Üzenetek a szerkesztőségének

kanossrác · Lelkes újonc (100 hozzászólás) · 2023. október 21. 00:36

Üdv! Azt javasolnám hogy itt az egész fórumot érdemes lenne megújítani, illetve megreformálni hogy bele lehessen látni rendesen, mert így hogy több topic bezárt, abszolút felfordulás szerű a dolog. A városok szerinti topicot is érdemes lenne megnyitni, és javaslom úgy, hogy a moderátor jóváhagyásával lehessen megjeleníthető az adott bejegyzés. Vagyis nem lenne egyből kint a bejegyzés majd csak elbírálás után, ezáltal megelőzhető lenne minden mocskolódó, lejárató bejegyzés itt az oldalon. 

Kérem vegye fontolóra a tisztelt szerkesztőség a dolgot. 

Lánykereső Szerkesztőség · 2021. március 08. 12:24

Kedves burgi!

 

A szerverünket és a weboldalunkhoz tartozó SSL kulcsok szabályait folyamatosan a biztonsági elvárásoknak megfelelően állítjuk, hogy az oldalunk hirdetői és látogatói még nagyobb biztonságban legyenek.

Így a már nem támogatott operációs rendszerek (pl. XP, Vista, régebbi linux verziók...) és régebbi böngészők esetében valóban előfordulhatnak problémák az oldalunk megjelenésekor és képek betöltődésekor. Ezeket az operációs rendszereket és böngészőket már több éve Microsoft és a Google sem fejlesztik/támogatják, ezért sem tudják alkalmazni a szükséges biztonsági szabályokat. Ilyen jellegű problémákat régebbi böngészővel nem csak a mi oldalunkon tapasztalhat, pl. 444.hu, telex.hu... oldalak esetében is.

Érdemes olyan operációs rendszert, vagy böngészőt használni aminek még van támogatása a gyártó részről, azokkal problémamentesen elérhető továbbra is az oldalunk.

Megértését megköszönve

 

burgi · Újonc (8 hozzászólás) · 2021. március 08. 00:29

Kedves VL SZ!

Pár napja nem jelennek meg nálam képek az oldalon, volna esetleg infójuk erről?

Köszi

Lánykereső Szerkesztőség · 2019. január 04. 08:13

Tisztelt Fütyülős!

 

Kérem olvassa el a fórum szabályzatát, abban minden erre vonatkozó részt megtalál

 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2019. január 03. 21:07

Üdv!

 

Hová lett az utolsó 2 hozzászólásom amiket a debreceni fórumba írtam???

 

Köszönöm előre is a választ!

Lánykereső Szerkesztőség · 2018. november 11. 09:00

Kedves NorbiKom!

 

Amennyiben valótlan hirdetést, képet talál az oldalunkon, kérem jelezze felénk belső üzenetben a hirdető nevét, telefonszámát (ez a pontos beazonosítás miatt segítség a számunkra), hogy ellenőrizni tudjuk és megtudjuk tenni a kellő intézkedéseket

 

Jakson · Újonc (24 hozzászólás) · 2018. október 29. 10:59

Üdv!

 

Engem nagy tisztelettel egy dolog érdekelne csak. Ha érdeklődök egy Nyíregyházi hölgy felőle azért miér is nem való a Nyíregyháza topic-ba (persze először használom a keresőt hátha már írtak róla)?

Viszont korábban azért az esetek nagy többségében volt válasz az ilyenekre. Nyilván nem kell teleszemetelni a fórumot 1 soros kommentekkel, de szerintem kérdezni még lehetne. Mondjuk én már leszoktam róla mert semmi értelme... régen pörgött a fórum most néha néha ír valaki.

Ezek mind átkerülnek a "kérdésem van" topicba. Nah annak találó a címe mert megnézték már mik vannak ott? Kérdések... CSAK kérdések. 

Akkor legyen Kérdésem van Nyíregyháza meg minden városra külön topica ha már szeretik a rendet, mert ott minden van csak rend nem. Akinek válaszai vannak ugyanis azt nem oda írogat hanem az adott város topic-jába. Nekem is van akiről nem írtam beszámolót, de ha valaki megkérdezi szívesen segítenék... viszont a Kérdéseket nem böngészem át minden nap ahol ömlesztve ott van az összes város minden kérdése.

Nah mind1 is, de azért elgondokodtató mennyi like-ot kapott Newbie kolléga kommentje... persze biztos nem a fórummal van baj, hanem mindenki mással.

A szabályok mindenesetre kellenek, de az sem árt ha átgondolt értelmes szabályok vannak :)

 

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2018. október 27. 22:20

Tisztelt Szerkesztőség!

A válaszból is látszik, hogy még csak nagyvonalakban sem sikerült a felvetett problémát megérteni, értelmezni. A tökösség  kérdése mindössze arra vonatkozóan merült fel, hogy vajon bevállaltok-e egy ilyen párbeszédet így nyilvánosan, vagy nem. Megtettétek, és ezért köszönet!
Azonban van pár dolog, amiben mellébeszéltek: Én baromira nem a saját hozzászólásaim miatt reklamáltam! Két komment volt néhány napja egy (és már moderálom is magam) M*l*n*a 2* versenyzőről, egyiket sem én írtam. 
Na ezek hová tűntek? Egyik sem volt trollkodás, egyik sem volt hülyeség!
Nyíregyházára vonatkoztak.

'A trollkodasokat, hülyeségeket meg egyértelműen töröltük eddig is és törölni is fogjuk' - és ez meg is köszönjük, csak épp túl van tolva!

