Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Ifoj · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. július 20. 20:38

Sziasztok! Szükségem lenne egy kis infóra Mya33-ra és Anett40-re vonatkozóan! Még nem adatott meg a "4kezes" felállás és rájuk gondoltam! Tapasztalatok? Köszi előre is!

Törölt felhasználó · 2015. július 21. 05:33

Apróban jelenleg Ninetke nevű hirdetőnek egy nappal ezelőttig még más neve volt, egyszer csak Ninetke lett belőle. Akkor Ő most kicsoda is? Csak hogy tisztán lássunk van e értelme felkeresni, mert nem túl régen volt egy Ninetkénk. Vagy csak kellett egy jól menő név valakinek? :S

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. július 21. 14:29

Kamilla! Nagyon hiányzol! 

Törölt felhasználó · 2015. július 21. 15:38

Nem vagy egyedül

Törölt felhasználó · 2015. július 21. 16:53

Szavadon fogunk a magam részéről biztos ,de nem csak én vagyok vele igy.

Ifoj · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. július 21. 22:07

Senki???? :(

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. július 21. 22:36

Igen Ő az! Nem tudom mi történt most de eddig mindig arra kért, hogy ne reklámozzam, hogy Aliz=Ninettke!

Törölt felhasználó · 2015. július 21. 22:50

Ezt eddigis lehetett tudni márcsak azért is mert ha rámentél a Ninettke régebbi hozzászólásaira és onnan a profiljára ott kiirta a hirdetését (most is kiirja)

Aliz_Pécs · Újonc (25 hozzászólás) · 2015. július 22. 01:38

Szép Estét! Valóban én vagyok a koràbban Hirdetett Ninettke!

Ezt azert tettem közzé, hogy ne legyen ebbol probléma

Ez nem önreklámozàs!!! :) puszi

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. július 22. 19:52

Most komolyan : Mi abban a szabály sértő, hogy megírtam annyit Ninetke hozzászólására, hogy  hamarosan újra találkoni kéne ?

Törölt felhasználó · 2015. július 22. 20:45

Az volt fura, hogy régen Ninetke h*rdető volt képrészletekkel, aztán meg egy Alíz h*rdetés egészalakossal, amit másnak gondoltam, most meg az egészalakos mellé jött a Ninetke név. Azt hittem, valaki "felvette" a nevet, hogy jobb legyen neki, ez zavart meg.

De ha Te vagy az, húúú... mit hallottam rólad. :P

Nem tudok rádírni, megtennéd hogy küldesz egy privit nekem? Amire akkor talán tudok válaszolni, kérdeznék néhány dolgot. ;) Leköteleznél.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. július 22. 22:07

Miért nem hívod fel? Van telefonja!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. július 22. 22:10

Szerintem már nem olyan szégyenlős mint anno. De hidd el nagyon jóóó! Úgysem fogod kibírni, hogy ne keresd fel!

Balázs92 · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. július 23. 17:55

Akik az apróhirdetésben szerepelnek, az összes esélytelen... retusált képek!!! nagyon nagon retusáltak :D

Mostmondom · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. július 24. 04:42

Sziasztok!

Még nem volt ilyen jellegű látogatásom, de szeretném kipróbálni. Pécsen széparcú, fiatal magyar lányt kit ajánlotok? Eddig Virág, Kiara, Ninettke és Linda keltették fel az érdeklődésemet, masszőrök közül Johanna. Kérlek írjatok Róluk! Köszi

Törölt felhasználó · 2015. július 24. 11:52

Ez nem lehet kérdés! Alma! Ott megkapod a magadét!

Törölt felhasználó · 2015. július 24. 14:29

Sziasztok! Szilviről annyit, hogy nekem pozitív tapasztalatom van  csak vele, igaz, nem szolgáltatás, hanem legénybúcsú-tánc-műsor terén vettük igénybe őt, lelkes volt, megbeszélt időpontban pontosan érkezett, és még a kellékek hiánya sem zavarta, megoldotta könnyedén. A szervező szerint rugalmas volt, igaz, ő előre is jelezte, és folyamatosan tartották a kontaktot. Tehát nem beszélnék le róla senkit, sőt, magam is gondolkozom, hogy meglátogatom... :)

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. július 24. 18:13

Valakinekmnagyonncsíped a szemét... :)

Viccesek ezek a moderálgatások..

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. július 24. 18:38

Ugyanaz mint velem...az enyem is mindig moderalva van :D

Lánykereső Szerkesztőség · 2015. július 24. 18:50

Tisztelt Hirdetőink és Látogatóink!

Kérjük, hogy a csevegéseket a Csevegés topicban szíveskedjenek folytatni, ott nem lesznek moderálva.

A hirdetők pedig az olyan jellegű közlendőiket, hogy mikor lesznek... az üzenőfalon tudják megírni, ott szintén nem lesz moderálva.

Köszönettel

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen