Szexpartner fórum veszprém

Veszprémi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
WAZZZZUP · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 10. 09:29

Sziasztok!

A hétvégén meglátogatnék egy hölgyet. 

Szeretnék egy nagyon jó franciában részesülni, popsi szexel egybekötve amennyiben a hölgynek belefér. 

Privátba szeretnék kérni pár ötletet hogy kit is keressek. 

Személyes tapasztalat előny. :)

Köszi a segítséget!

Szép napot uraim!

FNorbi · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. december 07. 17:51

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani  egy jó massőrt veszprémbe, vagy környékéről? Úgy összképébe, ki a legjobb (vagy legaább jó)?  Köszönöm!

Cirk74 · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. december 30. 21:05

Sziasztok!

Eddig nem írtam negatív tapasztalatot...itt az első!

A lány Dorka(27). Óriási csalódás volt.

A fényképek nem hazudnak. Szép teste van. Az arcát nem vállalja. Nem csúnya de nem is szép.

Nem is ezért keressük őket.

A lényeg: Fél óra várakozással kezdődött a találka - mondván, csúszásban van- én voltam a hülye, hogy felmentem ezek után.

Aranyos volt, kedves. Fürdés után irány az ágy. Masszirozással kezdtünk. Miután hanyatt feküdtem, rögtön a farkamat kezdte símogatni a melleivel.

Be is indultam. Közben símogattam. Kértem, feküdjön hasra most én masszírozom.

Itt kezdődött! Ne érjek a fenekéhez a farkammal mert nem szereti. Ne tapizzam a mellét, mert nem szereti.

Visszafeküdtem- lankadtan.....

Most mit csináljak? Kérdezte Ő.

Mondom- talán egy francia...?

Azt csak gumiban csinálja...ahhoz előbb álljon a cerka, hogy fel tudja tenni a gumit!

Basszus!

Ettől nem fog ám állni!!!

Kérdem én: Mit szoktál csinálni?

Erre ő: Masszázs és szex.

A francia és a szex szerintem kicsit összetartozik. Semmi....

Az ajándékot előre elkéri....a hozzáállás gyenge....

Miért is csinálja ezt?

Még a masszír sem erotikus. Akár anyám is nyomkodhatná a hátam!

NAGYON.NAGYON NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!

szandra26 · Újonc (10 hozzászólás) · 2017. január 01. 18:49

Szia! Ehhez hozzá kell szólnom....Szerintem kicsit erősen fogalmaztál,mármint az utolsó mondatodra értem...Nincs igazad! Először halálra dícsered,utána meg lohordod...?! Furcsa....Én megértem,hogy nem engedte meg azt amit te említettél,ugyanis az egézség a legfontosabb. Gumi nélkül nem tévedünk intim területre,én sem engedem momentán....Sem azt,hogy erősen markolászd a cicijét,ami neki fáj.....Én is szólok,mert nők vagyunk nem bábuk!!!! Ő szexet nem csinál....Amúgy te sem lehetsz valami helyes arcban,ahogy mesélte...:) Szandra

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2017. január 03. 12:45

Szerintem az minden lánynál úgy lehet, hogy nem szeretnék, ha a farkunk gumi nélkül hozzáérne a nemi szervükhöz vagy a közvetlen közelébe, beleértve a feneket. Erre én is oda szoktam figyelni, hogy ne érjek vele hozzá. Az a legtisztább, ha már hamar rá akarsz mászni a lányra, akkor érdemes az elején gumit húzni, úgy már nem zavarhatja, hogy hozzáérsz vele. A mell tapizása alatt pedig az is lehet, hogy nem feltétlenül az érintés az ami zavarta, hanem az, hogy esetleg tekergetni is próbáltad a mellét (több lány profilján láttam olyat kiírva, hogy "az nem rádióállomás kereső" :D).