'Az meg hogy valaki X alkalommal ugyan azt írja le szintén felesleges, mivel úgy gondoljuk aki tud olvasni elolvassa egy hozzászólás esetén is' - Nem, ezt rosszul gondoljátok! Nyilván van egy ésszerű limit, amit érdemes felállítani, de nehogymá' 3-4 hónap után ne lehetne megismételni valamit, amikor egy lehúzós hiéna visszajön, netán egy másik néven?

'A hirdetői számot pedig nem értjük hogyan jön a fórumhoz' - na itt komoly gáz van, ha ezt nem értitek.. 

+1: Csak úgy szólok, hogy a 'Válasz erre' funkcióval bizony esély sincs áthelyeződni másik témába.
+2: Szétvágni egy threadet alap UX fail.

De mivel alapvetően az utolsó mondatokra fókuszálódik a válaszadás, ezért összefoglalom:
A gond az, hogy az utolsó kettő kimoderált komment a M*l*n*a 2* versenyzőről semmilyen szabályzatot nem sértett, kizárólag a cég érdekét, mivel régi, jó hirdető. Viszont - mint néhány hasonló vándorpillangó - szépen lehúzza a helyieket. 
Ennek azért hadd ne kelljen már örülni!

 

Lánykereső Szerkesztőség · 2018. június 04. 09:52

Kedves kankirály!

 

Valóban régebben a desktop verzióban is volt ilyen, viszont azóta teljesen újra lett írva a chat. Mobilról jelenleg is elérhetőek ezek a hangulatjelek

 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2018. június 03. 16:37

régebebn volt mosolygó jel a chaten. 

Lánykereső Szerkesztőség · 2017. október 24. 13:12

Tisztelt Gróf Kurátor!

 

Igen, ez az érem egyik oldala, amit leírt, de Ön is nagyon jól tudja, hogy ezen kívül más dolgok is tapasztalhatóak a fórumon.

Sajnos nagyon sok "hozzászólás" valódiságát mi nem tudjuk és nem is tisztünk ellenőrizni. Ilyenkor adni kell egy esélyt a másik félnek is, hogy megírja a saját nézőpontját (mindenkinek meg kell adni az ártatlanság védelelmét is). Erre a moderálásra küldéskor van lehetősége. Ezután a két véleményből próbáljuk meg kihámozni mi lehet a valószínűbb és vagy töröljük, vagy moderáljuk, vagy visszaállítjuk a hozzászólást.

Van még egy variánsa a "hozzászólásoknak", amikor vagy nyíltan, vagy igen szépen burkoltan lejáratni próbál valakit. Ebben ez esetben is hasznos a moderálásra küldés, mivel lehet nem mi vesszük hamarabb észre a finomam megfogalmazott, sorok közötti dolgokat és a moderálásra küldéskor hívják fel rá a figyelmünket.

A harmadik ok ami miatt hasznos a moderálásra küldés a mostanában elszaporodó marakodás a látogatók között. Nagyon helyes, ha már az elején valaki aki észre veszi beküldi ezeket a hozzászólásokat, mivel eltünnek és elejét lehet venni a további viták, marakodások kialakulásának.

Nagyon szépen megfogalmazta az írását és nagyra értékeljük, hogy a valódi látogatók és az őszinte igaz vélemények mögé bújtatta az érvelését, csak sajnos mi azért másként látjuk a dolgokat. 

A dolgok hitelességét, vagy hiteltelenségét szerintünk nem befolyásolja a moderálásra küldés, az csak egy eszköz, amit lehet jól és rosszul is használni, mint bármi mást az életben. A fórum sorsa Önökön múlik (nem pedig egy opción), mivel Önök írják le a hozzászólásaikat ami lehet őszinte és valós, de lehet érdek, vagy csak úgy trollkodás, vita gerjesztés.. Ezeken szerintünk sokkal több múlik, sokkal többet nyomnak a latban.

 

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. október 29. 15:54

Tisztelt Castor fiber!

 

Ha megnéz egy újságot, abban több odalon is találkozhat pl. Telekom hirdetésekkel. Ugyan így az interneten is egy oldalon (itt nem a mi oldalunkra gondoltam) lehet ugyan annak a cégnek több hirdetése (akár a facebookon is). Ebből kiindulva nem értjük miért gond, ha a mi oldalunkon egynél több hirdtése van a hirdetőknek. Ezzel senkit nem vezet félre, nem csap be...

 

Castor fiber · Újonc (24 hozzászólás) · 2016. október 29. 15:08

Tisztelt Szerkesztőség !

 Egyetlen kérdésem lenne . Nem lehetséges illetve nem kívánják a hirdetések duplikációit megszüntetni ?

Megnézem a Szombathely városban hirdetőket és azt látom mindig , hogy 3-4 hölgynek is van minimum 2 hirdetése .

Válaszukat előre is Köszönöm .

Castor fiber

Törölt felhasználó · 2016. augusztus 19. 11:00

Szeretném meg kérdezni hogy lehet nálatok bejelenteni egy iteni hőlgyet ????

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. június 22. 08:02

Tisztelt Andre.a!

 

Köszönjük!

Egyik hirdetőnk ötlete volt, így övé az érdem :-)

 

Andre.a · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2016. június 21. 15:31

De jó a magyar zászlós fotógari kép, köszönjük! :-) Hajrá magyarok!

Rita18 · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. április 27. 21:56

Tisztelt VL Szerkesztőség kérem töröljék a legutolsó hozzászólásom, nem szándékos volt köszönöm előre is! 

Korrekt27 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. március 08. 02:53

Tisztel VL szerkesztősége köszönöm hogy törölték a legelső hozzá szolásom melynek törlését kértem! 

Köszönet korrekt27

Törölt felhasználó · 2016. február 29. 10:13

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném kitörölni regisztrációmat.

Tisztelettel veresg.

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. február 18. 10:49

Tisztelt Hirdető!

 

Kérdésére választ levélben megküldtük.

 

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztőség


Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen