Sziasztok!
Mónika 35-ről valaki tud egy kis információval szolgálni?
köszi
Sziasztok!
Mónika 35-ről valaki tud egy kis információval szolgálni?
köszi
pont az akit nem sikerült a két makinak behúzni! Szerintem ennyi bőven elég! Jah és nem a fiúknak szólt hanem a többi dolgos csajnak, hogy véletlen se dőljenek be nekik! Ha csak nem te vagy az egyik a két p*nz nélkül csajozni járó közül...
na pápá
viszont a neved mellet az áll, hogy látogató....
annyi vér lehetne a kucádban, hogy kiírd, hogy melyik sz.o.l.g.á.l.t.a.t.ó vagy!!!
Kedves Radír!
Olvasd el lassan többszőr amit írtam és ha tudsz a sorok között olvasni és értelmezni akkor nyilvánvalóvá válik, hogy mi a válasz a kérdésedre....
Szép napot!
kedves hajajajaj!
te most hírdető vagy, vagy a lányok ügyeinek lebonyolítását elősegítő emberke??????
nagyon érdekelne
Az új lányokról valakinek használható információja???
Lányok vigyázat!! 2 fiú bejelentkezik fel megy és egymásra hivatkozva vagy arra, hogy a végén szoktak f*z*tni p*nz nélkül akarnak .........
Aztán fars dumával lemennek a kocsiba és gyorsan távoznak!!!!
a szám 30/42..745
nálunk nem jártak sikerrel remélem máshol sem sikerül eljátszaniuk!
ja és minden áron ketten akarnak egy lányhoz menni!!
WARNING!!!!!!!!!!
Üdv mindnekinek!!!
Kit tudnátok ajánlani aki hozzáértő masszőr és normális is Zegen????
A dögös nagyi miért takarja le a köldökét?
valami csúnyaság lehet ott vagy mi??????
Buék mindenkinek!!
Hello Sumér Gilgames !!!
Látom megint megvédted a csajokat nálunk!!!
Jól tetted !!!
Kinevezünk a lányok védőangyalának !!
Nagyon jól informált vagy ismét !!
Hm !! Tudod a véleményem nekem is az mint a tiéd !!!
Először is BUÉK Mindenkinek ! :))
Sajnálom,hogy ilyen viharosra sikeredett az óév legvége...De remélem okult belőle, aki az egész lavinát elindítota...:))-és az kicsit maga alá is temette-:))
Néha ellátogatok más városok fórumára is...és látom ,hogy megy a többé kevésbé durva sárdobálás...ez itt kis városunkban nem napi gyakorlat szerencsére...legyen ez szokás idén is :))
hy mindenkinek
házhoz is?
Szioka. :) Kerol és Demike elérhető!!! BUÉK!!! :)
Boldog Új Évet!:)
Elérhető zegi lány?
Sziasztok, Kedves Forumozók!
Csatlakoznék az előttem szóló Demikéhez! Szerintem sem kellene olyan dolgokat állítani a lányokról ,sem Rólam ami a valósághoz eget verően messze áll.
TALÁN AZ A BAJ, HOGY NINCS VENDÉG? VAGY AZ A GOND, HOGY IMPOTENS ? Bár mi is legyen a háttérbe gondold meg legközelebb miket írogatsz rólunk,mert tudod aki a lányok,(de legfőképp a magam nevében írnám ) vendégem és vagy ha egyszer is ,de volt már Nálam tisztában van vele ÖSSZE VISSZA KEVERED A SZART ITT!
Kár már minden szóért...lelepleződtél attikavagyok.... nem is akárhogy... máskor majd talán meggondolod hogy kikről írogatsz valótlan rágalmazásokat.... Végszóként élnék az előttem kommentelővel : "a bölcsesség nem a strg@k erénye??? Akkor így jártak!"
ui: tuti str vagy, 1 beirásod van, az is ide, most léptél be tén 2 hete, kilog a lo láb:-))
:-)) nemvagyok tolna megyei, sem stri, de ez amitt te irsz tipikus str duma pont ök azok akik az országot járják, de biztos nem maguktol Kedjük ott, külföldön élek, s nagyon ritkán vagyok zegen nem futatok senkit, voltam pár helyen, s volt véleményem ezért van a forum történt ott még más is a lányoknál, de hiába megyek el feljelenteni öket, mit bizonyitok vele, na de majd lesz nagy meglepi januárba, ha véletlen szerüen majd kopogtatnak az ajton, de nem csak abba a lakásba, honan tudom,hogy ketten vannak, mert ott voltam és ajánloták, de a hülye is látja, mert mind ketten ezzel a dumával hirdetnek, hogy b nömmel egyött is.......... gilgames neked szerencséd volt, lehet épp boltba volt a menedzser, vagy a spejzba ült ........ nem nevezem meg de a hölgynek tuti nincs str , mivel egy szobás lakásba dolgozik, és nem is lenne hova be tenie a str:-)) na probáljatok jok lenni ha tudtok, én holnap utazom, de tuti nem teszem be a lábam többet zegre, inkább megyek gyürbe vagy pestre,:-))
Hát akkor huljon a lepel, már nem tudom magamban tartani. Ki ez az Attikavagyok??? Ez egy Tolna megyei kisstílű menedzser gyerek.
Hurcolja a csajait országszerte. Pécs a törzshely, ha ott nem megy akkor hozza nyugatabra a lányait...... Stella cica, Nati cica, Nicol, Emillia Nagykanizsán stb.
Épp amelyik város aktuális, ott piszkálja a többi lányt aki zavarja a köreit. Most Zalaegerszeg, Szombathely és a Nagykanizsa az irány. Mindegyik városnál megtalálhatóak a lejáratós írásai, de nem csak itt hanem, a piroson is. Ő volna Attika!
Tisztelt Attika!
Tolnában - Baranyába nem tudom mi a helyzet, de ha már más városokba dugod az orrod, tájékozodj. Zalaegerszegen és Szombathelyen változott a módi.
Itt a menedzserek vannak kussban,s csendben fülüket, farkukat behúzva ügyködnek 2008-óta. Már akit nem kapcsoltak le és megmaradhatott menedzsernek.
Többen jártak nagyon szarul, mint ahányan nem. :) Ennek fügvényében legyél jelen a fórumokon, de bölcsebb lenne visszavenni a lendületből. Jah, a bölcsesség nem a strg@k erénye??? Akkor így jártak!
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!!!