Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. július 24. 21:20

Eddig kibírtam, ezek után is kifogom. Nem létszükség, csak kíváncsiság. :)

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. július 24. 22:10

Az más! Akkor ne keresd fel! Legfeljebb kimarad az életedből.

Törölt felhasználó · 2015. július 25. 07:35

Miért érzem úgy, hogy körbeírva célzol arra ha nem megyek, majd megbánom!? :-)

Más vélemények is vannak róla, kinek zsánerei köreibe tartozik más lányok melett, viszont a többi lány egy részét is "ismerem", volt szerencsém, nem vagyok eldőlve tőlük, az a egyszer voltam de többet nem megyek átlagos típusok. Az *ngyen lányok többet produkálnak, mint ők, a semmiért meg miért dobjak ki ablakon. Kb 15 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány lány produkálta valóban azt, amiért p*rkálsz, nem sok van. Akinek meg az ilyenek jönnek be, és így ír ajánlott pozitív vélemény más lányról (és itt most nem rád gondolok) hát nem is tudom, számomra nem igazán meggyőző, mert tudom mire lehet számítani. A külső meg semmi csak egy álca, látsd Nati, Szilvi, Sunny, Mia, Stella, Lili...stb, ráadásul valljuk be, Ninetke is inkább tartozik az átlagosak közé, sem mint a bombázókhoz.

Szóval így vakon úgy érzem, semmit nem vesztek ha kihagyom... :-) De köszi a lekesedést.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. július 25. 10:04

Bocsi, ha így jött le. Nem volt semmi hátsó gondolatom. Amit leírtál, azzal teljesen egyetértek. Egyértelmű, hogy a pénzért vett"szerelem" sosem lessz olyan mint a szívből jövő. Amit az itteni lányoktól kapunk, csak pótlék és én is azt mondom, akinek nincs rá szüksége az ne vegye igénybe. Én csak arra gondoltam, hogy akik itt írnak a fórumba meg egyáltalán ezt az oldalt nézegetik, azért teszik mert érdeklik az itt hirdető lányok. Mégegyszer bocsi!

Törölt felhasználó · 2015. július 25. 10:12

Mindenkinek más jön be és ez így van rendjén. Más igényekkel megyünk a lányokhoz. Egyben viszont egyetértünk mindannyian. A lehúzás csúnya dolog! És sok-sok lány azt hiszi,hogy elég,ha csak szépek. Nem elég! Nem huszon éves csitrik vagyunk. Igényekkel megyünk a szolgáltatókhoz és elvárjuk,hogy azért a nem kevés ajándékért igenis megdolgozzon a pénzéért! Hiszen Ő van értünk. 

Törölt felhasználó · 2015. július 25. 12:09

Na kíváncsi vagy, mi lesz ebben a szabálysértő... ezúton is köszönettel a moderálásra küldőnek! Fáj az igazság vagy mi?

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. július 25. 18:25

Kinek a pap ki ek a paplan...nekem is voltak olyanok akiknek nem tetszettek a hozzászolásaim...moderáltatták...ez igy van vendégek szempontjábol is...valakinek tetszem valakinek nem...valaki jot ir valaki nem...izlesek es pofonok ;)

Palkoo · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. július 27. 20:27

Sziasztok!

Ildi 37-ről van érdemi információtok?

Köszönettel

Törölt felhasználó · 2015. július 28. 07:28

Sziasztok!

Alábbi szolgáltatókról érdekelne friss élmény, holnap élvezkednék:

Maya (18), Kendra (25), Lia (24), Virág (22).

Extra igényeim nincsenek, de a lényeg, hogy az az óra legyen jó, tartalmas! Előre is köszi a segítséget, akár priviben is írhattok :D

doktorkotasz · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. július 28. 18:55

Néhányszor láttam Tamara 40 hírdetését, de mire észbe kaptam, hogy Tamara= a régi Nina, aki  nagy kedvencem, már el is tünt!! Valakitől infó? Esetleg Ninától privátban? , mert szeretném megdönteni Hajnal "Tímeát":):) !!! Dr.

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. július 29. 09:50

Tegnap voltam Virag masszornel. Hat! O lett a kedvencem. Remek hozzaallas, bomba test! 

Lovelace · Újonc (25 hozzászólás) · 2015. július 29. 20:25

Ma voltam Ninetkee-nél. Jól éreztem magam,kellemes târsasâg,filigrân , arânyos szép test, kedves arc és megközelítőleg baràtnő feeling, ami első alkalomhoz mérten remek volt. A körülmények elfogadhatóak, a megbeszéltek szerint az èrkezés zökkenőmentes volt. Az *r kicsit húzósnak tűnt, de nem volt óranézegetés,sürgetés. / ***moderálva*** / Árértékarànyosan belefér, bár nálam határeset.

Köszi Ninetkee! :**

Törölt felhasználó · 2015. július 29. 22:17

Elérhető vagyok,jövő héttől :-) 

Törölt felhasználó · 2015. július 30. 08:05

Szerintem nincs Pécsett olyan csaj, aki annyit ér popó nélkül, mint amit ő és a társa kérnek. Főleg nem, ha csak egy apróhirdetést adnak fel.

Magánvélemény, de létezik. ;)

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. július 30. 08:27

Ninettke egy nagy átverés !

Aliz_Pécs · Újonc (25 hozzászólás) · 2015. július 30. 08:58

Nagy Átverés?? Miért is?? Gondolkozz ez hogy mit irsz!!!!

Attol függetlenul hogy az Apróban Hirdetek ugyan olyan szolgáltató vagyok mint a  többiek!!!!!

Itt mindenkinek megvan a "maga *ra"!

Ilyenkor nincs moderálás amikor szándékosan jàratjàk le a lànyokat??? 

Tina38 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. július 30. 10:26

Köszönetet mondanék minden kedves látogatomnak aki szánt rám az idejéből, nagyon jól éreztem magam a városban. Remélem még lesz alkalmunk találkozni. :D Élmény volt....

rigójancsi · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. július 30. 16:31

Sziasztok! Kloé 26 nevü hölgyről szeretnék infót kérni! Volt már hozzá szerencséje valakinek? Segítségeteket előre is köszönöm!

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. július 30. 20:58

Ninettke egy ork kis csaj!

Ja és vigyél magaddal gumit mert az nincs nála, na ilyen szolgáltató.
Felejtős.

Törölt felhasználó · 2015. július 31. 08:09

Na tessék... miért is nem vagyok meglepődve? Talán lassan ugyan, de előbb utóbb mindenki számára világosak lesznek itt a dolgok.

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen