Szexpartner fórum veszprém

Veszprémi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. február 02. 11:36

Üdv! Jelenleg Veszprémben hirdet Heléna, 40-es milf. Valakinek van vele tapasztalata? Képeinek megfelelő? Köszönöm!

Panamera21 · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. február 15. 16:56

Üdv!

Veszprémben Melaniról van valakinek infója? Autós kalandot hirdet, igaz egy *** moderálva ***. 

receptacle · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. február 23. 06:27

Üdv mindenkinek,

A SzopócsodaViki néven futó lányról van valami infó? Nekem nem vette fel a telefont a megbeszélt időpontban. 

puncimániás · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. március 29. 22:21

Hali a Klau néven hirdető személy nagyon ajánlott,egy kedves, korrekt személyt ismertem meg személyében és tényleg nem nézegeti az óráját hogy na igyekezzünk mert lejár az időd én 1 órás szervizre mentem és jócskán túlléptük az időt de nem volt probléma belőle és amit a vállalokban feltüntet az mind alapban van nincsen felár hogy na ez akkor plusz kéretik vigyázni a hölgyre!

receptacle · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. április 06. 15:57

Kiderítettem. Régebben VIP_Lia néven hirdetett. Testes, hatalmas szilikon mell, popó, rengeteg tetoválás.

simi92 · Újonc (66 hozzászólás) · 2022. május 15. 10:13

Bius 37 kerülendő!Hazug lehúzós!Neveket vált érdektelen az ágyban mire hozzáérsz már ezt nem lehet azt nem lehet és feláras minden!Ha jót akartok kerüljétek!

LL1982 · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. június 08. 06:52

Üdv. Várpalotán hirdető Dóráról van valakinek infó? Köszönöm 

receptacle · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. június 08. 14:29

Előzőleg SzopócsodaViki volt, azelőtt VIP-Lia.

LL1982 · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. június 09. 06:51

És esetleg tapasztalat?

receptacle · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. június 09. 19:45

A valóságban nem sok köze van a képekhez. Kövér, hatalmas szilikon csöcs és segg, műhaj, rengeteg tetoválás. Megláttam és elköszöntem tőle.

receptacle · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. június 10. 05:33

Ja, és a szokásos +10-15 év és +25kg; minden extra +5k.

BadPepe · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. június 16. 23:41

Vigyázzatok Rebeka 22-vel! Csaló! 

Igazából 3 profil is tartozik a nevéhez, mivel a telefonszám mind a háromnál ugyanaz és nagyjából a képek is stimmelnek:

Ez a 3 profil igazából folyamatosan változtatja a Várost!

Rebeka 22
Kitty 21
Viki 28

Webcam szexet hirdet vagy hogy elmegy hozzád vagy a saját kocsijában autós kaland. Kezdetben meg lehet vele mindent beszélni, meg mindent vállal, amit kérsz tőle. 
Pár rózsaszálat kér az időpont lefoglalásáért és céloz rá, hogy ne szórakozzál vele. Mihelyt átutalod neki a foglalót már megfenyeget, hogy kiadta a személyes adatait és ha át lesz verve akkor jogi pert indít a személyes adatok kicsalása miatt. Majd közli, hogy még "X" rózsaszál kell neki, mert most ez van meg az van... Meg, hogy rossz a név ahova küldte a virágokat az illető, így ismételje meg a küldést. Ha nem-et mondasz, akkor pedig újra megfenyeget és hogy fel fog jelenteni, amiért TE átverted!!!

zotty1 · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. június 21. 20:00

Sziasztok,

Vandusnál járt-e már valaki, mellesleg (is) nagyon jól néz ki :)

Szerezném · Újonc (6 hozzászólás) · 2022. június 23. 18:53

Sziasztok.  1-2 hónapja hirdetett Várpalotán masszázst Hajni néven egy hölgy. Sajnos akkor nem jutottam el hozzá. 2 hetet most itt töltök a városban és szeretném felkeresni. Esetleg van valakinek infó róla?  volt esetleg levezetés?

Győrifiú · Újonc (18 hozzászólás) · 2022. augusztus 17. 12:01

Sziasztok! Hétvégén megyek városotokba, és Lizát (60) nézegettem! Valakinek esetleg tapasztalat róla?

Lili00 · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. szeptember 12. 12:56

Sziasztok! 

SOS kiadó szobát keresek,magyar lány vagyok!

06303038366

Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · 2023. március 08. 10:35

Üdv! Mivel tapolcai fórumot nem találtam, talán ez a legközelebbi a VÁRmegyében :-)   valaki esetleg volt már a néha-néha felbukkanó 40-es Tamaracicánál? sehol semmit nem találok róla, régebben fetűnt néha egy-egy jó képpel, most egy olyan semmitmondó van fent róla. A hirdetése alapján nem "hivatásos" inkább csak néha jelenik meg (talán évente 5-6 alkalommal látom a hirdetését pár napig) és éppen ez lenne benne a vonzó.

Szerezném · Újonc (6 hozzászólás) · 2023. május 15. 06:44

Sziasztok. Veszprémben hirdető Hajniról (masszázs) van valakinek tapasztalat? Köszönöm. 

Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · 2023. július 10. 11:14

Irigylem a közelben lévőket, csodálatos milf kínálat van a napokban Veszprémben! Sandra33, Szabina, Nina... Kettőt közülük volt szerencsém meglátogatni, remélem sikerül a harmadik is, de bármelyiknél lennék visszatérő. (Sajnos nem mindig vagyok a közelben, csak ezért nem sikerült eddig)

Csingacsguk2 · Újonc (5 hozzászólás) · Február 10, 13:15

Halihó újra van fórum, Srácok!

Kihez jártok mostanában?

Tele a város vándormadárral sajnos, azok nem érdekelnek engem.

Téma indítva: 2010.02.25., 752 hozzászólás összesen