Ne lepődjön meg senki, akinek számítok, elmentette a számom, él még a régi is. Ma kiszámoltam, hogy csak Veszprémben tavaly június 11 óta 173 elégedett v*ndéget gyűjtöttem be, java része visszajárt bizonyos időközönként, volt, aki két hetente, 10 naponta, havonta, ki hogy engedhette meg magának. Május 10 óta még 19 új emberke, akinek rendesen ki volt nyalva.
Szeretek masszírozni, tanult, hatalmas gyakorlattal rendelkező masszőr vagyok, de mellette van még néhány végzettségem.
Én voltam az első, aki masszázst hirdetett szexoldalon, ami azóta elég divat lett :) Látok valóban képzett masszőröket rajtam kívül is és persze tömegével olyanokat, akik "elég ügyesen masszíroznak", mégis valahogy másról szól a történet. Nem ez zavar,
de ne engem akarjon lehúzni senki a szintem alá!
Íme itt a sok "profi" masszőr, lehet válogatni, főleg Veszprémben! :) Ma este leszüneteltetem a hirdetésemet és kíváncsian várom, mennyivel jönnek kevesebben. Legyen meg a Ti akaratotok! Nem tudom , mennyi ideig nem nő a számlálóm, mert nem lesz mire kattogni. Köszönöm Uraim! Köszönöm Veszprém!
A fórumon itt leszek és figyelek továbbra is mindent. Majd, ha nagyon fáj tested-lelked, kikapcsolódnál a mindennapos stresszből, megtalálsz. Nálam jobbat csak férfiban tudok, meg a kórházban. És még kaptatok egy kis pluszt is, igaz?