Ez, már kezd átmenni a gáz történetbe...... De, jókat röhögök! :D :D :D :D :D
Ez, már kezd átmenni a gáz történetbe...... De, jókat röhögök! :D :D :D :D :D
És tényleg, köszi. Azt hittem Őt dicséred. :)
Lassan igen, ennyi erővel már rég lebeszélhettek volna egy találkát. :D
Amugy jah. :D
Ma meglátogattam Maya35 öt . Érdemes megkeresni őt amig Pécsett van .**ai elfogadhatók . Masszázsra mentem , szex lett helyette .
Jó lenne elmenni (lányhoz is), ezért keresnék egy jó csajt a hétvégére, aki rá(m) érne egy röpke időre. :D Tudnátok segíteni?
Privát, nem hivatásos is jó lenne, priviben is jöhetnek infók.
Valami közvetlen kedves, normális, vékony fiatal és csinos, dögös, és nem baj ha egy kicsit perverz is. Olyan "kiszívja belőlem az életet is és úgy lerendez, hogy nem találok haza" típusra gondolok. :D
Lányok is írhatnak saját ajánlatot, szívesen fogadom, jó lenne ha volna miből válogatni.
Itt is jöhet üzi, de privátomra is: *** moderálva ***
És azért egy vagy több fénykép valahogy legyen látható az elérhetőségek mellett.
Köszi! ;)
Ha kapsz ilyen ajánlatokat, ne kímélj, küldd őket tovább.
Bár kétlem, hogy elárasztanának velük. :)
Hát Szilvi21, tény h brutálisan szép tested van. (Linának hasonló alakja volt tényleg, de cicik terén más volt nagyon) Nekem csak az az egy gondom van, h úgy tűnik nem a nyáron barnultál ilyen szépre :P Ezért kissé kételkedem a sz*lg*ltatásban, nekem eddig kevés volt a kellemes csalódás a "hosszú fekete hajú" lányokkal..
Sziasztok! Érdeklődnék Ancsa,Gina,Kendra és Kyrá-val kapcsolatban azoktól akik már voltak velük hogy melyikőjük lenne jó választás? Mivel vidékről utaznék fel ezért érdeklődök nehogy potya legyen az egész út :D Köszönöm a válaszokat! :D
Kifejtenéd részletekben miért volt jó? :)
Tökéletes test, jó masszázs , jó francia , normális csaj ,jó ár/érték arány , kell ennél több ? :D
Szevasz! Írtam privát.
Üdvözletem mindenkinek! Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Edina25 nevezetű hölgyről kellene 1-2 infó. Mivel nem aktiv a hirdetése, a telefonszámát sem tudom, esetleg valakinek megvan? :) (infó is jöhet a hölgyről) köszönöm!
Üdvözlet Urak,
Edinát szeretném meglátogatni.
Érdekelnének a tapasztalatok, korrektnek tűnik.
Köszönöm előre is.
Ma sikerült meglátogatnom a Pécsett először hirdető Lucát. Nagyon pozitív élményben volt részem. Szép, nőies idomok, szolis, ápolt, finom illatos bőr és ehhez a megjelenéshez egy nagyon kedves, megnyerő, szimpatikus személyiség társul. A lakás tiszta, rendezett, a célnak megfelel.
Olajos masszázzsal kezdett, ami nagyon nagy élmény volt. Az ágyban kezdeményező, aktív, elkövet mindent, hogy a partnere jól érezze magát. Nem óranézegetős. Beszélgetőpartnernek is kiválóan megfelel, bár nem azért megy lányokhoz az ember, de ez sem elhanyagolható szempont!:)
Összegezve: csak ajánlani tudom, bár már csak 2 napig lesz Pécsett.
Szevasz Kalandor!
A jelenleg hirdető Edinánál nem voltam, csak a korábbi Hölgynél, aki a képek alapján egy és ugyanaz ( más oldalon ***moderálva*** más telszám,fénykép de összehasonlítható), róla több hozzászolás is van fenn. Többek között én is elkövettem azt a hibát, hogy megtévesztett a FÉNYKÉP, a hölgy valóban csinos, de több pozitivum nincs.
További jó kalandozást.
Tamaráról van valakinek információja?
nem változott.
Üdv!
Gina néven futó hölgyet szerettem volna meglátogatni a közelmúltban. Időpont lebeszélve, aztán mikor odaértem már hiába hívtam!
Gondolkodj el rajta, hogy érdemes e próbálkozni vele!
Nekem többletkiadást és időveszteséget okozott, ráadásul elég sokat!
Rólam Ginárol van szó ? Mert én ilyenre nem emlékszem :)