Gilgames· Újonc (27 hozzászólás)· 2013. március 01. 15:45
Kedves Jajajaj ! Örülök,hogy írtál a két "Maki"-ról :) .A furcsa ,hogy valószínüleg egyikük még Téged vont kérdőre ??!! Csak annyit üzennék a Maki Uraknak, hogy az ilyen eljárás nem csak etikátlan, hanem veszélyes is...Mert ha véletlenül nem csak a lány érdekeit serti az "ingyen munka"..abból baj lehet. Mert gondolom kétszer nem mennek ugyan arra a helyre,de meddig tart egy "új lányt" felrakni, amire ráharapnak. A hely változtatás sem probléma....Szóval ,ha valaki komolyan vadászni kezd rájuk az előbb utóbb sikerrel jár...és mivel erre a cselekményre nincs pontosan deffiniált jogi fogalom ,így jogi utón nem büntethetők..jön az utca törvénye :) Na és ez , az amit el kell kerülni...!!!
Spiler92· Újonc (2 hozzászólás)· 2013. február 27. 16:56
Sziasztok még kezdő vagyok és érdeklődnék minden hölgy után Zalaegerszegen És Nagykanizsa környékéről :) melyiket lenne érdemes választani?
Ha lehet mindegyikről értékelést véleményt és linket! Nagyon szépen megköszöném! :)
Lasti· Újonc (5 hozzászólás)· 2013. február 26. 22:26
Hali
melyik Zalaegerszegi hölgy a legkellemesebb társaság, még ha picit tapasztalatlan az ember?
pixi· Újonc (21 hozzászólás)· 2013. február 26. 17:47
Sziasztok! Mónika 35-ről valaki tud egy kis információval szolgálni?
köszi
hajajaj· Újonc (4 hozzászólás)· 2013. február 22. 19:03
pont az akit nem sikerült a két makinak behúzni! Szerintem ennyi bőven elég! Jah és nem a fiúknak szólt hanem a többi dolgos csajnak, hogy véletlen se dőljenek be nekik! Ha csak nem te vagy az egyik a két p*nz nélkül csajozni járó közül...
na pápá
Törölt felhasználó· 2013. február 22. 18:29
viszont a neved mellet az áll, hogy látogató....
annyi vér lehetne a kucádban, hogy kiírd, hogy melyik sz.o.l.g.á.l.t.a.t.ó vagy!!!
hajajaj· Újonc (4 hozzászólás)· 2013. február 22. 15:28
Kedves Radír!
Olvasd el lassan többszőr amit írtam és ha tudsz a sorok között olvasni és értelmezni akkor nyilvánvalóvá válik, hogy mi a válasz a kérdésedre....
Szép napot!
Törölt felhasználó· 2013. február 22. 15:21
kedves hajajajaj! te most hírdető vagy, vagy a lányok ügyeinek lebonyolítását elősegítő emberke?????? nagyon érdekelne
Kalandor· Lelkes újonc (48 hozzászólás)· 2013. február 20. 21:35
Az új lányokról valakinek használható információja???
hajajaj· Újonc (4 hozzászólás)· 2013. február 20. 19:23
Lányok vigyázat!! 2 fiú bejelentkezik fel megy és egymásra hivatkozva vagy arra, hogy a végén szoktak f*z*tni p*nz nélkül akarnak ......... Aztán fars dumával lemennek a kocsiba és gyorsan távoznak!!!! a szám 30/42..745
nálunk nem jártak sikerrel remélem máshol sem sikerül eljátszaniuk! ja és minden áron ketten akarnak egy lányhoz menni!! WARNING!!!!!!!!!!
Kalandor· Lelkes újonc (48 hozzászólás)· 2013. február 08. 11:38
Üdv mindnekinek!!!
Kit tudnátok ajánlani aki hozzáértő masszőr és normális is Zegen????
Törölt felhasználó· 2013. január 14. 19:54
A dögös nagyi miért takarja le a köldökét?
valami csúnyaság lehet ott vagy mi??????
Kalandor· Lelkes újonc (48 hozzászólás)· 2013. január 01. 20:17
Buék mindenkinek!!
Hello Sumér Gilgames !!!
Látom megint megvédted a csajokat nálunk!!!
Jól tetted !!!
Kinevezünk a lányok védőangyalának !!
Nagyon jól informált vagy ismét !!
Hm !! Tudod a véleményem nekem is az mint a tiéd !!!
Gilgames· Újonc (27 hozzászólás)· 2013. január 01. 14:08
Először is BUÉK Mindenkinek ! :))
Sajnálom,hogy ilyen viharosra sikeredett az óév legvége...De remélem okult belőle, aki az egész lavinát elindítota...:))-és az kicsit maga alá is temette-:))
Néha ellátogatok más városok fórumára is...és látom ,hogy megy a többé kevésbé durva sárdobálás...ez itt kis városunkban nem napi gyakorlat szerencsére...legyen ez szokás idén is :))
robilada· Újonc (1 hozzászólás)· 2013. január 01. 13:06
hy mindenkinek
opel· Újonc (5 hozzászólás)· 2013. január 01. 12:21
házhoz is?
Demike· Újonc (8 hozzászólás)· 2013. január 01. 11:43
Szioka. :) Kerol és Demike elérhető!!! BUÉK!!! :)
opel· Újonc (5 hozzászólás)· 2013. január 01. 09:23
Csatlakoznék az előttem szóló Demikéhez! Szerintem sem kellene olyan dolgokat állítani a lányokról ,sem Rólam ami a valósághoz eget verően messze áll.
TALÁN AZ A BAJ, HOGY NINCS VENDÉG? VAGY AZ A GOND, HOGY IMPOTENS ? Bár mi is legyen a háttérbe gondold meg legközelebb miket írogatsz rólunk,mert tudod aki a lányok,(de legfőképp a magam nevében írnám ) vendégem és vagy ha egyszer is ,de volt már Nálam tisztában van vele ÖSSZE VISSZA KEVERED A SZART ITT!
Demike· Újonc (8 hozzászólás)· 2013. január 01. 05:24
Kár már minden szóért...lelepleződtél attikavagyok.... nem is akárhogy... máskor majd talán meggondolod hogy kikről írogatsz valótlan rágalmazásokat.... Végszóként élnék az előttem kommentelővel : "a bölcsesség nem a strg@k erénye??? Akkor így jártak!"
Téma indítva: 2010.02.25., 884 hozzászólás összesen