Abban viszont egyet értek veled, hogy az itt hirdető lányokhoz valóban nem azért szoktunk menni, mert az arcukkal szépségversenyt nyerhetnének. Nem az az elsődleges nálam, hogy meseszép legyen az arca. Ha csak negyed- vagy ötödannyira néz ki úgy a kiválasztott lány arca, mint az előttem kommentelő Szandrának, akkor részemről biztos lehet benne, hogy nem fogok hátat fordítani az ajtajában, ha jó a testalkata, kedves és megadja a barátnő feelinget. Eddig még egyik lány esetében sem kényszerültem hasonló lépésre. Dorka is jól néz ki az alapján, amennyi látszik belőle.

crack · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. január 08. 16:41

Hello Cirk74, sztem ne vedd magadra a dolgot, szereztél egy olyan tapasztalatot, ami a legtöbb férfitársaddal is megtörténik. Arról van ugyanis szó, hogy a leányzóknak 2 tipusa van. Az egyik valóban szolgáltat a szó legnemesebb értelmében. A másik pedig kedves és aranyos, de csak addig, míg megkapja a rózsaszálakat. Utána mindent megtesz, hogy túl legyen rajta. Nekem is volt már olyan tapasztalatom, hogy ilyet szólt, ne csókold a lábam mert csikiz, hason fekve ne csináljuk mert nem szeretem, stb. Miközben én maximálisan gyengéden közelítettem volna hozzá. Aztán amikor lankadsz, szemrehányóan rád néz, hogy most akkor mi lesz, és persze nem tesz semmit az ügy érdekében. Innen már rövid az út a teljes megsemmisülésig, a játékot ő nyerte.
Az első tipus pedig azonnal segít, ha lankadsz, és a végén hatalmas élménnyel térsz haza. Ha egy kicsit több tapasztalatod lesz, hamar rá fogsz jönni, ki melyik csoportba tartozik és annak megefeleően fogsz te is a dologhoz állni. Célszerű attól akit nem ismersz az elején csak egy fél órát kérni. Ez van.

Ja míg el nem felejtem. Véleményed hatásásra NEM fogok Dorkához menni. Köszi az infókat!

kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2017. január 10. 17:30

Hi!

Megérkezett Veszprémbe Kitty,aki szerintem a neten hírdető hölgyek között a legnagyobb mellekkel rendelkezik! Nagy élmény vele az együttlét, vér profi, de érzéki teremtés! Amit művelt utoljára velem, az feledhetetlen, volt már részem párszor nagy mellű nőhöz, de ahogy Ő bánik velük, olyat még nem éltem át! És a finom kényeztetést nagyon tudja élvezni, és maximálisan meg is hálálja!Próbáljátok bátran! Üdv.

xtc · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. január 11. 12:16

Sziasztok

Gréta (21) vagy Melisha (26) ról valakinek valami infója?

kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2017. január 11. 12:49

Hi!Most nézem, a Lívia is megérkezett Veszprémbe! Anno Hévízem volt hozzá szerencsém pár alkalommal, jól teljesít, nincs gond vele! Ajánlott kategória!Üdv!

kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2017. január 11. 15:19

Kittyről sikerült lemaradnom, már továbbment Győrbe! Ennyire nem volt szimpatikus Veszprém?

receptacle · Újonc (11 hozzászólás) · 2017. január 22. 07:30

Nem friss élmények már, de hasznos lehet.

Csilla: Pici, törékeny lány. Jól masszíroz, jó francia. Ajánlott.

Suzy: Képek erősen retusálva, összkép a borzalom szóval leírható.

Orsi: Aki a képen látható sellőt keresi, az el se induljon. A fűben térdelős kép már közelebb áll a valósághoz, de ennen is hiányzik vagy 20 kg - főleg has és comb. Egy jó fodrász, smink és a photoshop mindig csodákra képes.Francia nulla, épp csak a végét veszi be, sok kezezés; aktus unottan, műnyögésekkel ami engem kimondottan irritál. 

kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2017. április 19. 19:11

Menj Vivienhez,csalódásmentes,jó nő!Nagyon érti amit csinál! Korlátok vannak! De megéri!

kisember · Újonc (19 hozzászólás) · 2017. május 05. 17:23

Nórit ajánlom mindenkinek, szereti és élvezi is amit csinál. Kár hogy van nála felső korhatár.

Hjkk · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. július 06. 13:37

Engem is érdekelne 

Feri978 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. augusztus 14. 08:02

Szóval Linetről senki nem tud semmit?

receptacle · Újonc (11 hozzászólás) · 2017. augusztus 14. 22:12

Hiába vársz itt bármit is, rettenetes pinairigység van. Ott van pl az RL-en hírdető Mendy; egymás kezébe adják a kilincset a tisztelt kollégák, de egyetlen írás sincs róla. És ez csak egyetlen példa volt.

Feelboy1983 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. augusztus 16. 07:45

Ezt én is észrevettem de miért van ez hogy róla semmi infó sehol???

Feri978 · Újonc (4 hozzászólás) · 2018. július 06. 08:16

Sexynicol 18 : Nos meglátogattam a hölgyet. Hát kiábrándító volt. Igen jó alakú a hölgy amúgy kis fiatal tinilány teste van szép cicikkel és formás popsival. Viszont amit alapként feltűntet az mire odaérsz már extra. ***moderálva***

scantrax · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. július 29. 10:00

Sziasztok. Mai napon meglátogattam Larinát.

Hmmmm..

Csinos a hölgy de furcsa volt hogy nem a házhoz kellet menni hanem kijött elém és együtt mentünk el a házhoz.

Mivel korábban érkeztem láttam hogy a házba ahová mentünk egy férfi sétált be...

Alapként van feltüntetve a naturfrancia ehelyett választás elé állítot vagy csak francia vagy csak szex francia nélkül 🤔🤔

a fél orában!!!!!!!

Egy kis kézimunka gumi fel..

A szex jó volt ténylegesen szűk és gyorsan nedvesedik de hiányzott azért a francia. Alapjába csinos szép arcú lány.

Még 1x próbát teszek de akkor minden bennel lesz a menüben. 🙋🙋🙋

Goodness · Újonc (14 hozzászólás) · 2018. október 05. 12:05

Sziasztok! Ma délelőtt Daniellánál jártam, erről írnék pár sort.

Telefont elsőre felvette, könnyen egyeztettünk időpontot, a telefonban kedves és segítőkész, a hangja kifejezetten szimpatikus.

Stadion utcában szokásos társasház, viszont hallhatóan nem egyedül rendelt, több lány is volt a lakásban, habár diszkrétek voltak és nem találkoztam velük, csak a hangjukat hallottam az érkezésemkor. A lakás szép és tiszta, a szoba is tökéletesen megfelel a célnak. Külsőre azért elmarad a képeken látható retusált megjelenéstől, de nem csúnya. Mosolygós, szépek a fogai is, a bőre is ápolt és a testalkatán is látszik, hogy törődik magával. Arcra kicsit elmarad attól, amire a képek alapján számítottam, de még így is az átlagnál jobb. Popsi és cici kerek és feszes, lógásnak nyoma sincs. Kifejezetten kedves, ritkán tapasztalható kezdeményező készséggel, szívesen és értelmesen beszélget, simogatással ráhangol a randira.
NFsajnos extra az amúgy is picit a veszprémi átlag fölé belőtt ajándékon felül. Az RL adatlapja nem hiányosan van kitöltve, hanem valóban csak ezeket vállalja, tehát csók és nyalakodás kizárva, NFVSZ szintén. Ez picit levon az élvezeti értékből, ugyanakkor a franciája kiváló, nem érdemes kihagyni. Az együttlét során jól mozog, nem kényes, nem nézi az órát, nem siettet, kellemesen eltölthető az idő. Pozícióváltásra jól reagál. Egy picit hiányzott az együttlétből, hogy kerülte a szemkontaktust, bár ez legtöbbször jellemző a lányokra. Összességében pozitív élmény, bár külsőre a jól elkészített retusált képeket nyilván nem hozza élőben, ez lehet egyfajta csalódás, még ha nem is néz ki rosszul. A kínálat kicsit szűkös, és kicsit a veszprémi átlag fölött van az ajándék, NF extrával még inkább, de a mostanában tapasztalható botrányos felhozatalban azt kell mondanom, hogy ajánlható. Ha nem vágysz különösebb extrákra csak egy sima együttlétre, a kedvesség és a hozzáállás megvan hozzá.

Téma indítva: 2010.02.25., 752 hozzászólás összesen