Ez már a "sumér" ékírás? Remélem, hogy nem!
Ez már a "sumér" ékírás? Remélem, hogy nem!
Kedves Jajajaj ! Örülök,hogy írtál a két "Maki"-ról :) .A furcsa ,hogy valószínüleg egyikük még Téged vont kérdőre ??!! Csak annyit üzennék a Maki Uraknak, hogy az ilyen eljárás nem csak etikátlan, hanem veszélyes is...Mert ha véletlenül nem csak a lány érdekeit serti az "ingyen munka"..abból baj lehet. Mert gondolom kétszer nem mennek ugyan arra a helyre,de meddig tart egy "új lányt" felrakni, amire ráharapnak. A hely változtatás sem probléma....Szóval ,ha valaki komolyan vadászni kezd rájuk az előbb utóbb sikerrel jár...és mivel erre a cselekményre nincs pontosan deffiniált jogi fogalom ,így jogi utón nem büntethetők..jön az utca törvénye :) Na és ez , az amit el kell kerülni...!!!
Szóval fiúk örüljetek Hajajaj "figyelemfelhívásának"....
Üdv:Gilgames a "sumér"
Sziasztok még kezdő vagyok és érdeklődnék minden hölgy után Zalaegerszegen És Nagykanizsa környékéről :) melyiket lenne érdemes választani?
Ha lehet mindegyikről értékelést véleményt és linket! Nagyon szépen megköszöném! :)
Hali
melyik Zalaegerszegi hölgy a legkellemesebb társaság, még ha picit tapasztalatlan az ember?
Sziasztok!
Mónika 35-ről valaki tud egy kis információval szolgálni?
köszi
pont az akit nem sikerült a két makinak behúzni! Szerintem ennyi bőven elég! Jah és nem a fiúknak szólt hanem a többi dolgos csajnak, hogy véletlen se dőljenek be nekik! Ha csak nem te vagy az egyik a két p*nz nélkül csajozni járó közül...
na pápá
viszont a neved mellet az áll, hogy látogató....
annyi vér lehetne a kucádban, hogy kiírd, hogy melyik sz.o.l.g.á.l.t.a.t.ó vagy!!!
Kedves Radír!
Olvasd el lassan többszőr amit írtam és ha tudsz a sorok között olvasni és értelmezni akkor nyilvánvalóvá válik, hogy mi a válasz a kérdésedre....
Szép napot!
kedves hajajajaj!
te most hírdető vagy, vagy a lányok ügyeinek lebonyolítását elősegítő emberke??????
nagyon érdekelne
Az új lányokról valakinek használható információja???
Lányok vigyázat!! 2 fiú bejelentkezik fel megy és egymásra hivatkozva vagy arra, hogy a végén szoktak f*z*tni p*nz nélkül akarnak .........
Aztán fars dumával lemennek a kocsiba és gyorsan távoznak!!!!
a szám 30/42..745
nálunk nem jártak sikerrel remélem máshol sem sikerül eljátszaniuk!
ja és minden áron ketten akarnak egy lányhoz menni!!
WARNING!!!!!!!!!!
Üdv mindnekinek!!!
Kit tudnátok ajánlani aki hozzáértő masszőr és normális is Zegen????
A dögös nagyi miért takarja le a köldökét?
valami csúnyaság lehet ott vagy mi??????
Buék mindenkinek!!
Hello Sumér Gilgames !!!
Látom megint megvédted a csajokat nálunk!!!
Jól tetted !!!
Kinevezünk a lányok védőangyalának !!
Nagyon jól informált vagy ismét !!
Hm !! Tudod a véleményem nekem is az mint a tiéd !!!
Először is BUÉK Mindenkinek ! :))
Sajnálom,hogy ilyen viharosra sikeredett az óév legvége...De remélem okult belőle, aki az egész lavinát elindítota...:))-és az kicsit maga alá is temette-:))
Néha ellátogatok más városok fórumára is...és látom ,hogy megy a többé kevésbé durva sárdobálás...ez itt kis városunkban nem napi gyakorlat szerencsére...legyen ez szokás idén is :))
hy mindenkinek
házhoz is?
Szioka. :) Kerol és Demike elérhető!!! BUÉK!!! :)
Boldog Új Évet!:)
Elérhető zegi lány?
Sziasztok, Kedves Forumozók!
Csatlakoznék az előttem szóló Demikéhez! Szerintem sem kellene olyan dolgokat állítani a lányokról ,sem Rólam ami a valósághoz eget verően messze áll.
TALÁN AZ A BAJ, HOGY NINCS VENDÉG? VAGY AZ A GOND, HOGY IMPOTENS ? Bár mi is legyen a háttérbe gondold meg legközelebb miket írogatsz rólunk,mert tudod aki a lányok,(de legfőképp a magam nevében írnám ) vendégem és vagy ha egyszer is ,de volt már Nálam tisztában van vele ÖSSZE VISSZA KEVERED A SZART ITT!