Hali! Tudnátok ajánlani egy jó csajt?
Olyat aki nem hírdet, mert nincs rászorulva a hirdetésre...
Biztosa vannak olyanok is nem?...
Mert itt a választék nemigazán nyerte el a tetszésem.
Köszi ha lesz válasz
Hali! Tudnátok ajánlani egy jó csajt?
Olyat aki nem hírdet, mert nincs rászorulva a hirdetésre...
Biztosa vannak olyanok is nem?...
Mert itt a választék nemigazán nyerte el a tetszésem.
Köszi ha lesz válasz
Milyen hülyeség ez? Barbara Balatonalmádiban két telefonszámon, csaknem ugyan azokkal a képekkel? Ki járt már "mindkettőnél?" Milyenek a hölgyek?
Hello Nem tudtok Veszprém-Várpalota és környékén pár orára kiado szobát? Buvohely céljábol. Köszi
Csak illegálba vonult a "kedvenced"! Tehát nem smmitmondó, amit írtam!
Sziasztok !
Jenny 23 nagyon érdekelne. Van valakinek infója ?
Köszi
Sziasztok volt már valaki Ruby nál? Nagyon izgatja a fantáziámat :)
Akinek sok az, amit a lányok kérnek, maradjon a Reisz Rozinál! Amúgy meg annyit kapsz, amennyit adsz!
Nem szokásom lányokat védeni a semmitmondó forumbeszólások ellen, és az ebből kifakadó porbafingó vitákba szállni. De nem tudom mire véljem ezt a nyilvánvaló lejárató "kampányt" Mona ellen, és csak remélni tudom, hogy nem veszi magára az ilyeneket, és nem hagy itt minket.
Mona képei *a*zállítón *urvásra sikerültek, de a csaj felét sem adja annak amit elvársz. Félórára a napi béremér többet várnák
Ajkán hirdető Nancy(26), nem ajánlott, kamu képekkel hirdet, teljesen más nő nyit ajtót!
Csopakon hirdető Bettyről valami info?
Jó,hogy közzétetted.Túl jók a fényképei. Ez eleve gyanús. Már elmentem volna hozzá. Jó,hogy nem tettem,kösz.
Hát megszívtam fiuk! Mona képei *urvára csábítók, úgy hogy megkerestem. Tisztára hervasztó a különbség! Jó a fényképésze és a fotoshopja a nő nem! A tanya lepukkant. a nő dumál, de ennyi. Unottan s*opott, *ugáskor annyit se mozog, mint egy invalidus. Egy f*lp*nzes nő!
2010 óta van fenn! Egy év előnnyel is csak 50000 az előny. Mona egy év alatt szed össze százezret. Ő a jobb, sőt a legjobb. kedvencek számában pedig utcshosszal veri a favoritodat
igaz hogy heves megyében de ha itt lenne??
sharlote 256 ezer látogato .
Kedves Mona!
Gratulálok a 200 000. látogatóhoz! Hiába no, Te vagy a legjobb!
Rebeka, Zoé mindkettőt ajánlom. Larát még nem ismerem én sem.
Az itt hirdető Rebeka, Zoé, Lara mennyire ajánlott kategória? Képek alapján csinosak. Kiheze érdemes ellátogatni?
Itt van Mona!!!!!!!!!!
De jó, hogy visszajöttél! Nagyon hiányoztál kedves, könnyed csevegéseddel, édes halmocskáiddal, rejtelmes, csábos barlangocskáddal!
Jövök én is nem is hamarosan!