Néhány éve már valaki jól jellemezte. Olyan nefürgyé le típus. Nos ez azóta sem változott. A panzió is ugyanaz. Amúgy nem lenne rossz.
Néhány éve már valaki jól jellemezte. Olyan nefürgyé le típus. Nos ez azóta sem változott. A panzió is ugyanaz. Amúgy nem lenne rossz.
🤣🤣🤣
Sziasztok! Eszer 27- nél járt már valaki?
Engem is érdekelne. 😀
Üdv! Kicsit becsapva érzem magam.
Kira19
Kapuvár
Egy órára mentem. 1*/óra ezt nem mondta a telefonba.
Csak a helyszínen derült ki hogy" minden is"akármi bármi az előjáték cumin kívül extra. Természetesen az óra többi részét nem szerette volna velem tölteni.
Udv, Annanicolrol valakinek tapasztalat?
Sziasztok
Sziszi 35 nél járt valaki?
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm.
Adminkám, túl sok hozzászólás vár elbírálásra. Tudom, hogy nyár van, de azért egy héten egyszer aktivizálhatnád magad, hogy megtudjuk, mit szeretnének velünk megosztani... :)
Biztos lehetsz benne hogy negatív vélemény miatt nem közli le!
Nem hiszem. Azt csak simán ki szokták törölni.
Akkor a mi hozzászólásunk hogy került ki?
Szerintem ha valaki már régebben regisztrált, egyből megjelenik amit ír. Vagy kell bizonyos számú hozzászólás.
Hello!
Elvileg a fórumban a pozitív,negatív kritikát is le lehet írni,sőt azért találták ki,amint fentebb olvasható..
Valószínű, a 'finomhangolt' véleményeket lehet írni,a durvát nem teszik ki..
Szóval kedves kollégák,ki az akit mostanság ajánlotok,korrekt szolgáltatást nyújt,aránylag friss képekkel..Vadászni indulnék..:)Szép napot!
Minnie, Szonja akik most vannak. Ők jók.
Úgy vettem észre, hogy 5 darab hozzászólás után automatikusan megjelenik, amit beírsz, függetlenül a tartalomtól, azt utána "szokták" bizonyos
arcok moderálásra elküldeni... :) Gondolom a tisztelt szerkesztőség 5 beírás után elbírálja, hogy a regisztrált arc meglátásai alkalmasak -e a fórumban
való megjelenésre, és ez nem a regisztráció időpontjától, hanem a hozzászólások számától függ... ami 5 darab beírás... :)
Utána amit írsz, az ott is van... addig, amíg valaki el nem küldi moderálásra... az pedig mindig jelent valamit... hogy valaki nagyon jót írt... :)
Aztán ha átmegy a szűrőn, akkor ott is marad... szerintem lehet negatívat is írni, csak nem mindegy, hogyan van megfogalmazva... :)
Pedig csak azt kérdeztem járt-e valaki egy bizonyos lánynál..😀
Ez így van. Akiknek a hozzászólása elbírálás alatt vannak, azoknak valószínű ezek az első hozzászólásaik.
Bella is jó. Bár igaz régebben jártam nála párszor.
Pontosabban Bella 27.
Igen, Ő is tényleg jó. Rendszeresen látogatom.