 20. 12:06

Sziasztok!
Új vagyok, nem szoktam ilyen lányokhoz járni, de most úgy gondoltam keresek magamnak egy fiatal lányt itt Veszprémben. Nagyon sok negatív és pozitív hozzászólást elolvastam, átböngésztem nem csak itt a veszprémi fórumban. Elég nagy fenntartásokkal indultam neki, mert igazi értékelhető véleményt nem találtam lányokról itt a városi fórumon. 3 lányt szemeltem ki magamnak Kármen(22), Maya(23), Kata(24)
Akkor kezdeném az elejétől: Azért ezt a 3 lányt választottam mert nem igazán retusak a képeik.
Először hívtam Maya(23)-at ahol már a telefonban elbizonytalanított azzal, hogy az ajándékban minden ***moderálva***ban van benne, de mikor rákérdeztem mik azok nem tudta határozottan elmondani, majd egy konkurens oldalon is megtaláltam ezt a lányt más néven, de 3 évvel fiatalabbnak írva magát, sőt a szem színe is változott itt barna ott zöld :), Majd hívtam Kármen(22)-tőt eléggé eg kaptafa mind ugyan az a szöveg és makogás konkrétum nincs, ma már nincs itt az oldalon. Végül hívtam Kata(24)-et és Ő lett a választás.

Kata (24):
Kapcsolatfelvétel elsőre telefonon sikeres volt, érdeklődésemet szívesen fogadta, és határozottan, konkrétan tájékoztatott a lehetőségekről, majd miután megbeszéltük a részleteket elindultam hozzá, pontos megbeszélt időben fogadott.

Külső: Csalódás nem ért a képeken tényleg Ő van, nagyon aranyos bájos lány arcra is szép.

Lakás: A belvárosban található, nagyon könnyen megközelíthető, parkolással nincs gond. A sok beszámoló olvasása után nagyon kellemes meglepetésben volt részem, a lakásba belépve skatulyás rend, tisztaság fogadott.
A szoba, fürdőszoba tényleg igényes, tiszta, rendezett, a fürdőszobában volt többféle tusfürdő, tiszta törölköző, szájvíz és amiről sehol sem olvastam vendég fogkefe bontatlan csomagban és  fogkrém is amit elsőre nem tudtam hova tenni. A szobában tiszta, jó illatú lepedő párnahuzat fogadott.

Együttlét: Tusolás előtt tisztáztuk még egyszer, hogy mit is szeretnék, a natúr fr*ncia ***moderálva***ban van, ***moderálva***nak kölcsönös fr*nciát és csókot kértem, na ekkor jött a következő meglepi és minden világos lett, közölte velem, hogy ez csak akkor elérhető ha fogat mosok amihez rendelkezésre áll a fogkefe bontatlan csomagban illetve a szájvizet is kötelező használnom. Tusolás, fogmosás után Ő már a szobában várt engem egy szexy bugyiban és egy sejtetős kicsit átlátszó felsőben.
Natúr fr*nciával kezdtünk, amit istenien jól csinált ezért is kértem tőle, hogy cseréljünk és had kóstolhassam meg kelyhét, hát ebben sem kellet csalódnom, gyönyörű szép illatos, frissen borotvált volt. Majd egy kis nyalakodás után kértem húzzunk g*mit, először szemből kezdtük közben engedte, hogy a cicijével játsszak és csókolgassam is közben. Több pozíciót kipróbálva nem is kellet sok idő, hogy a csúcsra jussak. 
A második előtt lemosakodott, 69-es pózban kezdtük, majd is itt is több pozíció után, fr*nciás levezetést kértem testre élvezéssel ami szintén ***moderálva***.

Összességében mindenkinek nagyon tudom ajánlani, azt biztosan mondhatom, hogy mindenben 5csillagos sz*lg*lt*tó! Én biztos, hogy még visszatérek hozzá.

Köszönöm Kata!
Üdv: FarkAngel

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2014. május 20. 12:56

Szia FarkAngel!

Örülök, h felfedeztél egy színvonalas sz*lg*lt*tót, erre várok régtől fogva. Sok törzssz*lg*lt*tó példát vehetne! Más városban már olvastam szájvízről, de fogkefével először nálad találkoztan. 

A képeiből és az adataiból következően kissé vékonynak tűnik a hölgy, lehet olyan lnne az akció, mint egy ***moderálva*** bicajon bazaltkockán bicajozni?!

FarkAngel · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. május 20. 17:00

Szia Dark Horse!

Nem tudom pontosan, hogy mit akartál írni mivel kimoderálták, de a lényegét aszt hiszem értem. Én ezt abszolút nem tapasztaltam a Hölgynél, attól, hogy vékony és magas nem egy zörgő csontú, törékeny ropi. De egyébként ha a paci pó zra, gondolsz ott sem csontos az érzés.

De Én azt mondom Neked, és mindenkinek hogy puding próbája az evés.

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2014. május 21. 10:04

Elég "m*n*dzseres a szöveg!

Kata24 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 21. 11:20

Kedves Dark House!

Megjegyezném, hogy sosem volt, és sosem lessz "***moderálva***"!

Kata24 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 22. 06:03

Amit kimoderáltak de így jó lesz talán: m*n*dzser

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2014. május 22. 08:48

Ne erőlködj :-(( ! Ha olyan jó és tiszta vagy - mint FarkAngel írja - akkor fel fognak karolni az igényes vendégek! Nem kell mindenkinek Monácska-leánynak lenni!

Téma indítva: 2010.02.25., 751 hozzászólás összesen