Ninettke, miért átverés?
Képein szuper csajnak néz ki; életben szabadidős gunyában fogad, átlagos , "barna" (nem a napon barnult) kinézet, szolgáltatása átlagos, á*ai nagyon magasak
Ninettke, miért átverés?
Képein szuper csajnak néz ki; életben szabadidős gunyában fogad, átlagos , "barna" (nem a napon barnult) kinézet, szolgáltatása átlagos, á*ai nagyon magasak
Szerintem nem is nagyon fogják meglátogatni. Újnak írja magát, de nem az. Néha napján Pécsen hirdeti magát, hónapok múltával tér mindig vissza. Ha megnézed a képeit jól látszik erősen retusáltak és nem beszélve arról, hogy nem "ma" készültek. Gondolod a kinyílt ajtóban ez a látvány fogad majd? Én amondó vagyok, ilyenen és hozzá hasonlókon kár is gondolkodni.
Példának okáért pl hasonlíts össze két, egy retusált és egy saját fényképet a néha itt is, de a *** moderálva *** is hirdető Cristina(23) képei közül. Nagyon jó példa, jól tükrözi a kettő közti különbséget mi egy fénykép és mi a valóság.
Ts Barbinàl voltam, sosem volt ilyenben rèszem. Igènyes környezet fogazott, nőies a hangja ès a kèpei meglepő de fedik a valóságot, nagyon csinos. Egy órát töltöttem el vele, èrdekes ès egyben jó élmeny volt. Nagyon jó a franciák érdemes kipróbálás.
Veronika (21) továbbra is egy 10-es skálán 11-es MEGABOMBÁZÓ! :)
Ennek ellenére én továbbra is maradok a hagyományos lányoknál, akik nőneműként látták meg a napvilágot, mivel egy "maradi" ember vagyok. :D
Hali!
Régen elég sokat jártam Nikinél (Niki44) de sajna eltűnt már a hirdetése és a telefonja sem él. Nyilván abbahagyta.
Viszont nekem nagyon bejött az érzéki franciája, ezért jártam hozzá. :)
Tud valaki hasonlóan jó, lágyan, nem kapkodósan, jó technikával "dolgozó" hölgyet?
Azért első hozzászólásként, nekem ez kissé reklámnak tűnik. "Nagyon jó a franciák érdemes kipróbálás." Nem beszélni magyar? :D
Örömmel látom hogy Maya35 visszatért , aki teheti ne hagyja ki !
Sziaztok,
Abaligeten vagy Orfűn keresek hölgy szolgáltatót. Valaki tud segíteni?
Sziasztok!
Maya 18-nál volt már valaki, aki leírná a tapasztalatait? Érdemes próbálkozni?
Olvass vissza, mester. "Keresés kulcsszóra" a barátod. :)
kaviaros pécsi csajnál ki volt mien a kaviar evés
sziszike vagy beatrix volt már náluk vagy másnál valaki kaviár evésen mijen hogy mükődik én is akarom a kaviárt
Sziasztok! Ma meglátogattam a Pécsett először hirdető Vivien (26)-ot. Nem szoktam ismeretlen lányokhoz menni mostanában, főleg, ha nincs is róluk érdemleges információ, de ő nagyon tetszett a képei alapján és gondoltam, hogy egy próbát megér. Nem kellett csalódnom benne, részemről teljesen pozitív élménnyel távoztam. Vivien megfelel a képeknek, valóban nem piszkafa alkat, akinek az ilyen típusú lányok tetszenek, az nem biztos, hogy őt fogja választani, de nekem nagyon bejött! A hozzáállása, kedvessége, lazasága rendkívül szimpatikus volt, néha úgy beszélgettünk, mintha már ismernénk egymást. A lakás panel, a célnak megfelelő, a fürdőszoba tiszta, rendezett, szintúgy a "tetthely" is. Az á*ai megfelelnek a pécsi átlagnak (igaz, a natúr és a kölcsönös francia, valamint a csók feláras). Az ágyban elég aktív volt, figyelt rám, a franciája remek :)
Frissítővel is megkínált, ami sok lánynál pl. alap már, de nem mindenkinél természetes... Azt mondta, hogy csak péntek délutánig marad a városban, aki meg akarja látogatni, annak bátran merem ajánlani! :)
Sziasztok!
Masszázst / lingam masszázst illetően kit ajánlotok Pécsett? :)
Böngészek a hölgyek között, és megakadt a szemem Vivienen (az igazin :P). Nem hittem volna, hogy 57kg a csajszi, és inkább 45-nek saccoltam. Imádom a vékony csajokat, nekem nagyon bejött a formás alakja. A popsi épp elfért a marokban miközben ö szexin kényeztetett, nagyon hamar kivégzett... Minden alkalommal jó volt vele, tudom ajánlani! :-)
Mindig tanul valamit az ember, köszi. ;)
Köszi az észrevételt, javítva. Puszi
Ne legyünk màr annyira szigorúak. :P Vivienn mgasságához még az 57 kg is megfelelő. Akkor sem volna dagadt, csak normál testalkatú.
Maya 38 volt már itt :) Ő volt Maya a méhecske és várta a heréket :) Viszont brutál műsora volt akkor is. Imádtam!