Voltam Kingánál!
Nagyon kellemes és kedves lány, tiszta, ápolt és isteni francia .... :) szerintem jó szolgáltató ....
Voltam Kingánál!
Nagyon kellemes és kedves lány, tiszta, ápolt és isteni francia .... :) szerintem jó szolgáltató ....
Köszi ....
Ez nagyon sokat segített nekem ;) Kilőve a csaj, pedig a fotókról egészen csábítónak tünt .....
Üdv.
Voltam Miránál!
Kicsit leharcolt a csaj! Csúszkás masszázst igér, de a dolognak semmi köze nincs hozzá amit múvel! Jól beken valami szar olajjal aztán kelletlenül kiveri, néha egy kicsit be is veszi az ezredest, de azt is kelletlenül! Az egész nem ér semmit! Nem javaslom! Üdv!
Sziasztok
Miráról valaki tud valamit??? Volt nála valaki már?? Elérni elég nehez ...
Köszi :)
Én sem tudok dönteni!?Kit ajánlanátok!Aki tényleg olyan?!Sajnos Kerol elment!A többi ????Szidi nem!!!!Ami másnál elvárás,nála "aaaaa....."!!!!!Másoknál az *rfekvés????Szóval nem tudom???
Osztom a kérdést!
sziasztok! A mostani felhozatalból kit ajánlanátok?
Megerősítem..... Kerol tényleg nagyon jó.... de én írtam is beszit róla!!!! A héten tuti, hogy megyek hozzá ;)
Oh Kerol!!!!
Sziasztok
Miráról valaki tud valamit??? Volt nála valaki már?? Elérni elég nehez ...:( nekem még nem sikerült :)))
lehet egyszerűbb, ha a nevét írod ki
Tisztelt Hölgyek!
Nem tudom olvassátok-e eme fórumot!Vagy tesztek magasan az egészre?!
Csak meglegyen a l*v*,aztán usgyi tovább!
Mert azt már tudom,hogy nem tudjátok egyáltalán,mi jó egy pasinak!
Ime egy link!Csak rá kell kattintani és látható!!Mi a JÓ!
http://erotika.indavideo.hu/video/Penisz_masszazs
Kivétel azért van köztetek!Egy valakivel már találkoztam!
Az egy Istennő ezen a téren!
Sziasztok!
Réka még elérhető valahol?
Ne haragudj sacci! Egyátalán nincs igazad a Szindikével kapcsolatosan mert egy nagyon aranyos csajszi!!!! Nem engedi hogy hozzányuljunk és ez megérthető! Szerintem nem az a legfontossab hogy *** moderálva ***! Én ajánlom mert aranyos és nincs elszálva magátol mint a többiek akikkel melozik!
Klaudia (33). csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban.Igényes tiszta lakás...nagyon kedves,barátságos hölgyike:)
Én is így vagyok vele...nem egy kedves lány,és a hozzáállása egyenlő a nullával!
szia..oké szeretettel várlak:)pussz..
Zoéról nem vagyok túl jó véleménnyel. Nem kívánom ragozni, de se külcsíny se hozzáállás tekintetében nem jött be...
egy kis beszámoló.. voltam szindikénél,képek szerint jónak tünt,de be kell valjam nem az fogadott aki a képen van,
A szolgáltatása egyenlő a nullával,idő elött kidob,lehuzós,unalmas.nem ajánlott kategória.
ja és nem lehet a p...cihoz nyulni mert állitólag valami *** moderálva *** van.
Most,hogy ilyen herce-hurca vége a nagy "happyend" lett!
Megtudhatnám?Hogy ez a Kinga milyen kvalitásokkal rendelkezik?
Azon kivűl,ami itt látható!Felkeltette a kiváncsiságomat!?
Köszi!
Egyébként Rékánál voltam!Vannak esztétikai hiányosságai,ez tény?Viszont én ennek ellenére kedvesebbnek találtam,mint
két elődjét!Gondolok a Szidire - ex Bécsi út -na és Alexa!Ők a végezzünk és menj!